Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kk1109
    23. Lipanj 2022. 10:34

PiaBuu

Kk1109, ajde mi objasni ovaj dpo? Zar sam jedina šta ne zna tu skraćenicu 😂 kada ideš doktoru ?
    Nas bebač, dodatak prehrani ti ne može naškoditi, to su vitamini i minerali tako da slobodno :)
    Ja sam ih krenula pit negdje u 3 mjesecu, al u planu mi je u 9 Pokušat na trudnoću m :)

Imam pitanje, dal ovdje ima cure koje znaju zapaliti cigaru? Ako da, jeste prestale prije planirane trudnoće i ako da, kako? 😂

DPO - dan poslje ovulacije :) evo sad i ti znas :))
    Idem 12.07. jer mi je gin na GO.

A kaj se tice cigaraa, ja sam u prislij trudnoci znala zapalit 4-5 dnevno i stvarno mi je bio gust. Pikusala sam prestat al nikako.
    Sad evo vec par dana mi bas ne pase cigareta tako da mislim da bi u ovoj t mogla i prestat skroz 🤞🤞

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Beban
    23. Lipanj 2022. 10:43

Nazalost ja pusim, iqos doduse mada znam da nije dobro, da prestanem vikala bih po ceo dan na tudju decu a i verujem da bi vise nastetio stres da ostavim nego sto zapalim tu i tamo, gledam da je manje ali zavisi, ima dana kad ne mogu da se kontrolisem

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

PiaBuu
    23. Lipanj 2022. 11:51

Ella, ja bih to napisala bez skracenice  iskreno, sta se tice tih lh trakica stvarno ih ne razumijem i nisam koristila, nekako sam isla i prvi i drugi put po osjecaju kada je ovulacija i eto  to je stvarno super sta si odjednom tako uspjela, s time da nisi niti jednom imala volju da zapalis? 

kk1109, javljaj nam se! :) meni su se isto zgadile u trudnoci, al iza spontanih jednostavno mi je pasalo.. pokusavam prestat, u 9 mj planiram u akciju pa barem koliko toliko bez cigareta :)

Beban, razumijemo te u potpunosti..  Prokletstvo dan kada smo zapalile prvu 

A daj mi sad recite dal imate iscjedke? Mislim da se premalo zna koji je iscjedak dobar a koji los

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

MfrauM
    23. Lipanj 2022. 12:26

Cure, a gdje se mogu kupiti te lh trakice? To su za praćenje ovulacije? Oprostite fakat sam seljo po pitanju toga..
    Iako ja ne mogu ništa do kraja 8.mj radi terapije, muž se čuo s mojim gin, kaze nek se odmorim prek ljeta, cak mi je rekao pregled tek tad, da me ne muci opet odlaskom gore. Ali mene on uvijek salje na folikulometriju pa onda kažu tamo kad da imamo odnos, tak su nam iz prve pogodili zadnji put s tim da sam išla jedno 3,4 puta gore u ambulantu dok nije bio dobar tajming. I po temperaturi se bas skuzilo kad je ovulacija.
    Joj danas mi je bas težak dan nekako, danas je 2 mjeseca kako sam ga rodila, sve mi se vraća, svaka sitnica svaki detalj svaka riječ, svaka sestra, svaka babica, svaki doktor, sve što sam prošla u tih 30sati. A mislila sam da sam bolje. Oprostite što vas davim time. 
    Idemo na ljepše teme- sto se tiče vitamina meni su rekli da nastavim, pijem folat, omegu 3, c vitamin, magnezij, još mi stiže dhea. Mislim da to ne može skoditi nek samo da nastavimo. Što se poroka tice, ja sam bas kavopija uzas jedan, u trudnoci mi nije nikako pasala, onda sam opet krenula s tim, a sad sam 2 dana prešla na beskofeinsku makar... 
    I da, davim se u avokadu, sad još ne smijem zeleno lisnato povrće radi tableta, ali pomaže to radi folata i losos radi omege, jaja i lan sezam i bučine sjemenke. Udaramo sa svih strana 😄.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

kk1109
    23. Lipanj 2022. 12:53

PiaBuu

Ella, ja bih to napisala bez skraceniceiskreno, sta se tice tih lh trakica stvarno ih ne razumijem i nisam koristila, nekako sam isla i prvi i drugi put po osjecaju kada je ovulacija i etoto je stvarno super sta si odjednom tako uspjela, s time da nisi niti jednom imala volju da zapalis?

kk1109, javljaj nam se! :) meni su se isto zgadile u trudnoci, al iza spontanih jednostavno mi je pasalo.. pokusavam prestat, u 9 mj planiram u akciju pa barem koliko toliko bez cigareta :)

Beban, razumijemo te u potpunosti.. Prokletstvo dan kada smo zapalile prvu

A daj mi sad recite dal imate iscjedke? Mislim da se premalo zna koji je iscjedak dobar a koji los

Ja sam iza spontanog valjda od stresa pusila jednu za drugom...po 2 kutije dnevno 😩😩
    Al eto sad mi ne pasu tolko, valjda tjelo trazi nikitin pa si uzmem dim dva i odustanem jer stvarno mi postaju bljak heheh
    Kaj se lh trakica tice mozda da sam pocnes koristit i inda si do 9 mj vec majstor u tome. U biti pratis crticu. Imas i dobru app koja ti ocitava razinu lh s trakice kad uploudas sliku. Mi smo s njima iz prve uspjeli 🥳
    Kaj se iscjedka tice ja ovu t ne mogu bas pratit. Gin me stavila odma na utrogestan tako da mi vise od vaginalete curka nego iscjedak 😅

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

Loza 💙😇
    23. Lipanj 2022. 12:56

Što se cigareta tiče, pušim inače ali jako malo, tipa 2-3 dnevno max. Oba puta kad sam saznala za trudnoću sam ispušila kutiju do kraja što mi je ostalo i to je bilo to. Em mi se smuči em nisam htjela i bez problema sam prestala.

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

kk1109
    23. Lipanj 2022. 12:57

MfrauM

Cure, a gdje se mogu kupiti te lh trakice? To su za praćenje ovulacije? Oprostite fakat sam seljo po pitanju toga..
    Iako ja ne mogu ništa do kraja 8.mj radi terapije, muž se čuo s mojim gin, kaze nek se odmorim prek ljeta, cak mi je rekao pregled tek tad, da me ne muci opet odlaskom gore. Ali mene on uvijek salje na folikulometriju pa onda kažu tamo kad da imamo odnos, tak su nam iz prve pogodili zadnji put s tim da sam išla jedno 3,4 puta gore u ambulantu dok nije bio dobar tajming. I po temperaturi se bas skuzilo kad je ovulacija.
    Joj danas mi je bas težak dan nekako, danas je 2 mjeseca kako sam ga rodila, sve mi se vraća, svaka sitnica svaki detalj svaka riječ, svaka sestra, svaka babica, svaki doktor, sve što sam prošla u tih 30sati. A mislila sam da sam bolje. Oprostite što vas davim time.
    Idemo na ljepše teme- sto se tiče vitamina meni su rekli da nastavim, pijem folat, omegu 3, c vitamin, magnezij, još mi stiže dhea. Mislim da to ne može skoditi nek samo da nastavimo. Što se poroka tice, ja sam bas kavopija uzas jedan, u trudnoci mi nije nikako pasala, onda sam opet krenula s tim, a sad sam 2 dana prešla na beskofeinsku makar…
    I da, davim se u avokadu, sad još ne smijem zeleno lisnato povrće radi tableta, ali pomaže to radi folata i losos radi omege, jaja i lan sezam i bučine sjemenke. Udaramo sa svih strana 😄.

Mozes ih kupiti u dm-u,mueleru, ljekarni... al 5 komada ti je 100 kn. Mozda bolje da si na netu narucis (imas i na njuskalu) tamo su puuuuno jeftinije, a vjeruj mi kad krenes s njima trebat ce ti ih da popratis.
    Drzi seee, vjerujem da ti je tesko :( uvijek ce te to pratiti al bit ce lakse za podnijeti. Bit ce to zvijek tvoja trauma i dio tebe al kad malisa dode sve ce bit lakse🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

MfrauM
    23. Lipanj 2022. 13:03

kk1109

MfrauM

Idemo na ljepše teme- sto se tiče vitamina meni su rekli da nastavim, pijem folat, omegu 3, c vitamin, magnezij, još mi stiže dhea. Mislim da to ne može skoditi nek samo da nastavimo. Što se poroka tice, ja sam bas kavopija uzas jedan, u trudnoci mi nije nikako pasala, onda sam opet krenula s tim, a sad sam 2 dana prešla na beskofeinsku makar…

Mozes ih kupiti u dm-u,mueleru, ljekarni… al 5 komada ti je 100 kn. Mozda bolje da si na netu narucis (imas i na njuskalu) tamo su puuuuno jeftinije, a vjeruj mi kad krenes s njima trebat ce ti ih da popratis.
    Drzi seee, vjerujem da ti je tesko :( uvijek ce te to pratiti al bit ce lakse za podnijeti. Bit ce to zvijek tvoja trauma i dio tebe al kad malisa dode sve ce bit lakse🤗

E super hvala, uh znači komplicirano je za pratit. 
    Joj idem to proučiti 😄.
    Hvala na lijepim riječima 🥲💓🌈

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

kk1109
    23. Lipanj 2022. 13:21

MfrauM

kk1109

MfrauM

Mozes ih kupiti u dm-u,mueleru, ljekarni… al 5 komada ti je 100 kn. Mozda bolje da si na netu narucis (imas i na njuskalu) tamo su puuuuno jeftinije, a vjeruj mi kad krenes s njima trebat ce ti ih da popratis.

E super hvala, uh znači komplicirano je za pratit.
    Joj idem to proučiti 😄.
    Hvala na lijepim riječima 🥲💓🌈

Ma nije kompliciranoo. Piskis i pratis jacinu trakice . Kad dode di naajjace crtice znaci da ti je pik i da za cca 12-24h dolazi do ovulacije. Evo ti primjera mog prislog ciklusa mozda ti pomogne mada ja imam nagli pik tj trakica naglo potamni,ne postepeno 🤗 uvijek ces imat 2 crtice to nek te ne zbuni al bitno je koliko je jaka. Imas i ovu app Premom i ona ti cita vrijednosti (nije to uvijek 100% tocno al moze ti bit nit vodilja 
    https://ibb.co/h9kWyNdhttps://ibb.co/s1jyTcK

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

kk1109
    23. Lipanj 2022. 13:22

https://ibb.co/s1jyTcK

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.