![](/media/img/5b/40/d859e9b2bf72d04db894.jpeg)
Citam vas svaki dan, ali ne znam sto bih pisala. Ne znam zasto ali danas mi je jako tezak dan, valjda jer se brzo priblizava 2 mjeseca od poroda. Vesele me vasi plusici, a istovremeno me i zaloste jer ja moram cekat na svoj..imam osjecaj da jedino ja moram cekat, a vi ste sve odmah dobile zeleno svijetlo za novi pokusaj. Mozda je razlika to sta sam ja imala prijevremeni porod, ne znam. Nadam se da cu bit bolje..
Aha hvala, kužim, idem si i to instalirat 🙈
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Citam vas svaki dan, ali ne znam sto bih pisala. Ne znam zasto ali danas mi je jako tezak dan, valjda jer se brzo priblizava 2 mjeseca od poroda. Vesele me vasi plusici, a istovremeno me i zaloste jer ja moram cekat na svoj..imam osjecaj da jedino ja moram cekat, a vi ste sve odmah dobile zeleno svijetlo za novi pokusaj. Mozda je razlika to sta sam ja imala prijevremeni porod, ne znam. Nadam se da cu bit bolje..
Hej, razumijem te skroz. Isto tako sam se i ja osjecala. Evo meni je skori 3 mjesrca proslo (porod u 18tt). Bila sam 3 puta na kontrolnim UVZ, brisevima itd...i tek onda dobila zeleno.
Nemoj brinut, svako od nas ima svoj put. Ja vjerujem da ces i ti uskoro na zelenu granu i da ces se pinovno veselut i iscekivat.
Samo sredi psihu i bit ce sve kako treba, doci ce tvoj malisan ❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Kk1109, u svakom slučaju sve za bebicu :D mogu probat s tim trakicama čisto da vidim o čemu se radi, za dva dana bi trebala biti ovulaciju pa ću vam javit :D a šta se tiče utrogestana, kako uzimaš te vaginalete ? Svaki dan ili određeno ?
Loza, tako je i meni bilo obadva puta :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Kk1109, u svakom slučaju sve za bebicu :D mogu probat s tim trakicama čisto da vidim o čemu se radi, za dva dana bi trebala biti ovulaciju pa ću vam javit :D a šta se tiče utrogestana, kako uzimaš te vaginalete ? Svaki dan ili određeno ?
Loza, tako je i meni bilo obadva puta :)
Probaj, nemas kaj izgubit :))
Stavljam ti jednu vaginaletu dva puta dnevno u razmaku od 12 sati. Tako su mi rekli cisto da se smanji rizik od komplikacija
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Hej, razumijem te skroz. Isto tako sam se i ja osjecala. Evo meni je skori 3 mjesrca proslo (porod u 18tt). Bila sam 3 puta na kontrolnim UVZ, brisevima itd…i tek onda dobila zeleno.
Nemoj brinut, svako od nas ima svoj put. Ja vjerujem da ces i ti uskoro na zelenu granu i da ces se pinovno veselut i iscekivat.
Samo sredi psihu i bit ce sve kako treba, doci ce tvoj malisan ❤️
Hvala ti puno! ❤️ inace sam dosta dobro ali danas je evo bas neki takav dan..meni je proslo skoro dva mjeseca, a porod je bio u 24 tt. Ja moram jos odradit krv za trombofilije pa onda sa svim nalazima opet na kontrolu. Ako sve bude dobro nadam se da cemo moc krenut tamo negdje u 10-11 mjesecu..
Mala bee skroz te razumijem, evo meni je danas 2 mjeseca od poroda, tuga prevelika. Moj gin je isto rekao da cekamo tamo 9.mjesec, i ne mogu još vaditi krv za trombofiliju i tak. Sve znam nažalost, ali isto tako kad pogledaš vrijeme će brzo proći iako se čini užasno dugo kako smo bez naših bebica. A opet, nek sve pregledaju i kažu kad možemo sigurno, pa da smo mirne. Ti i ja smo nažalost rodile u većim tjednima i treba proći vremena. Ali bude i to došlo na svoje. Moramo vjerovati da će i nama jednog dana svanuti sunce. Šaljem zagrljaj💞
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Ella, ja bih to napisala bez skraceniceiskreno, sta se tice tih lh trakica stvarno ih ne razumijem i nisam koristila, nekako sam isla i prvi i drugi put po osjecaju kada je ovulacija i eto
to je stvarno super sta si odjednom tako uspjela, s time da nisi niti jednom imala volju da zapalis?
kk1109, javljaj nam se! :) meni su se isto zgadile u trudnoci, al iza spontanih jednostavno mi je pasalo.. pokusavam prestat, u 9 mj planiram u akciju pa barem koliko toliko bez cigareta :)
Beban, razumijemo te u potpunosti.. Prokletstvo dan kada smo zapalile prvu
A daj mi sad recite dal imate iscjedke? Mislim da se premalo zna koji je iscjedak dobar a koji los
Kod mene je problem što ne znam kada mi je O, nemam baš neke simptome, a ciklusi mi šaraju 35-40 dana, nekada su znali i duže, zato su mi trakice odlična stvar 😊
A što se cigareta tiče , da, posložila sam si u glavi i dala si do znanja da mi je zdravlje bitnije i uz to sve da želim dijete , nikada mi nije palo na pamet da zapalim, gadi mi se iskreno. Suprug je pušač i bas sam mislila da će biti teško gledati njega kako puši, ali niti jednom nije bilo.
Jedina mana svega toga je što sam dobila 7kg haha.
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Mala bee skroz te razumijem, evo meni je danas 2 mjeseca od poroda, tuga prevelika. Moj gin je isto rekao da cekamo tamo 9.mjesec, i ne mogu još vaditi krv za trombofiliju i tak. Sve znam nažalost, ali isto tako kad pogledaš vrijeme će brzo proći iako se čini užasno dugo kako smo bez naših bebica. A opet, nek sve pregledaju i kažu kad možemo sigurno, pa da smo mirne. Ti i ja smo nažalost rodile u većim tjednima i treba proći vremena. Ali bude i to došlo na svoje. Moramo vjerovati da će i nama jednog dana svanuti sunce. Šaljem zagrljaj💞
Razumijem vas žene drage..i meni je danas mjesec dana otkako se sve dogodilo, iako izbjegavam razmišljati o tome, to je jednostavno jače od mene.
Slike testova I video kako sam iznenadila supruga kada sam saznala da sam trudna ,još uvijek nisam pogledala niti mogu, samo preskočim očima kad dođem do toga dijela 😔
Šaljem vam svima puse, jake smo mi 😘
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Držite se cure drage ❤️ uvijek će to biti dio nas i nikad nećemo zaboravit. Uvijek će nas zaboljeti datumi kada smo dobile plusić, termin poroda, datum gubitka i ostale situacije koje nas podsjećaju na naše anđele. U redu je zaplakati i za 10 godina kada se okrenemo s našom dječicom iza sebe i sjetimo se svega.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji