Beban, to je Bogu hvala crtica kao kuća za vrijeme kad ustvari radiš test! Tako mi je drago zbog tebe i želim ti zimu sa veeelikim stomakom!!! Samo se opusti i uzivaj u svakom trenutku svoje trudnoće!
Ja sam isto u planu nabaviti lh trakice. Do nemilog događaja sam uvijek imala bolove u jajnicima pri ovulaciji, ali ne znam da li će to biti slučaj i sada nakon svega.
Netko je pitao nakon koliko je bila prva menstruacija, ja sam je dobila nakon 30 dana.
Želim nam svima pozitivne testove, pa da ih zajedno proslavimo ovdje na forumu!!!
Beban draga, bas mi je drago za crticu, razumijem tvoje strepnje, ma bit će sve u redu!!!! Želim ti bezbriznu zimu sa lijepim trbuscicem 💞.
Ja sam se malo maknula s foruma, ova tema me bas žulja, kad bi se bar drugačije zvala 🥲, maknula sam se i sa svih društvenih mreža i preporodila sam se. Jedino se bojim da ću poglupit 😄, ali bas mi treba malo mira sama sa sobom, pogotovo što sad skoro ide datum termina, treba to preživjeti. Jedino sam ostavila pinterest koji mi nudi teme "how to survive stillbirth", pregnancy after loss i slično ali ne mogu to stalno zvakati. Jedva čekam godišnji i da se maknemo od svega, rekla sam mužu idemo gdje nema signala ni ljudi. Prijavila sam se za neki izazov za mršavljenje preko neke app da skinem te 3 kg što su ostale od trudnoce i tak, bavim se glupostima uglavnom kad ne možemo još ništa. Sutra će biti 2 mjeseca kako se to dogodilo pa već tjedan dana smišljam aranžman za grob i tak. Dan po dan. Uglavnom želim nam svima da smo danas bar malo bolje nego jučer, mic po mic 💞🌈💓. Držite se drage moje ženice 💓
Beban javljaj nam se, joj divno 💓!!!
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Pozdrav zene,
jucer mi je na redovnom pregledu ustanovljen missed ab u pocetku sedmog tjedna. Srce prestalo kucat😢😢
Doktorica je rekla da ce kroz par dana samo izac jer nije velika trudnoca i da sumnja da ce biti potrebna kiretaza.
Ima li tko iskustava?
Mfraum, znam kako se osecas, secam se kako citam Lozino iskustvo jos u bolnici, ubrzo je ona ponovo trudna i vratio joj se elan i sreca, mislila sam da ce dva meseca pauze trajati kao dve godine, ali prosla su, svedoci ste sad i mog iskustva, nadam se da cemo sve mi doziveti uskoro srecu kojoj se toliko nadamo i za koju se borimo, sad kad prodje i drugi ciklus i odete na odmor ponovo krenite u akciju, dok bude postojala iti mogucnost da si trudna bude malo lakse i lepse...
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Tami, sve mi ovde imamo losa iskustva, sve smo dozivele istu tugu, mene su kiretirali ali primecujem da se u Hrvatskoj to bas izbegava pa se nadam da ces i ti proci bez, brze se oporavi organizam, tuga ce potrajati ali preziveces kao i sve mi i ni ne primetis kad si ponovo poceo da se radujes sitnicama i zivotu... verovatno si tupa i ne znas kako da se osecas, kad plod ode onda nastupi tuga prevelika, ali veruj mi proci ce i bices dobro... javljaj se, niko nas ne razume bolje nego mi jedni druge
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Tami, znam tačno kroz šta prolaziš i jako mi je žao da si i ti na ovom forumu... ja sam prije 40 dana također završila na ovom forumu, s tim što je moja trudnoca stala sa 14+ tjedana, a to sam saznala sa 18+. Vjerujem da ti je sad jako, jako teško, i meni je još uvijek I uvijek će biti vjerujem. To je tako, pa je tako. Ali vjeruj da ćeš sa prvom menstruacijom biti bolje u smislu što ćeš krenuti u nove pokusaje. Evo, kažem ti, meni je prošlo 40 dana od kiretaže, prvu menstruaciju dobila poslije 30 dana, sada očekujem plodne dane i u novu borbu. Znam da ti je užasno teško, da boli kao ništa drugo što se može desiti, ali mi smo žene tako jaka bića, da s tom boli jednostavno naučimo živjeti I sa njom zajedno planiramo nove pluseve i nove sreće koje će nas ponovo ozariti. Samo strpljenje i strpljenje.
Pozdrav zene,
jucer mi je na redovnom pregledu ustanovljen missed ab u pocetku sedmog tjedna. Srce prestalo kucat😢😢
Doktorica je rekla da ce kroz par dana samo izac jer nije velika trudnoca i da sumnja da ce biti potrebna kiretaza.
Ima li tko iskustava?
Jako mi je zao da si nam se pridruzila na ovoj temi 🥺
Vjerujem da ti je tesko, uvijek ce biti, al moramo se naucit zivjet s tim. Isplaci se, izbaci negativne emocije kad god ti dode i s vremenom ce bit lakse. U svakom slucaju tu uvijek mozes istrest svoje emocije i ne bojat se osude jer te svi razumijemo.
Moj spontani je bio prije skoro 3 mjeseca, u 18 tt sam rodila zivog sincica al je bio premali da prezivi duze od nekoliko minuta. Boli me i dalje, ali za razliku od emocija u startu sad vec primjecujem da ide na bolje, imam momenata i dalje kad se rasplacem, kad sam tuzna, ali ima i onih lijepih gdje ponovno uzivam u zivotu.
Treba vremena da sve dode na svoje i vjeruj mi cim se oporavis psihicki i fizicki mozes u nove pobjede.
Dodatno ima cura tu koje su nakon spontanog radile razno razne pretrage pa mozda da se oko tog raspitas prije iduce t. Ja ti ih ne znam jer nemam fizicki problema nego me zeznula bakterija, al mozda bi bilo dobro da vidis i eventualno obavis neke za svaki slucaj.
Sve u svemu drzi see i tu smo kad ti zatreba podrska ❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Pozdrav zene,
Ima li tko iskustava?
Žao mi je što si se našla na ovoj temi..
Želim da znaš da smo sve tu uz tebe i da smo podrška jedna drugoj, moraš svoje odbolovati i izbaciti, iako će bol uvijek biti prisutna i to ne možeš zaboraviti ali ćeš s vremenom naučiti živjeti s tim i truditi se biti pozitivna zbog budućnosti i toga da jednog dana držiš svoje zlato u rukama, meni to daje snagu , nada da ću jednoga dana uspjeti i vjerujem da hoću!
Ja sam isto izgubila bebu u početku 7.tj, kiretrazu hvala Bogu nisam imala tako da mi je gin rekao da mogu u akciju već sada, no ja želim pričekati prvu M pa onda krenuti kako treba. Danas mi je 29 dana od spontanog, pa se nadam da će M uskoro.. drži se ❤️
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Beban sretno još jednom :) nek bude mirna i uredna :)
Tami žao mi dođe svaki put kad vidim da se neka nova cura pridruži... Baš mi je žao što to sve prolaziš 😥 ne možemo te utješiti nažalodt, ali smo tu da pružimo podršku jedna drugoj ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
MfrauM ❤️❤️❤️ drago mi je da si našla nešto što ti pomaže :) razumijem da je teško što se termin bliži, ja sam isto imala ljetnu bebu, 9.8. nam je bio termin 💙 lijepo je što imaš gdje zapaliti svijeću svojoj bebici :) ja sam za svog sina napravila vrt u dvorištu al mi baš nije najbolje uspio 😥
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji