![](/media/img/5b/40/d859e9b2bf72d04db894.jpeg)
Trazila sam upotno neke tablete za ocuvanje trudnoce ali mi neda dok se navodno ne vidi trudnoca na ulz , samo sam dobila u petak opet ponovit betu .. bolovi me najvise brinu 😩 da mi je samo znati na cemu sam , ovako trpim bolove a ne znam ni ima li bebice..a inace dvije curice sam rodile i uredne trudnoce imala
Sedimijul možda je lošiji uzv kod gina? A ja sam prvi put sada bila s 5+2 i tada se nazirala samo gv... Evo sve u redu sada 🙏 ne odustaj, vjerujemo u tvoju bebicu da je sve ok 🥰🙏
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Trazila sam upotno neke tablete za ocuvanje trudnoce ali mi neda dok se navodno ne vidi trudnoca na ulz , samo sam dobila u petak opet ponovit betu .. bolovi me najvise brinu 😩 da mi je samo znati na cemu sam , ovako trpim bolove a ne znam ni ima li bebice..a inace dvije curice sam rodile i uredne trudnoce imala
Ne razumijem zašto ti ne da tipa duphaston? Čula sam već iz psr izvora da curama koje planiraju trudnoću daju duphaston da piju iza ovulacije, ne može naškoditi nikako, samo pomoći 🤷
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Cure sta mislite dali da nastavim piti folnu i premama vitamine iako i dalje krvarim? Za sada kako mi je na hitnoj rekla da prestanem sa duphastonom sam prestala i s ostalim pa nisam pametna dal da nastavim piti hoće li to sta poboljšati ili ne, ili da najbolje cekam pregled u pon pa da vidim sta kazu tamo, iako su mi rekli da nakon sta prođe prva menda da pokusamo opet i ukoliko se nista nevude desilo u sljedecih 4-5 mj da odem na humanu rep. I da ce mi tamo odradit sve pretrage (s obzirom na policisticne jajnike i pokusaj za drugu bebu od 2.5g)
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure sta mislite dali da nastavim piti folnu i premama vitamine iako i dalje krvarim? Za sada kako mi je na hitnoj rekla da prestanem sa duphastonom sam prestala i s ostalim pa nisam pametna dal da nastavim piti hoće li to sta poboljšati ili ne, ili da najbolje cekam pregled u pon pa da vidim sta kazu tamo, iako su mi rekli da nakon sta prođe prva menda da pokusamo opet i ukoliko se nista nevude desilo u sljedecih 4-5 mj da odem na humanu rep. I da ce mi tamo odradit sve pretrage (s obzirom na policisticne jajnike i pokusaj za drugu bebu od 2.5g)
Ako planiras raditi odmah na bebi nemoj prestat piti vitamine.
Ja sam pitala u bolnici mogu li ih nastaviti koristiti i rekli su da da tako da sam ih ja u ova 3 mjeseca od spontanog i dalje koristila
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Onda nastavljam piti, zlu netrebalo nek se nađe od viska vitamina glava ne boli
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Onda nastavljam piti, zlu netrebalo nek se nađe od viska vitamina glava ne boli
Bas to, stetit ti ne mogu. Teta u ljekarni mi je rekla da ih zene pocinju kupivat i kad se odluce tek radit na bebi da bi si "pripremile" tijelo. Ja u prvoj t nisam prije pila jer iskreno nisam imala pojma, al sad nastavila i primilo se od prve. Dal je to tak Bog poslozio, dal je to zbog lh trakica ili vitaminaa ..e to ne znam
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Kk1109, ajde mi objasni ovaj dpo? Zar sam jedina šta ne zna tu skraćenicu 😂 kada ideš doktoru ?
Nas bebač, dodatak prehrani ti ne može naškoditi, to su vitamini i minerali tako da slobodno :)
Ja sam ih krenula pit negdje u 3 mjesecu, al u planu mi je u 9 Pokušat na trudnoću m :)
Imam pitanje, dal ovdje ima cure koje znaju zapaliti cigaru? Ako da, jeste prestale prije planirane trudnoće i ako da, kako? 😂
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Ako planiras raditi odmah na bebi nemoj prestat piti vitamine.
Ja sam pitala u bolnici mogu li ih nastaviti koristiti i rekli su da da tako da sam ih ja u ova 3 mjeseca od spontanog i dalje koristila
Slažem se, i ja ih pijem svo vrijeme , kao što kažeš štetiti ne mogu :)
Isto tako ne znam da li je to utjecalo na to da sam nakon 2 ciklusa ostala trudna ili ne, ali vjerujem da je pripomoglo, uz trakice naravno
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Kk1109, ajde mi objasni ovaj dpo? Zar sam jedina šta ne zna tu skraćenicu 😂 kada ideš doktoru ?
Nas bebač, dodatak prehrani ti ne može naškoditi, to su vitamini i minerali tako da slobodno :)
Ja sam ih krenula pit negdje u 3 mjesecu, al u planu mi je u 9 Pokušat na trudnoću m :)
Imam pitanje, dal ovdje ima cure koje znaju zapaliti cigaru? Ako da, jeste prestale prije planirane trudnoće i ako da, kako? 😂
Dpo je dani poslije ovulacije 😁
A što se cigareta tiče, bila sam pušač duuugo i jedno vrijeme sam osjetila da mi nije dobro, jer sam uz to sve slabo i jela , srce mi je počelo preskakati i tu sam samo presjekla i rekla Dosta je, preko noći sam bacila cigarete i evo dan danas mi se gade, a prošla je godina i 8mj kako ne pušim i nikad se bolje nisam osjećala. Sve se može samo si moraš posložiti u glavi , psiha čuda radi :) sretno!
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji