Marta i Tinchi, dogodit će se i nama sreća najveća, samo trebamo imati strpljenja. 😊
I ja sam okružena bebama i trudnicama i nije lako, pogotovo sto sam i ja trebala biti medju njima… ali znam da ce se dogoditi u pravi trenutak. ❤️
Evo ja sam trenutno u iscekivanju. M mi kasni… pa cu u pon valjda znati jesam li ili nisam ponovno trudna. 🌸
Javi🤗
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Marta 😘
Javim vam sutra. Bas sam nestrpljiva. Ne znam kako ću spavati večeras. Brine me jedino sto je test bio negativan u petak. Danas kasni 3 dana. E, sad nisam sigurna da li je ciklus još uvijek nestabilan zbog kiretaze i svega. :/
Sve ćemo znati sutra. Možda i svima vama moje iskustvo bude korisno, u svakom slučaju. 😘
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Drage moje, test je jutros negativan. 😔 S obzirom da mi već dosta kasni i da imam povremena probadanja u maternici i jajnicima, poći ću na pregled da budem sigurna sto je. Doći će i bebica kada bude pravi trenutak. ❤️ Puse svima 😘
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Doći će plusić idući mjesec. Vjerojatno ti je sada sve još u disbalansu zbog kiretaže. Kada tijelo bude spremno, trudnoća će se dogoditi. Želim ti sreću :)
Nada žao mi je da je negativno... doći će kako kaže Mrvičak, kada tijelo bude spremno... Odi na pregled, iako vjerujem da je sve ok ali možda još prerfrisko pa osjećaš ta probadanja...
Drugi ciklus, nove pobjede 💪🏻🥰
Hvala vam na podršci. Puno mi znači. ❤️
Bit će to sve dobro. Mi smo žene ratnice. 😀 Uvijek se borimo.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Curke evo mene opet 🙈
Danas su sluzbeno sve moje nade pale u vodu.. dobila sam hrpu uputnica .. i za bolnicu.. 😔 a jos jedna krasna vjest je sve to za moj rodendan koi je za 2h 😔😔 bas san ufff..
Nadam se da je bar vama polako sve bolje?❤️
Kris baš mi je žao 😔 treba izdržati taj period hodanja po bolnicama i pretragama 😔😔
Nadam se da će ti vrijeme sto brže proći, i da za sljedeći ročkas držiš bebicu u rukama a ne uputnice 😉
Ja osobno jedva čekam mengu da dođe i prođe, pa onda na neke pretrage i već sredinom 10.mj se bacamo u akciju... dosta mi je čekanja i ne znam sve čega...
Uhvati me veliki strah kada pomislim na sljedeću trudnoću, pa opet proći prvo tromjesečje... ali želja za bebom je prejaka i sve ću to prebroditi, korak po korak...
Mrvičak i Nada se već bacile u akciju... polako se pozitiva vraća 💪🏻🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji