![](/media/img/62/2d/864ec85398e743c209ae.jpeg)
Ipak je beta pala, jucer vadjena 177…
Jbg, valjda od silne zelje da uspije nisam htjela razmisljati o bolovima.
Sad slijedi niz pretraga koje doktor hoce provesti, nadam se da cemo uskoro uspjeti.
Draga melek,
Žao mi je što ti se dogodilo i želim ti puno sreće kod pretraga svakako piši i javi se ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav, možda sam pogriješila mjesto no imam 20 g i prije par dana sam imala spontani.. Saznala sam svega nekoliko dana prije da sam bila trudna. Nisam bila spremna za djete no ipak me psihicki potreslo jako i ne znam kako da se ponasam, ne mogu spavati i nemam sa kim popricati o tome😔😔
Jako mi je žao.. možeš slobodno ovdje pisati ako misliš da će ti biti lakše..ali obrati se nekoj bliskoj osobi, majci..povjeri se i porazgovaraj s njom..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Bok cure,
Ja sam dosta zbunjena oko trombofilije, jer su podijeljena mišljenja.
Ma moj pai i mthfr mutirani homozigot me moja ginekologinja želi staviti na heparin iduću trudnoću-samo je rekla da mi mora hematolog propisati nalaz, da ne priznaju od ginekologa.
Bila sam i kod još jednog cijenjenog ginekologa koji mi odmahuje rukom na moje mutacije i govori da to ništa nema veze, čudi se da su me uopće slali na testove za trombofiliju i da moramo shvatiti da sve što ne preživi 10.tjedan ima toliko grešaka da je moralo otići… nažalost mi još nije gotov phd nalaz, pa ne znamo šta je stvarni uzrok, a i pitanje je hoće li nam što reći.
Ima li netko iskustva s ovim mutacijama, imam osjećaj da sam postala toliko očajna i opsjednuta ovim dijagnozom 😓
ja - 30g, mm - 31 g
pokušavamo od 02/2021.
➕ (27/04)
❤️ srce kuca (6 + 6 tt)
💔 missed ab (09/06 - 10 + 6 tt)
PCOS, inovo, folbella, plivit d3
Zbilja se nadam da će me hematolog staviti na heparin, jer ne mogu više razmišljat o ovom i opustit se, sve mi svodi na pretraživanje, istraživanje a konkretnog odgovora nemam
ja - 30g, mm - 31 g
pokušavamo od 02/2021.
➕ (27/04)
❤️ srce kuca (6 + 6 tt)
Jako mi je žao.. možeš slobodno ovdje pisati ako misliš da će ti biti lakše..ali obrati se nekoj bliskoj osobi, majci..povjeri se i porazgovaraj s njom..
A problem je sto nemam stariju osobu pogotovo zensku uz sebe, a kako sam i sama jako mlada moje prijateljice su takoder… decko iako smo u predanoj vezi i uvijek je tu za mn je sada preko oceana😕 te sam sve prosla sama i ne znam kako da se nosim sa svime… znam da ne bih trebala ali nekako nagonski krivim sebe… zato sam se obratila tu jer stvarno nisam znala gdje da pronadem nekog za savijet ili pricu
Draga loko
Ja sam utjehu pronašla na ovim stranicama iako imam 2 prijateljice koje su slično prošle. Javi se, traži savjet kad god osjetiš potrebu…
ja - 30g, mm - 31 g
pokušavamo od 02/2021.
➕ (27/04)
❤️ srce kuca (6 + 6 tt)
Draga loko
Ja sam utjehu pronašla na ovim stranicama iako imam 2 prijateljice koje su slično prošle. Javi se, traži savjet kad god osjetiš potrebu…
Jesam mlada ali me moj ginekolog kojeg sad iskreno zelim promjeniti jako uznemirio rjecima da “ moja maternica nije u stanju iznijeti trudnocu zbog prijevremenog otvarnja grlica maternice..”. Na moja dodatna pitanja uopce nije htio odgovoriti a googlanje me iskreno previse deprimira.. Ima li neka zena sa slicnom situacijom ili barem da se razumije. Ne znam o cemu se radi a roditelje nikad nisma upoznala da bih znala neku povijet svoje obitelji tj zena iz svoje familije…
Pozdrav.
Prije 6 mj sam imala spontani. Prokrvarila u 5+1, naden hematom. Dobila duphastone, drzalo 2 tjedna i onda opet pocela krvaruckat, dg blighted ovum, prestala piti duph.i prokrvarila odmah jace kroz 2 dana sve otislo. Beti je trebalo 2-3 tj da padne na 0, mengu cekala oko 50 dana.
Sada opet ista prica, gestacijska 12mm, opet se ne vidi nista, najvj ponovo blighted. Za razliku od proslog puta, cicke su mi jos bolne i cini mi se da necu prokrvarit tako lako. U sri, cet idem ponovo na uzv za potvrdu.
Zanima me mogu li cekati na ponovni spontani, i moze li mi sto biti od predugog cekanja s obzirom da nema ploda?
Druga opcija mi je medikamentozno, zanima me sto me ocekuje? Planiram ga napravit u Merkuru.
I tek treca opcija mi je kiretaza,pod opcom anestezijom isto na Merkuru,ali anestezije i komplikacija kiretze se uzasno bojim pa mi to nekako ne dolazi u obzir..
Molim vas neki savjet
Koje su sanse da se to desi dva puta zaredom ? Što ti doktori kažu? ...bas mi je žao.
Ja sam isla na medikamentozni i sve se očistilo. Dosla menstruacija nakon 35 dana.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Od uspostave dijagnoze do uzimanja tableta čekala sam tjedan dana (nije bilo krvarenja ) kako bi bila sigurna da se
nista nekim čudom neće promijeniti i nakon tjedan dana je krenulo prirodno krvarenje i onda sam uzela tablete kako bi se ubrzao i dovrsio proces. Nadam se da sam pomogla.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore