Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    21. Kolovoz 2021. 07:15

Curke, postoji knjiga naše autorice, ali koliko znam nema je po knjižnicama nego samo za kupiti. Ja je zato nisam čitala no čula sam da je super. Autorica je Ana Božac, a naslov je “O smrti i životu”. 
    Želim vam puno snage cure drage, sve će doći na svoje ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

BlairWaldorf
    24. Kolovoz 2021. 13:58

Cure kako ste ? Evo ja nazad na posao s godisnjeg, povratak rutini i ozbiljnijim akcijama ako me kužite. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Visibaba07
    24. Kolovoz 2021. 15:04

BlairWaldorf

Cure kako ste ? Evo ja nazad na posao s godisnjeg, povratak rutini i ozbiljnijim akcijama ako me kužite.

Kužimo,kužimo 😍
    Meni evo od kobnog dana prošlo mjesec dana,čekam M i onda pregled da možemo u ozbiljnu akciju.
    Vratila se isto na posao i u rutinu,nažalost sve nešto me asocira i podsjeća na to šta se desilo 😣 jedan dan sam super ,jedan samo plačem ali bude prošlo..valjda...
    Vi curke koje ste imale spontani,nakon koliko ste ostale ponovno trudne?
    Lp svima 😘

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Milica.Kamilica
    24. Kolovoz 2021. 16:30

Visibaba07

BlairWaldorf

Kužimo,kužimo 😍
    Meni evo od kobnog dana prošlo mjesec dana,čekam M i onda pregled da možemo u ozbiljnu akciju.
    Vratila se isto na posao i u rutinu,nažalost sve nešto me asocira i podsjeća na to šta se desilo 😣 jedan dan sam super ,jedan samo plačem ali bude prošlo..valjda…
    Lp svima 😘

Nakon spontanog tri mjeseca nisam imala odnose i onda smo šest mjeseci radili na bebi i eto taj šesti ciklus zatrudnim. Trudnoća savršena, porod, bebica, sve. Evo sad sam drugi put trudna.
    Svu sreću svijeta želim svim ženama što su doživjele spontani i da znaju da će sve biti u redu!!!

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

little123
    25. Kolovoz 2021. 07:59

Jutro cure, proslu srijedu vadila sam betu koja je bila 57.7, na dan vađenja menstruacija mi je kasnila jedan dan. Za dva dana beta je bila 77.3 i doktor je rekao da se vjerojatno radi o biokemijskoj trudnoći. U nedjelju predvecer pocela sam krvarit, ali samo prilikom mokrenja i nije bila svježa krv, vise smedje. Javila sam se doktoru koji je rekao da nema potrebe da ponovno vadim betu, pogotovo ako je svježa krv. Medjutim, u pon ujutro jos sam krvarila, ali isto nije bila svježa krv, popodne je to stalo, jucer ujutro isto jako malo i vise uopce ne krvarim. Na papiru isto prilikom brisanja ne bude nista. Citala sam dosta o biokemijskoj trudnoći, ali svugdje pise da menstruacija bude obilnija s ugruscima i Mozda malo bolnija, ali meni nista od toga nije bilo. Inace mi menstruacija traje 5-6 dana, sad je vec treci dan stalo. Ne znam jel bi bilo pametno ponovno napravit betu, bojim se da se nije skroz očistilo. Imate li vi iskustva s biokemijskom trudnoćom? 

👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
    🧔🏻 28 god/ sve ok
    12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
    1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
    2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
    3. IVF 4/21 covid pozitivna
    4. IVF 8/21

• XOXO
    25. Kolovoz 2021. 08:12

Pozdrav cure, 
    Little123 po beti do trudnoce je svakako doslo. E sad sta se desilo je za vidjeti. Ja bi svakako jos jednom betu vadila i trazila uzv. Ne bi te htjela strasit i ne mora bit tako ali cudno nepravilno kretanje bete, lagano krvarenje moze biti znak i vanmaternicne. Sa jos jednom betom mozes vidjeti sta se desava. Ako je beta skroz pala biti ce biokemijska. Ukoliko je veta ipak jos nesto al nedovoljno narasla trebalo bi ipak napravit uzv i iskljucit vanmaternicnu. U svakom slucaju sretno i hrabro dalje. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• XOXO
    25. Kolovoz 2021. 08:14

Visibaba07

BlairWaldorf

Kužimo,kužimo 😍
    Vratila se isto na posao i u rutinu,nažalost sve nešto me asocira i podsjeća na to šta se desilo 😣 jedan dan sam super ,jedan samo plačem ali bude prošlo..valjda…
    Lp svima 😘

Ja sam imala inducirani u 16tt. Odradila 3 kontrole nakon i samo jednu M. Sad sam 14tt i za sad je sve ok. Dr su nam sami dali zeleno i rekli da nije to ko sto se nekad govorilo da se treba cekat 3-6mj ukoliko se mi osjecamo spremni. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Visibaba07
    25. Kolovoz 2021. 08:53

XOXO

Visibaba07

BlairWaldorf

Kužimo,kužimo 😍
    Lp svima 😘

Ja sam imala inducirani u 16tt. Odradila 3 kontrole nakon i samo jednu M. Sad sam 14tt i za sad je sve ok. Dr su nam sami dali zeleno i rekli da nije to ko sto se nekad govorilo da se treba cekat 3-6mj ukoliko se mi osjecamo spremni.

Ja sam se prirodno očistila bez ikakvih ljekova i kiretaže,krvarila sam nekih 8 dana.Na pregledu kad smo vidjele u kojem smjeru to ide dr mi rekla da ne moramo čekat..ali na kontrolu me naručila tek kad dobijem "pravu" menstruaciju,šta se nadam da će bit ovaj tjedan da možemo dalje..Partner i ja smo psihički spremni i stvarno želimo bebu čim prije ❤️ strah me da zbog silne želje to neće bit odmah tako brzo 😓
    Pratim proljetnice,moj termin bi bio početkom 03 mjeseca tako da sam popratila tvoju situaciju,jako mi je drago,čestitke i sretno naprijed 🥰
    Možda se još i ja stignem vratit proljetnicima a ako ne barem ljetnicama 🙃

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

BlairWaldorf
    25. Kolovoz 2021. 11:03

Drage cure... lijepo vas je čitati ❤️
    Meni su prosle tri M od S. Takoder mi je rečeno da mogu u nove pokusaje odmah nakon prve M. Ali eto dala sam si malo oduška ovo ljeto (prosvjetar), šalila sam se da eto tko zna kad ću opet pokoju čašu vina ... 😆 Samo pozitivno! A sredinom 9. ćemo vidjeti jesmo ovaj mjesec "uspjeli" ili... 😌😌😌

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    25. Kolovoz 2021. 11:04

Ne znam zasto sam uspjeli stavila u navodnike. Kužite o čemu pričam ne moram biti doslovna ☕😬

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.