![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Curke, postoji knjiga naše autorice, ali koliko znam nema je po knjižnicama nego samo za kupiti. Ja je zato nisam čitala no čula sam da je super. Autorica je Ana Božac, a naslov je “O smrti i životu”.
Želim vam puno snage cure drage, sve će doći na svoje ❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure kako ste ? Evo ja nazad na posao s godisnjeg, povratak rutini i ozbiljnijim akcijama ako me kužite.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure kako ste ? Evo ja nazad na posao s godisnjeg, povratak rutini i ozbiljnijim akcijama ako me kužite.
Kužimo,kužimo 😍
Meni evo od kobnog dana prošlo mjesec dana,čekam M i onda pregled da možemo u ozbiljnu akciju.
Vratila se isto na posao i u rutinu,nažalost sve nešto me asocira i podsjeća na to šta se desilo 😣 jedan dan sam super ,jedan samo plačem ali bude prošlo..valjda...
Vi curke koje ste imale spontani,nakon koliko ste ostale ponovno trudne?
Lp svima 😘
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Kužimo,kužimo 😍
Meni evo od kobnog dana prošlo mjesec dana,čekam M i onda pregled da možemo u ozbiljnu akciju.
Vratila se isto na posao i u rutinu,nažalost sve nešto me asocira i podsjeća na to šta se desilo 😣 jedan dan sam super ,jedan samo plačem ali bude prošlo..valjda…
Lp svima 😘
Nakon spontanog tri mjeseca nisam imala odnose i onda smo šest mjeseci radili na bebi i eto taj šesti ciklus zatrudnim. Trudnoća savršena, porod, bebica, sve. Evo sad sam drugi put trudna.
Svu sreću svijeta želim svim ženama što su doživjele spontani i da znaju da će sve biti u redu!!!
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Jutro cure, proslu srijedu vadila sam betu koja je bila 57.7, na dan vađenja menstruacija mi je kasnila jedan dan. Za dva dana beta je bila 77.3 i doktor je rekao da se vjerojatno radi o biokemijskoj trudnoći. U nedjelju predvecer pocela sam krvarit, ali samo prilikom mokrenja i nije bila svježa krv, vise smedje. Javila sam se doktoru koji je rekao da nema potrebe da ponovno vadim betu, pogotovo ako je svježa krv. Medjutim, u pon ujutro jos sam krvarila, ali isto nije bila svježa krv, popodne je to stalo, jucer ujutro isto jako malo i vise uopce ne krvarim. Na papiru isto prilikom brisanja ne bude nista. Citala sam dosta o biokemijskoj trudnoći, ali svugdje pise da menstruacija bude obilnija s ugruscima i Mozda malo bolnija, ali meni nista od toga nije bilo. Inace mi menstruacija traje 5-6 dana, sad je vec treci dan stalo. Ne znam jel bi bilo pametno ponovno napravit betu, bojim se da se nije skroz očistilo. Imate li vi iskustva s biokemijskom trudnoćom?
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Pozdrav cure,
Little123 po beti do trudnoce je svakako doslo. E sad sta se desilo je za vidjeti. Ja bi svakako jos jednom betu vadila i trazila uzv. Ne bi te htjela strasit i ne mora bit tako ali cudno nepravilno kretanje bete, lagano krvarenje moze biti znak i vanmaternicne. Sa jos jednom betom mozes vidjeti sta se desava. Ako je beta skroz pala biti ce biokemijska. Ukoliko je veta ipak jos nesto al nedovoljno narasla trebalo bi ipak napravit uzv i iskljucit vanmaternicnu. U svakom slucaju sretno i hrabro dalje.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Kužimo,kužimo 😍
Vratila se isto na posao i u rutinu,nažalost sve nešto me asocira i podsjeća na to šta se desilo 😣 jedan dan sam super ,jedan samo plačem ali bude prošlo..valjda…
Lp svima 😘
Ja sam imala inducirani u 16tt. Odradila 3 kontrole nakon i samo jednu M. Sad sam 14tt i za sad je sve ok. Dr su nam sami dali zeleno i rekli da nije to ko sto se nekad govorilo da se treba cekat 3-6mj ukoliko se mi osjecamo spremni.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Kužimo,kužimo 😍
Lp svima 😘
Ja sam imala inducirani u 16tt. Odradila 3 kontrole nakon i samo jednu M. Sad sam 14tt i za sad je sve ok. Dr su nam sami dali zeleno i rekli da nije to ko sto se nekad govorilo da se treba cekat 3-6mj ukoliko se mi osjecamo spremni.
Ja sam se prirodno očistila bez ikakvih ljekova i kiretaže,krvarila sam nekih 8 dana.Na pregledu kad smo vidjele u kojem smjeru to ide dr mi rekla da ne moramo čekat..ali na kontrolu me naručila tek kad dobijem "pravu" menstruaciju,šta se nadam da će bit ovaj tjedan da možemo dalje..Partner i ja smo psihički spremni i stvarno želimo bebu čim prije ❤️ strah me da zbog silne želje to neće bit odmah tako brzo 😓
Pratim proljetnice,moj termin bi bio početkom 03 mjeseca tako da sam popratila tvoju situaciju,jako mi je drago,čestitke i sretno naprijed 🥰
Možda se još i ja stignem vratit proljetnicima a ako ne barem ljetnicama 🙃
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Drage cure... lijepo vas je čitati ❤️
Meni su prosle tri M od S. Takoder mi je rečeno da mogu u nove pokusaje odmah nakon prve M. Ali eto dala sam si malo oduška ovo ljeto (prosvjetar), šalila sam se da eto tko zna kad ću opet pokoju čašu vina ... 😆 Samo pozitivno! A sredinom 9. ćemo vidjeti jesmo ovaj mjesec "uspjeli" ili... 😌😌😌
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ne znam zasto sam uspjeli stavila u navodnike. Kužite o čemu pričam ne moram biti doslovna ☕😬
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore