Cure,
Pila sam antibiotike zbog ureaplasme te ću idući tjedan ići ponovno dati urin da vidim kakvo je stanje.Nadam se da će se smanjiti pa da možemo u nove pobjede.✌🏻
Jel ima netko kakvih iskustva?
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Tina ja sam ti se s tim borila. Izliječili, ostala trudna i sad evo opet- ureaplasma i streptokok. Prošli opet kuru antibiotika muž i ja i evo idući tjedan ponavljam briseve. Držim ti fige da riješiš od prve!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Tina ja sam ti se s tim borila. Izliječili, ostala trudna i sad evo opet- ureaplasma i streptokok. Prošli opet kuru antibiotika muž i ja i evo idući tjedan ponavljam briseve. Držim ti fige da riješiš od prve!
Jesi ju dugo liječila?
Decko i ja smo oboje popili turu antibiotika pa idući tjedan idem vaditi nove nalaze.Nadam se da će se barem smanjiti da možemo raditi na bebi.❤️💪🏻
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Pozdrav svima!
Boobamara čestitam ti od srca na trudnoći
Vidim da ima dosta novih nickova ovdje što me uvijek rastuži. Držite se žene
Hera, Maj4, MTBica, Pingo, Nana šaljem veliki virtualni zagrljaj, javite se ponekad
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Tina - u prošloj trudnoći je streptokok otišao od prve ture, micoplasma isto a urea se smanjila na 10 na 3. Sad i dalje mycoplasme nema, ureaplasma je bila 10 na 5 i streptokok prisutan. Jednu turu smo sad popili i nadamo se da nema ničega 🙏🏼
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Drage zene, javljam se sa sretnim vijestima ❤️
Imam plusic na testu, trenutno sam trudna 7 tjedana. Pozelite mi srecu, ne ponovilo se vise ono sranje sto mi se dogodilo u 3.mjesecu ove godine. Ljubim vas sve😍
Cestitke od srca i neka bude super mirna i uredna T ❤️
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Bok cure,..ja sam s druge teme ali željela sam se javiti.. Naime, od mog spontanog prošlo je 2 godine. Nekako sam to bila prihvatila, a zatim je kroz neko vrijeme počelo sa smetnjama i strahom, nesanicom, Išla kod psih itd.. Nekako sam se od toga oporavila ali nisam zaboravila. Mene zanima kako ste se uspjeli opustiti za pripremu za slijedeću trudnoću? Mene već peru i godine iako dr kaže da se samo bacimo na posao pa što bude. Ne mogu reći da sam se potpuno oslobodia straha.. Svaki savjet i ohrabrenje jako bi mi pomogli.
Bok! Iskreno nisam se uspjela opustiti ali je želja za majčinstvom bila jača od straha. Mislim da je jako teško osloboditi se straha kada ti se to jednom dogodi. Ja sam se tješila statistikom prema kojoj nakon spontanog obično dođe uredna trudnoća. Bila sam u velikom strahu do prvog pregleda jer je u prošloj trudnoći na prvom pregledu već bilo jasno da nešto ne štima. Kad sam vidjela sada da je sve ok i da kuca srčeko, smirila sam se i mogu reći da sad uživam u trudnoći i rijetko kad mi ikakve crne misli dođu. Želim ti od srca da što prije ostvariš novu trudnoću i da bude sve u najboljem redu.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Boobamara čestitam od srca, jako mi je drago!
Baš mi žao opet vidjeti dosta novih imena... Držite se cure, znam da nije lako. Ženska snaga je zbilja neopisiva, možda svijetu izgledamo krhko i osjetljivo, ali uvijek se sjetim paukovih niti koje su naizgled tanke i krhke, a kad ono te niti su najčvršća tvar na svijetu, snažnije od čeličnih niti iste debljine. Uvijek na to pomislim kad mi dođe teško oko nečega, naša unutarnja snaga mi je zapravo neopisiva.
Mrkva meni je u početku pomagalo što mi je fokus bio na sljedećim koracima, odnosno nastavku mpo postupka. Zbog godina mi je bio podsvjesni stalni pritisak jer sam se bojala u koliko ću još postupaka nakon pobačaja morati i hoće li nam (ikad opet) uspjeti. Kako se prirodna trudnoća dogodila baš u pripremama za novi postupak, eeee onda je tek krenula trta mrta i neopuštenost, strah od svakog pregleda i bojazan da ću opet doživjeti da srce prestane kucati. Kad sam taj tjedan "obilježen" prethodnim iskustvom prošla, a posebno nakon nipta, onda sam se ajmo reći opustila i uspjela ljudima oko sebe naglas govoriti da sam for real trudna. Do tad kao da nisam htjela ureći, taj neki strah je tinjao iako sam na van cijelo vrijeme kul. Nekako se vodim time da će uvijek biti kako mora biti, barem ono što je izvan moje kontrole, ali zašto ne misliti i vjerovati da će sve biti u najboljem redu, a i ovo što Lori veli, da je statistika ispucana. Želim ti svako dobro i slažem se s time da trebaš slušati svoje srce. Tako smo i mi, čim sam od dr. dobila zeleno svjetlo za dalje, odlučili smo da smo spremni, da se pobačaj morao dogoditi zbog tko zna kojih sve razloga koji su izvan naše kontrole i moći, ali da imamo dovoljno ljubavi u sebi koju želimo dati malom biću i imati obitelj. Želja za vlastitom obitelji me doslovno gurala naprijed. Želim ti puno sreće i vjerujem da će se sve lijepo posložiti.
Pozdrav svima!
Cure jel znate kakve inspirativne, utješne knjige na našu temu ili nešto u vezi pobačaja?
Baš mi se čita nešto na tu temu....
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Cure jel znate kakve inspirativne, utješne knjige na našu temu ili nešto u vezi pobačaja?
Baš mi se čita nešto na tu temu….
Bok, meni bi to takoder koristilo… nisam bas o toj temi sama nista nasla u nasoj knjiznici a nisam htjela pitati…
Ja samnasla neki Sitne plave crtice.
Samo neznam dal postoji na hrvatskom io samo engleskom jeziku.
Trebam proguglat malo
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji