Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zoeeuzoee
    12. Travanj 2021. 09:59

Bokic cure, kad ste nakon tablete pocele ponovbo raditi? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

pingo
    12. Travanj 2021. 11:13

meni je ginekolog rekao da zakonski imam pravo na 15 dana (s vikendima), ali ako bude potrebno da može i produžiti, toliko sam i iskoristila - radim u uredu, pa mi je bilo ok, možda sam mogla i dan - dva manje... slušaj svoje tijelo, a ne druge

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

zoeeuzoee
    12. Travanj 2021. 12:09

pingo

meni je ginekolog rekao da zakonski imam pravo na 15 dana (s vikendima), ali ako bude potrebno da može i produžiti, toliko sam i iskoristila - radim u uredu, pa mi je bilo ok, možda sam mogla i dan - dva manje… slušaj svoje tijelo, a ne druge

Ja isto radim u uredu, doma sam od velikog petka tak da u cet planiram ici raditi jer se osjecam dobro, danas je prvi dan bez bolova puno manje krvarim tak da mislim da cu krenuti polako u cet:) 

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

• ReeceODonnell
    12. Travanj 2021. 14:23

Najbolje mogućnosti za zaradu 62 000 USD mjesečno. Svi svakodnevno provodimo puno vremena na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Snapchatu, Twitteru i popis se nastavlja. Ako ste navikli dobivati puno lajkova ili komentara ili ako sjajno motivirate druge putem svojih postova, možda biste trebali razmisliti o tome da ovo pretvorite u profesiju. Čini se nevjerojatnim, ali nećete si oprostiti ako to ne provjerite......... http://www.worksbaar.com/

Marita_07
    12. Travanj 2021. 14:45

Hej cure,
    Meni će sutra biti 3 tj. od medikam.pobacaja.
    Kroz koliko bi trebala doći menga? Kada se smije imati spolni odnos? U pravilu kaže gin.poslije prve men. kao i planiranje trudnoće.

Šaljem svima 😘😘

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

zoeeuzoee
    12. Travanj 2021. 17:35

Cure, normalno sad perete kosu u vrijeme krvarenja? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

zoeeuzoee
    12. Travanj 2021. 18:07

zoeeuzoee

Cure, normalno sad perete kosu u vrijeme krvarenja?

I jos da se nadovezem, sad nakpn 5 dana krvare je mi se smanji i onak idem na wc ooet mlaz i nes ovalno vidim na ulosku olo 3 cm
    Moguce da jos uvijek su to ti ugrosci ili? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Travanj 2021. 18:12

Dakle, meni, osim krvi koje ima sve manje, jako puno ide onog eggwhite iscjetka karakterističnog za ovulaciju - samo u ekstremnim količinama, slično kao u stimulaciji (MPO djevojke će znati kako to izgleda).
    Zar je moguće da ovuliram? Ili je to standardno u ovom procesu čišćenja?
    Spontani je bio 31.3, do onda sam krvarila nekih 10tak dana, u par navrata baš jako gadno, poslije toga sam samo sitno smeđarila do 7.4. kad su krenuli gadni bolovi, krvarenje 2 dana, i nakon toga smirivanje, smanjenje krvarenja i sve više ovog prozirnog rastezljivog sranja.

💔💔💔

• Maaja92
    12. Travanj 2021. 18:38

Poz cure. Nova sam ovdje, te svaki dan citam ovako po forumima malo se informiram o trudnocama. Naime trudna sam 8+4. Prije otprilike 2 tjedna uvecer sam primijetila roze iscjedak, koji je ujutro postao smedj. Trajalo je jedan dan i jednu noc. Isla sam ginekologu, nista nisu vidjeli kazu da je moguce da se desilo u vrijeme kada bi trebala nastupiti menstruacija. Beba je bila ok. U cetvrtak ponovo imam termin kod ginekologa. Zadnjih par dana mucnine su mi se naglo smanjile. Pusac sam a cigaru nisam mogla smislit, eh sad mi se vec trazi i cigara i kava. Grudi su postale manje bolne, i vise opusteno. Ne znam sta da mislim. Jel normalno sto je to sve tako, ili bi se trebala brinuti? Izvinjavam se na ovako duzem postu. 😊

• Maaja92
    12. Travanj 2021. 18:50

I da, pored svega toga imam problem sa anksioznoscu, koji lijecim zadnjih godinu dana. Pretpostavljam da je to doslo od glavobolje, od raznoraznih doktora koji nisu znali sta je u pitanju,pa sam bukvalno dobijala napade panike. Ustanovili su da se radi o jakoj migreni, koju sam pocela lijecit tek prije 3 mjeseca. Pa sam morala da prekinem sa tom terapijom zbog bebice, iako mi dodje dan da bi lupala glavom od zid od uzasne glavobolje. Sve mi to dodatno pritisak stvara. Uzas.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani