Bokic cure, kad ste nakon tablete pocele ponovbo raditi?
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
meni je ginekolog rekao da zakonski imam pravo na 15 dana (s vikendima), ali ako bude potrebno da može i produžiti, toliko sam i iskoristila - radim u uredu, pa mi je bilo ok, možda sam mogla i dan - dva manje... slušaj svoje tijelo, a ne druge
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
meni je ginekolog rekao da zakonski imam pravo na 15 dana (s vikendima), ali ako bude potrebno da može i produžiti, toliko sam i iskoristila - radim u uredu, pa mi je bilo ok, možda sam mogla i dan - dva manje… slušaj svoje tijelo, a ne druge
Ja isto radim u uredu, doma sam od velikog petka tak da u cet planiram ici raditi jer se osjecam dobro, danas je prvi dan bez bolova puno manje krvarim tak da mislim da cu krenuti polako u cet:)
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
Najbolje mogućnosti za zaradu 62 000 USD mjesečno. Svi svakodnevno provodimo puno vremena na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Snapchatu, Twitteru i popis se nastavlja. Ako ste navikli dobivati puno lajkova ili komentara ili ako sjajno motivirate druge putem svojih postova, možda biste trebali razmisliti o tome da ovo pretvorite u profesiju. Čini se nevjerojatnim, ali nećete si oprostiti ako to ne provjerite......... http://www.worksbaar.com/
Hej cure,
Meni će sutra biti 3 tj. od medikam.pobacaja.
Kroz koliko bi trebala doći menga? Kada se smije imati spolni odnos? U pravilu kaže gin.poslije prve men. kao i planiranje trudnoće.
Šaljem svima 😘😘
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Cure, normalno sad perete kosu u vrijeme krvarenja?
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
Cure, normalno sad perete kosu u vrijeme krvarenja?
I jos da se nadovezem, sad nakpn 5 dana krvare je mi se smanji i onak idem na wc ooet mlaz i nes ovalno vidim na ulosku olo 3 cm
Moguce da jos uvijek su to ti ugrosci ili?
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
Dakle, meni, osim krvi koje ima sve manje, jako puno ide onog eggwhite iscjetka karakterističnog za ovulaciju - samo u ekstremnim količinama, slično kao u stimulaciji (MPO djevojke će znati kako to izgleda).
Zar je moguće da ovuliram? Ili je to standardno u ovom procesu čišćenja?
Spontani je bio 31.3, do onda sam krvarila nekih 10tak dana, u par navrata baš jako gadno, poslije toga sam samo sitno smeđarila do 7.4. kad su krenuli gadni bolovi, krvarenje 2 dana, i nakon toga smirivanje, smanjenje krvarenja i sve više ovog prozirnog rastezljivog sranja.
💔💔💔
Poz cure. Nova sam ovdje, te svaki dan citam ovako po forumima malo se informiram o trudnocama. Naime trudna sam 8+4. Prije otprilike 2 tjedna uvecer sam primijetila roze iscjedak, koji je ujutro postao smedj. Trajalo je jedan dan i jednu noc. Isla sam ginekologu, nista nisu vidjeli kazu da je moguce da se desilo u vrijeme kada bi trebala nastupiti menstruacija. Beba je bila ok. U cetvrtak ponovo imam termin kod ginekologa. Zadnjih par dana mucnine su mi se naglo smanjile. Pusac sam a cigaru nisam mogla smislit, eh sad mi se vec trazi i cigara i kava. Grudi su postale manje bolne, i vise opusteno. Ne znam sta da mislim. Jel normalno sto je to sve tako, ili bi se trebala brinuti? Izvinjavam se na ovako duzem postu. 😊
I da, pored svega toga imam problem sa anksioznoscu, koji lijecim zadnjih godinu dana. Pretpostavljam da je to doslo od glavobolje, od raznoraznih doktora koji nisu znali sta je u pitanju,pa sam bukvalno dobijala napade panike. Ustanovili su da se radi o jakoj migreni, koju sam pocela lijecit tek prije 3 mjeseca. Pa sam morala da prekinem sa tom terapijom zbog bebice, iako mi dodje dan da bi lupala glavom od zid od uzasne glavobolje. Sve mi to dodatno pritisak stvara. Uzas..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji