Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pingo
    11. Travanj 2021. 19:16

A žao mi je što nemaš odgovarajuću potporu sredine, meni je muž kad se desilo svojima zabranio da me zovu, čak mislim da je bio i preokrutan prema njima, ali on je ocjenio da bi njegova mama mogla bez ikakve loše namjere reći nešto što će me rastužiti i nije ih puštao... ali me nije uspio zaštiti od moje mame, koja je na moje suze rekla "lupit ću te da imaš zašto plakati"
    Zapamti - ti nisi kriva ni za što i čopor je tu za sve što ti treba

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

• Malamaca123
    11. Travanj 2021. 20:26

pingo

A žao mi je što nemaš odgovarajuću potporu sredine, meni je muž kad se desilo svojima zabranio da me zovu, čak mislim da je bio i preokrutan prema njima, ali on je ocjenio da bi njegova mama mogla bez ikakve loše namjere reći nešto što će me rastužiti i nije ih puštao… ali me nije uspio zaštiti od moje mame, koja je na moje suze rekla "lupit ću te da imaš zašto plakati"

Ma kod mene moja mama me razumije ali njegova nikako ja i njena kcerka smo ostale skoro pa zajedno trudne i eto u nje je sve dobro i danima evo sve broji i ti bila sad kao moja al et nije se dalo i jako me to boli a krijem na sve sto mi kazu ne volim galamu trpim u sebi kad se tusiram placem i eto 💓😔😔 hvala vam za podrsku

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Travanj 2021. 21:38

Malamaca123, neke žene imaju loše svekrve. Takva je i tvoja. Ona ti nije majka, nije prijateljica, i za sad nije potpora. Okreni se ljudima koji jesu, a ove koji nisu ignoriraj i makni se od njih dok ne preboliš.
    Ti nisi AMA BAŠ NIŠTA kriva radi spontanog. Vidiš koliko nas ovdje ima, neke prolazimo kroz jako teške stvari da ostanemo trudne, i svejedno gubimo bebe. To se jednostavno događa i tu ne možemo ništa.
    Dobra stvar je da, iako se događa dosta često (za oko 30% žena), jako rijetko se ponavlja. Preboliš ovo, ideš dalje, i vrlo vjerojatno će ti iduća trudnoća biti uspješna.
    A koliko si bila trudna izračunaš - broj tjedana i dana od prvog dana zadnje menstruacije do spontanog.

💔💔💔

• dzanki80
    12. Travanj 2021. 01:28

Hvala vam svima puno na podršci. Divne ste... istina da nije lahko, ipak je to visoka trudnoća, trebao se naš dječak rodit sljedeći mjesec... tješim se s tim da imam svog anđela čuvara. Želim nam svima puno strpljenja i sreće i da se više nikome ne ponovi gubitak. Vjerujem da ćemo sve ubrzo ugledat naše plusiće, samo treba dat vremena vremenu. I ne trebamo se opterećavati. Puno pozdrava ga sve 🤍🤍🍀

2.04.2021 - 32+5 my little angel 👼🏻💔

Samoja6
    12. Travanj 2021. 01:40

Malamaca123

pingo

A žao mi je što nemaš odgovarajuću potporu sredine, meni je muž kad se desilo svojima zabranio da me zovu, čak mislim da je bio i preokrutan prema njima, ali on je ocjenio da bi njegova mama mogla bez ikakve loše namjere reći nešto što će me rastužiti i nije ih puštao… ali me nije uspio zaštiti od moje mame, koja je na moje suze rekla "lupit ću te da imaš zašto plakati"

Ma kod mene moja mama me razumije ali njegova nikako ja i njena kcerka smo ostale skoro pa zajedno trudne i eto u nje je sve dobro i danima evo sve broji i ti bila sad kao moja al et nije se dalo i jako me to boli a krijem na sve sto mi kazu ne volim galamu trpim u sebi kad se tusiram placem i eto 💓😔😔 hvala vam za podrsku

Jooooj kad vidim i čujem ovo za svekrve... Ufff...
    Stavi sebi u glavu da ti ta žena nije ništa i ne treba te uopće zanimati njeno mišljenje! Mene je dugo vremena mučilo isto to... Moja svekrva je žena koja ljubi oltare i svaku večer moli krunicu, vjerujte mi, ne moli je bezveze! Dugo sam se pitala što sam ja toj ženi napravila, poštivala je, čistila joj po kući što ni ona sama nije, a kamoli netko drugi u toj kući! Moji su me tako odgajali! Ali evo, godinu dana živimo u istoj kući (svatko ima svoj stan), niti je čujem, niti je vidim, niti je želim čuti, kod mene ne smije doći, nije ni znala da sam trudna, a vjv ju nebi ni bilo briga... poštivala je jesam, ali je tome došao kraj! Mislim da bi se trebali međusobno poštivati, a ne samo ja nju. Živimo kao susjedi koji nemaju veze jedni s drugima i super mi je! Sve smo se mi udale za njihove sinove, a ne za njih! Nisu nas naša mame rodile da bi nam zle vještice upropaštavale život! 💪💪💪💪
    Drži se, plači kad ti to želiš i ne pokoravaj se nikome! 💞

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

zoeeuzoee
    12. Travanj 2021. 09:59

Bokic cure, kad ste nakon tablete pocele ponovbo raditi? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

pingo
    12. Travanj 2021. 11:13

meni je ginekolog rekao da zakonski imam pravo na 15 dana (s vikendima), ali ako bude potrebno da može i produžiti, toliko sam i iskoristila - radim u uredu, pa mi je bilo ok, možda sam mogla i dan - dva manje... slušaj svoje tijelo, a ne druge

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

zoeeuzoee
    12. Travanj 2021. 12:09

pingo

meni je ginekolog rekao da zakonski imam pravo na 15 dana (s vikendima), ali ako bude potrebno da može i produžiti, toliko sam i iskoristila - radim u uredu, pa mi je bilo ok, možda sam mogla i dan - dva manje… slušaj svoje tijelo, a ne druge

Ja isto radim u uredu, doma sam od velikog petka tak da u cet planiram ici raditi jer se osjecam dobro, danas je prvi dan bez bolova puno manje krvarim tak da mislim da cu krenuti polako u cet:) 

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• ReeceODonnell
    12. Travanj 2021. 14:23

Najbolje mogućnosti za zaradu 62 000 USD mjesečno. Svi svakodnevno provodimo puno vremena na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Snapchatu, Twitteru i popis se nastavlja. Ako ste navikli dobivati puno lajkova ili komentara ili ako sjajno motivirate druge putem svojih postova, možda biste trebali razmisliti o tome da ovo pretvorite u profesiju. Čini se nevjerojatnim, ali nećete si oprostiti ako to ne provjerite......... http://www.worksbaar.com/

Marita_07
    12. Travanj 2021. 14:45

Hej cure,
    Meni će sutra biti 3 tj. od medikam.pobacaja.
    Kroz koliko bi trebala doći menga? Kada se smije imati spolni odnos? U pravilu kaže gin.poslije prve men. kao i planiranje trudnoće.

Šaljem svima 😘😘

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.