Sad sam išla stranicu po stranicu listati unazad da vidim jeli ono isto bila Petrova u kojoj te spraše kući! I dobro sam mislila! Nevjerojatan mi je taj način!
Daju ti šaku tableta i pošalju doma! Pa mislim, to su tablete koje izazivaju pobačaj, krvarenje! I nikad nemožeš znati koja će to količina krvi biti!
Stvarno sam u jednu ruku zahvalna na tome di sam jer sam se vjv osjećala puno sigurnije u tom trenu...
Nemoj misliti da te plašim, nego mi to stvara ljutnju i nervozu da jednu ženu koja praktički ide pobaciti spraše da to kući obavi i javi se neznam, jedino u slučaju čega?! Bez pregleda, bez ičega! Baš me naljutilo sada!
Ne boj se ničega, nije to ništa prestrašno... Kad god osjetiš bol, najbolje čim je osjetiš popij nešto protiv bolova! To nemora značiti da će te jako boliti... Vidjet ćeš, kad počne, čim izbaciš to iz sebe bit će ti lakše!
Tuga će proći, daj si malo vremena... Svi smo mislili da nikad nećemo krenuti dalje, ali moraš, nemaš izbora... I s vremenom postane lakše nositi se s tim!
Što god ti treba, tu smo! 💞
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Malena3, Hvala puno na rijecima utjehe,
Sto je najgore, tijelo jos nije odbacilo. Danas na UZV plod odgovara tjednu trudnoće ali nažalost…srce ne kuca. Nikakav simptom nisam imala da se išta negativno događa, čak je i smećkasto krvarenje od hematoma stalo. Doslovno sam išla na kontrolu samouvjereno po dobre vijesti. Ovo me je ostavilo u šoku i nevjerici i s tolikom emotivnom prazninom i sa 1000 pitanja zašto i jesam li ja čime utjecala na takav ishod ili jesam li mogla išta napraviti da to spriječim.
Sada sam u postupku medikamentoznog (kod kuce).
Na svjesnoj razini razumijem da je tako moralo biti i točno kako kažeš ako je već i moralo onda da je u 9.tj a ne u poodmakloj trudnoci kada ne mogu zamisliti ni fizicke ni psihicke rane.
Sad me je uz tugu neizmjerno i strah što me čeka sa postupkom samog pobačaja.
Draga, ni ja nisam imala nikakve loše simptome ali kad sam došla na pregled srce ne kuca :(
Šok je, teško je to ali kao šta sam ti napisala vjeruj bolje odmah nego kasnije. Bebica će doći ja sam sigurna brzo. Glavu gore kada to riješiš kreni dalje. Nemaš pojma koliko žena to prolazi a da ne pričaju o tome. Nisi sama vjeruj mi ❤️
Sad sam išla stranicu po stranicu listati unazad da vidim jeli ono isto bila Petrova u kojoj te spraše kući! I dobro sam mislila! Nevjerojatan mi je taj način!
Daju ti šaku tableta i pošalju doma! Pa mislim, to su tablete koje izazivaju pobačaj, krvarenje! I nikad nemožeš znati koja će to količina krvi biti!
Stvarno sam u jednu ruku zahvalna na tome di sam jer sam se vjv osjećala puno sigurnije u tom trenu…
Nemoj misliti da te plašim, nego mi to stvara ljutnju i nervozu da jednu ženu koja praktički ide pobaciti spraše da to kući obavi i javi se neznam, jedino u slučaju čega?! Bez pregleda, bez ičega! Baš me naljutilo sada!
Ne boj se ničega, nije to ništa prestrašno… Kad god osjetiš bol, najbolje čim je osjetiš popij nešto protiv bolova! To nemora značiti da će te jako boliti… Vidjet ćeš, kad počne, čim izbaciš to iz sebe bit će ti lakše!
Tuga će proći, daj si malo vremena… Svi smo mislili da nikad nećemo krenuti dalje, ali moraš, nemaš izbora… I s vremenom postane lakše nositi se s tim!
Što god ti treba, tu smo! 💞
Meni to isto nije jasno da te pošalju kući, kako.. Možda je to neki novi način koji će doći i u druge gradove. Kod nas se ostaje u bolnici.
Hvala cure na rijecima potpore,
Koliko god mi je žao svake od Vas koja je to prošla meni osobno puno znači što ste pisale o tome jer barem postoji mjesto gdje ćeš vidjeti da nisi jedina i gdje se može pomoći pkdrškom i savjetom.
Za slanje kući ni ja ne mogu vjerovati jer sam bila uvjerena da će reči da dodjem sutra kod njih.
Na svu sreću u nesreći imat ću uz sebe dečka koji u bilo kojem slučaju komplikacije me može prebaciti na hitnu.
Ne znam jel im to vid štednje, da li je zbog korone ili iz kojeg razloga ali nije mi nimalo svejedno.
Sve mi to pomalo djeluje nehumano i bezbrižno. Možda griješim ali takav me osjećaj prati.
Zato sam se i javila ovdje i dijelim svoje iskustvo jer možda negdje neka djevojka/žena prolazi istu tugu, iste strahove i traži potvrdu da nije jedina.
Koliko god ružna tema meni ovo s vama sve skupa jako pomaže.
Mystic žao mi je da se i tebi ovo dogodilo, ali kao što i druge cure kažu, nisi sama!
Evo da i ja podijelim svoje iskustvo iz Petrove do kraja, ono ranije vjerujem da si pročitala. Znači ja sam 9 dana prije tebe dobila prvu tabletu i takodjer tablete za doma nakon 24h. Ovu srijedu beta 20, u četvrtak na pregledu rekli su mi da se sve očistilo i da možemo nakon sljedeće menstruacije dalje. Meni krvarenje nije bilo prejako pa me bilo strah da nije sve otišlo, ali mislim da je većina završila u wc-u u prvom naletu. Zadnja krv na ulošku mi je bila u četvrtak, odonda samo neki tamno žućkasti iscjedak. Tako da je na kraju ipak sve brzo bilo gotovo. Samo kod mene nikad nije ni bilo otkucaja pa sam možda bila malo psihički spremnija, vjerujem da je tebe jako šokirao taj pregled.
A kad sam pitala doktoricu zašto ne zadržavaju u bolnici, rekla je da im se pokazalo da je ženama lakše to proći kod svoje kuće. Drži se, bit će sve ok!
Pozdrav,imala sam spontani u 12mj.,sve se je samo otišlo,nije rađena kiretaža.Prvu mengu sam imala 07.01.,te pregled kod gin.15.01.i sve je bilo ok na pregledu,endometrij 9mm,te sam ponovno 22.01.bila na pregledu i rađeni su cervikalni brisevi,torch i papa,endometr.7mm,ali sam ja jutros ponovno dobila.Prestrašena sam,nikada mi se to nije dogodilo,ciklusi su mi odvijek na 27-29 dana.Dali je kod neke bilo slično?
Pozdrav,imala sam spontani u 12mj.,sve se je samo otišlo,nije rađena kiretaža.Prvu mengu sam imala 07.01.,te pregled kod gin.15.01.i sve je bilo ok na pregledu,endometrij 9mm,te sam ponovno 22.01.bila na pregledu i rađeni su cervikalni brisevi,torch i papa,endometr.7mm,ali sam ja jutros ponovno dobila.Prestrašena sam,nikada mi se to nije dogodilo,ciklusi su mi odvijek na 27-29 dana.Dali je kod neke bilo slično?
Hej, jesi sigurna da je men? Koliko jako krvariš?
Ako je oskudno, možda je od papa testa? Dali si imala odnose, možda implantacija? Stvarno neznam... Ali nemoj se strašiti, ciklusi se znaju i poremetiti malo!
Mystic jeli sve ok kod tebe?
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Evo ja danas dobila menstruaciju, tocno 28 dana od kiretaze
Kad prođe idem na kontrolu da vidimo jesu li ciste popucale :)
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Evo ja danas dobila menstruaciju, tocno 28 dana od kiretaze
Kad prođe idem na kontrolu da vidimo jesu li ciste popucale :)
🤞🤞🤞🤞
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Drage moje samo da vam se javim.
Samoja6 - hvala sto brines, tu sam..
Nisam imala snage prije pisati (psihicki)
U subotu sam popila 2 tablete, uskoro su počeli grcevi slični menstrualnim -odmah sam popila tabletu za bolove ketonal forte 100 mg (najjaca koju sam imala)
Naredna 2 sata sam provela na wc skoljki uz enormno preznojavanje (2 majce na meni su bile kao tek oprane pa mi je decko donio druge 2),jake grceve i da oprostite proljev koji nije stajao.
Ali tada ni kap krvi nije krenula. Ali stao je proljev pa sam se mogla sklupcat na kutnu.
Nakon toga me uhvatila neopisiva groznica, tresla sam se od zime. Decko me umotao u 3 deke ali ništa nije pomagalo, ne znam tocno koliko je trajalo ali prije nego sam krenula krvariti je groznica stala.
Nakon otprilike 3 i pol sata od popijenih tableta pocelo je krvarenje i ugrusci (tocnije 2 sam veca osjetila) kako ste i same opisivale ali meni se cini kao da tada nije sve izaslo (tako da sam i 3. Dodatnu tabletu nakon konziltacija s Petrovom bolnicom popila) jer i danas (2 dana kasnije) prilikom mokrenja je izasao veci ugrusak tipa 2cm x 2 cm (otprilike). Od subote je prisutno krvarenje slicno 2.-3. danu menstruacije i nekakva sluz bez boje.
Od subote imam lagane grceve slicne menstrualnima, bez potrebe za tabletom za bolove.
Ispricavam se sto ovoliko slikovito objasnjavam ali meni su vasi opisi pomogli pa zelim koliko je moguce pomoci ikome tko ovo mora proci.
Ovo je jedno jako tuzno i bolno iskustvo za svaku zenu koja to mora proci i ukoliko vas posalju kuci molim vas da ni slucajno to ne prolazite same nego da imate nekoga tko je sposoban u svakom stanju odvest vas na hitnu i biti tu za vas.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji