Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivanamark
    20. Siječanj 2021. 18:11

Pozdrav, već sam pisala ovdje. 18.12 sam imala spontani u 20.tjednu trudnoće. Porodila sam se prirodnim putem. Bila na kontroli poslje toga sve ok. Ali me sada zanima pošto još nisam dobila menstruaciju a prošlo je mjesec dana, zanima me dali se trebam brinuti ili je to normalno da nisam još dobila?  Inače su mi ciklusu bili redoviti. 

Slee
    20. Siječanj 2021. 20:18

Ja sam isla ipak kod svoje gin zbog bolova laganih u trbuhu, pregledala me, kaze da se nije jos sve ocistilo, ostao komadic nekog tkiva koji bi bio postejica koji moguce da ce otic sam. I kaze da sutra izvadim betu pa ako je beta jos uvijek iznad 3000 da moram na kiretazu 😱
    A meni je nekako prerano da mi je vec pala, mislim da se to treba jos pomalo cistiti. Tjedan dana je proslo od tablete. Sto vi mislite? Mi se moze sto dogoditi ako pustim da samo ode, a ne da idem na kiretazu? 
    Nista ne kuzim. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

Samoja6
    21. Siječanj 2021. 01:20

Ivanamark baš mi je žao... Ja ti znam samo da nakon spontanog prođe 30-40 dana da dođe prva menstruacija, a s obzirom na to da si ti čak i porod prošla smatram da je to još u roku... Vjerujem da treba duže da krene...
    Slee vjerujem da bi to možda čak i izašlo s menstruacijom... Pitaj tu svoju gin. Ili odi kod nekog drugog vidjeti što će ti reći... Neznam, u jednu ruku bi voljela da to što prije izvade iz mene da se možeš napokon opustiti i preboliti, a u drugu, nakon tablete sad kiretažu prolaziti... Stvarno nisam pametna!
    Svenhanavid meni je gin rekla 30-40 dana, nakon spontanog se zna otegnuti... I meni je baš tako i bilo! Nikako je dočekati, ali evo dočekala je i ispratila! I sad se nadam da je duže vrijeme neću vidjeti! 😀
    Krvarenje od osobe do osobe... Meni je cca 2 tjedna trajalo, s tim da mi se i nakon toga znalo pojaviti na papiru malo krvi... Samo se strpi, proći će! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Ivanamark
    21. Siječanj 2021. 10:39

Samoja6

Ivanamark baš mi je žao… Ja ti znam samo da nakon spontanog prođe 30-40 dana da dođe prva menstruacija, a s obzirom na to da si ti čak i porod prošla smatram da je to još u roku… Vjerujem da treba duže da krene…
    Slee vjerujem da bi to možda čak i izašlo s menstruacijom… Pitaj tu svoju gin. Ili odi kod nekog drugog vidjeti što će ti reći… Neznam, u jednu ruku bi voljela da to što prije izvade iz mene da se možeš napokon opustiti i preboliti, a u drugu, nakon tablete sad kiretažu prolaziti… Stvarno nisam pametna!
    Svenhanavid meni je gin rekla 30-40 dana, nakon spontanog se zna otegnuti… I meni je baš tako i bilo! Nikako je dočekati, ali evo dočekala je i ispratila! I sad se nadam da je duže vrijeme neću vidjeti! 😀
    Krvarenje od osobe do osobe… Meni je cca 2 tjedna trajalo, s tim da mi se i nakon toga znalo pojaviti na papiru malo krvi… Samo se strpi, proći će!

Hvala puno. Nadam se samo da će što prije doći 🙂

Samoja6
    21. Siječanj 2021. 12:31

andjelina23

Evo danas mi je stigao nalaz citogentike
    Pobacaj se dogodio zbog kromosomske greske
    Beba je umjesto 46 kromosoma imala 69
    Preporucujem svakom nakon spontanog trazit od svog ginekologa uputnicu za citogentiku
    Sad bar znam zbog cega se to desilo pa sam mirnija 🤗

Vidiš i da ću te pitati pa nikako... 
    Ja isto nisam mogla tražiti jer je spontani počeo već kod kuće... Dok sam došla do bolnice skoro više ničeg nije bilo... 
    Znaš li zbog čega se to događa? Kolika je mogućnost da se ponovi? 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

andjelina23
    21. Siječanj 2021. 16:05

Ginekolog mi je rekao da se jednostavno događa, da iduca trudnoca moze proc bez problema
    Da je bitno da nije trombofilija ili nesto takvo, na ovo nismo mogli utjecat
    Jednostavno je priroda tako napravila
    Iako ce mi ginekolog dati uputnicu za genetsko savjetovanje, nemam pojma kako to ide 
    Sutra idem vadit betu pa cemo Vidit je li ista pala od ponedjeljka 
    pa za desetak dana kad mi prođe menstruacija prva nakon kiretaze i ako dođe do tad na kontrolu da vidimo jesu li se ciste smanjile 

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

• Malena3
    21. Siječanj 2021. 20:36

andjelina23

Ginekolog mi je rekao da se jednostavno događa, da iduca trudnoca moze proc bez problema
    Da je bitno da nije trombofilija ili nesto takvo, na ovo nismo mogli utjecat
    Jednostavno je priroda tako napravila
    Iako ce mi ginekolog dati uputnicu za genetsko savjetovanje, nemam pojma kako to ide
    Sutra idem vadit betu pa cemo Vidit je li ista pala od ponedjeljka
    pa za desetak dana kad mi prođe menstruacija prva nakon kiretaze i ako dođe do tad na kontrolu da vidimo jesu li se ciste smanjile

Ja sam nakon spontanog bez dodatnih pregleda imala urednu trudnoću.
    Radila sam samo ginekološki pregled, krv i urin. Nakon 2 mj ostala trudna.
    Samo hrabro i pozitivno.
    Sada sam 4 godine poslije imala biokemijsku trudnoću.. Sada idem dalje u akciju 🤣🤣
    Sretno tii ❤️

andjelina23
    21. Siječanj 2021. 21:19

Ja sam imala jedan spontani, iza toga nikakvi pregledi 
    Pa jednu savršenu trudnocu i sad opet spontani 😔
    Hvala ti puno :) 

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

Slee
    21. Siječanj 2021. 21:28

Evo ja izvadila betu -500 i nesto je. Prosli tjedan prije tablete je bila 4000. Ja mislim da je to ok pad? Valjda ce taj komadic otic s iducom menstruacijom pa samim time da i beta padne 👌🏻

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

Samoja6
    21. Siječanj 2021. 22:00

Žalosno je, ali nekako i utješno kad pročitam da ste nakon spontanog imale urednu trudnoću! Mene je već strah! 
    U biti sve mi je nekako, neznam... Zbog ove glupe korone sam ostala bez posla, već mi je lagano puna kapa... Opet nervoza, eto! 
    Slee vjerujem da će otići ako je u pitanju komadić! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.