Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    22. Siječanj 2021. 09:44

Samoja jeste vi vec krenuli u akciju? 😀
    Zo mi je zbog posla :( Uzas vise i ta korona

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

andjelina23
    22. Siječanj 2021. 11:59

U ponedjeljak je beta bila 37.48, danas 22.01
    Vadim opet za 2 tjedna da vidimo je li skroz pala 

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

Samoja6
    22. Siječanj 2021. 12:08

Slee

Samoja jeste vi vec krenuli u akciju? 😀
    Zo mi je zbog posla :( Uzas vise i ta korona

Jesmo! Nedamo se! Sad me malo panika pošto sam bez posla... Ali valjda ćemo izdržati! 
    Strašno je više ovo sve... Baš sam neki dan pročitala kako je jedna žena napisala da bi radije da je umrla od korone nego od gladi! Užas! 
    Svaki dan netko ostane bez posla, gledam što ljudi rade i kako se koprcaju... Nemože a da ti ne utječe na psihu jer nemožeš ništa napraviti kad ti netko drugi kroji život!

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    22. Siječanj 2021. 17:06

Evo mene ja sam napravila 3 testa u 3 dana i naravno da su negativna 🤣🤣
    Samo mi menstruacija nije jasna jer nema ništa na ulošku, samo kada se obrišem malo.. Sada neznam ni kada će mi biti plodni dani. Sve mi se pobrkalo. 
    Ali dobro ja sada pauziram do proljeća 🤣
    Muž mi radi vani tako da sada kad ode nema ga 3-4mj ako ne zapne više radi ove šugave corone. Evo malo sam se morala ispovjedati :D 

Samoja6
    22. Siječanj 2021. 18:10

Malena3

Evo mene ja sam napravila 3 testa u 3 dana i naravno da su negativna 🤣🤣
    Samo mi menstruacija nije jasna jer nema ništa na ulošku, samo kada se obrišem malo.. Sada neznam ni kada će mi biti plodni dani. Sve mi se pobrkalo.
    Ali dobro ja sada pauziram do proljeća 🤣
    Muž mi radi vani tako da sada kad ode nema ga 3-4mj ako ne zapne više radi ove šugave corone. Evo malo sam se morala ispovjedati :D

🤣😀 Neka si se ti ispovjedila! Sve ti je to u redu! Samo je vjv oskudnija ovaj mjesec! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    22. Siječanj 2021. 18:38

🤣🤣🤣🤣
    Pratim Vas dalje :D
    Čekam nove plusiće ovdje od svih Vas :) 

Slee
    22. Siječanj 2021. 22:29

Samoja ma doci ce i posao i sve, samo neka dodje i beba! Znaci vi ste cekali jednu menstruaciju i s drugom krenuli? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

Samoja6
    22. Siječanj 2021. 22:51

Slee

Samojama doci ce i posao i sve, samo neka dodje i beba! Znaci vi ste cekali jednu menstruaciju i s drugom krenuli?

Malena3 i mi ćemo čekati tvoj! ❤️
    Slee nismo ni čekali prvu! 😂
    Samo što je nakon spontanog to bilo malo teže pogoditi, te malo krvariš, pa malo ne... Nismo čekali, ali nismo se ni nadali previše! Eto, nismo si stvarali pressing sve je bilo iz ljubavi! 🤣🤣
    A sad nakon men ćemo vidjeti što će biti! Truditi ćemo se! Ali opet ne želim to raditi "jer moram", neznam kako bi uopće objasnila... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    22. Siječanj 2021. 22:51

Slee

Samojama doci ce i posao i sve, samo neka dodje i beba! Znaci vi ste cekali jednu menstruaciju i s drugom krenuli?

Nakon spontanog čekala sam 2 menstruacije i nakon toga krenuli u akciju i ostala sam trudna i sve je bilo ok. Evo ga malac 3 i pol godine ima. Sada sam nakon biokemijske odmah krenula u akciju :)
    Meni je rekao ginekolog kod malih trudnoća ne treba se puno čekati. Ja sam se sa tabletama očistila tako da nisam išla na kiretažu. 

mystic
    22. Siječanj 2021. 22:56

Drage moje, 
    Nova sam na forumu, sve sam isčitala na ovoj temi i zahvalna sam na dijeljenju vaših iskustava. 
    Nažalost moram vam se pridružiti.
    Nakon urednog razvijanja trudnoće uz hematom i strogo mirovanje danas na redovnoj kontroli (9t+1d) utvrđeno je da je bebi prestalo kucati srce i to unazad dan/dva . Prije 2 tjedna u 7.tjednu su se otkucaji jasno vidjeli.
    Upućena sam u Petrovu na dodatni UZV koji je potvrdio da nema otkucaja.
    Odmah sam upućena na dogovor što dalje. Ponuđeno mi je da izaberem kiretažu ili medikamentozno (s obzirom da se radi o 1. trudnoći i da imam 36 godina ) jasna preporuka je bila za medikamentozni pa sam to u svom kaosu i prihvatila. 
    Dali su mi 3 tablete da popijem kod njih (za omeksavanje cerviksa) i 2+1 tabletu za kući.
    2 tablete trebam popiti točno 24 sata od te prve 3 tablete a preostalu samo u slučaju da ne krene dovoljno jako krvarenje. 
    Nakon svih iskustava, užasno se osjećam psihički i užasno me strah što me sutra čeka.  
    Javim vam sve jer se nadam da ce možda moje iskustvo nekome pomoći kao što su meni sva vaša. 
    Hvala što postojite. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.