Bljubica tvoja bebi ni na Valentinovo neće...bit će to neki/a svojeglavi/a vodenjak. Samo nek bude živo i zdravo i da se što prije završi pa kad krene da krene
<3 2/2013 <3
StellaMaris stvarno si se super sitila za temu!
Pa da se i ja uključim. Iz Splita sam i čini mi se najstarija ode (35). Sad smo u 17tt, prva nam je beba i za sada je sve super, a ja sam uvjrenea da će tako bit do samog kraja
Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite
Ne daj se Bljubice ja sam prenila 14 dana i evo mazim svog mrvuljka doma. Kad tad moraju van bez obzira koliko im je lipo unutra.
crnamala Sretan ti Rođendan
Tita dobrodošla nam, nema veze koliko imaš godina, bitno je njegovat madi duh
Bljubica ima li novosti?
Mi cili dan nismo stali, tek maloprije ušli u kuću, malog jedva stigla okupat i uspila mu dat čokolino, odma je zaspa na kauču
<3 2/2013 <3
crnamala Sretan ti rođendan sa malim zakašnjenjem
mi danas idemo kod pedijatra malecnoj stalno ide neka ka sluz iz oka pa da vidimo šta joj je a još je i prehlađena
Evo da se i ja predbiljezim... ;) Tita13, evo i ja cu brzo 35....tako da nisi jedina medju oldtimerima... crnamala, ne triba se nista cekat ako si ti spremna i ako mislis da ces to moc izdrzat...
oni kazu minimalno 2g. cekat nakon carskog reza, ali ja sam ostala trudna nakon 6 miseci,.... malo je teze jer je ovaj jos beba (nedonosce) ali se sve da izdrzat...prema tome, slusaj samo sebe...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Hvala na cestitkama.
Mislim da ce broj dva malo pričekati. Ipak bi volila da prodje god dana ( sta je sigurno je sigurno). Osim toga radi buduce porodiljne naknade bi se vratila na posa koji misec.
Bljubice sretno i neka ti brzo krene porod i prodje super.
Dare
Jel ono danas Tonki rođendan, i to 18-ti
Draga moja nek te uvik prati zdravlje, srića, veselje i još puno dičice
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji