Mame iz Splita i okolice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bljubica
    14. Veljača 2015. 20:43

cure, hvala na info 
    sad "samo" triba rodit

StellaMaris
    14. Veljača 2015. 21:09

Bljubica tvoja bebi ni na Valentinovo neće...bit će to neki/a svojeglavi/a vodenjak. Samo nek bude živo i zdravo i da se što prije završi pa kad krene da krene 

<3 2/2013 <3

Tita 13
    15. Veljača 2015. 10:02

StellaMaris stvarno si se super sitila za temu!

Pa da se i ja uključim. Iz Splita sam i čini mi se najstarija ode (35). Sad smo u 17tt, prva nam je beba i za sada je sve super, a ja sam uvjrenea da će tako bit do samog kraja

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

crnamala
    15. Veljača 2015. 20:19

Ne daj se Bljubice ja sam prenila 14 dana i evo mazim svog mrvuljka doma. Kad tad moraju van bez obzira koliko im je lipo unutra. 

StellaMaris
    15. Veljača 2015. 22:57

crnamala Sretan ti Rođendan   

Tita dobrodošla nam, nema veze koliko imaš godina, bitno je njegovat madi duh 

Bljubica ima li novosti?

Mi cili dan nismo stali, tek maloprije ušli u kuću, malog jedva stigla okupat i uspila mu dat čokolino, odma je zaspa na kauču 

<3 2/2013 <3

Tonka18
    16. Veljača 2015. 10:57

crnamala Sretan ti rođendan sa malim zakašnjenjem 

mi danas idemo kod pedijatra malecnoj stalno ide neka ka sluz iz oka pa da vidimo šta joj je a još je i prehlađena

Dare12
    16. Veljača 2015. 11:03

Evo da se i ja predbiljezim... ;) Tita13, evo i ja cu brzo 35....tako da nisi jedina medju oldtimerima... crnamala, ne triba se nista cekat ako si ti spremna i ako mislis da ces to moc izdrzat... oni kazu minimalno 2g. cekat nakon carskog reza, ali ja sam ostala trudna nakon 6 miseci,.... malo je teze jer je ovaj jos beba (nedonosce) ali se sve da izdrzat...prema tome, slusaj samo sebe...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

crnamala
    16. Veljača 2015. 11:48

Hvala na cestitkama. 
    Mislim da ce broj dva malo pričekati.  Ipak bi volila da prodje god dana ( sta je sigurno je sigurno). Osim toga radi buduce porodiljne naknade bi se vratila na posa koji misec.
    Bljubice sretno i neka ti brzo krene porod i prodje super.

StellaMaris
    16. Veljača 2015. 13:01

Dare  
    Jel ono danas Tonki rođendan, i to 18-ti 
    Draga moja nek te uvik prati zdravlje, srića, veselje i još puno dičice   

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.