Luce se isto budila zadnje vrime non stop pa znam kako ti je, al sad su nam izbila 2 zubica i sad je super :)
Evo i mene na par min. Nezgodno mi s moba ulazit, a laptop rijetko uzmem u ruke...😯 kod nas svaki dan veselo, jos tjedan pa Roky krece u jaslice, Dujko je vec veliki i bome s 2 ipo miseca je poceja gugutat... sta ima nova? Dobro nam dosla nova trudnica...😀😀 sad odoh se sredit malo dok oni spavaju...😘😘
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Alo, majke, evo da se i ja javim. Pošto se uklapan u temu.
Inače, neman vrimena, ali kako sam bolesna, uvatila ga.
Dvoje dice u malo vrimena, ka Dare12, pa se stalno vrtim u krugu (hranjenje, minjanje pelena, kuvanje..). Sad me malo pokosilo, bit će mi pa imunitet od posla :)
29.8.2022. ➕
Uvik nesto, kod mene je uvik nesto... kako ti njih dvije? Kod nas je ljubav tolika da je R uspija sist na D pa smo isli i na hitnu...uglavnom, nema mira sekunde...
Marija je nekidan došla do klarinog krevetića i mazila je po ruci, a onda lagano uzela dudu :) Tako sam i ja svojoj mlađoj sestri (jednako samo razlike ka i moje dvi).
Klara je skroz druga priča od Marije (prve). Zahtjeva više pažnje. A stalno, ama baš stalno triban imat otvorene oči za obe.
Nekako me sve iscrpilo, iako nisam tako izgledala, al sam to sad fizički "platila". Ali evo prvi dan, nakon 8 dana, da sam dobro.
Često mislim na te Dare 12 :) i mislim se, da nisam sama.
29.8.2022. ➕
Uvik nesto, poslala sam ti poruku na Fb... ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji