LaFemme, bas mi je drago da je i kod tebe sve u redu! ☺️☺️
Ajmo cure, možemo mi to, jos samo malo lezanja/odmaranja i malo pozitivnih misli i eto nas.
Erin, javi se sutra 😊
Evo cure, obavila sam pregled. Sve je uredno. Jos danas utrogestan i od sutra ne moram vise. Za deset dana kontrola. Rekla mi je da ne moram lezati, da slobodno prosetam, da samo ne dizem tesko i te neke stvari koje i da hocu ne bi ni mogla. Kaze ako nesto i krene 36 smo tjedan i bit ce okej. Jednostavno je ocito vrat maternice osjetljiviji nakon kiretaze( ja sam vec nakon dva mjeseca ostala trudna) tako da su ocigledno ta krvaruckanja zbog toga❤️
Erin, odlicno!!! Sigurno si sad mirnija u glavi i mislim da napokon mozes uzivati u ostatku trudnoce. Sad nek sve dalje ide polako, svojim tokom, ne moraš se vise brinuti! Bas mi je drago🫶☺️
Pa jesam, okej sam. Malo me frka prestati s utrogestanima ali valjda nece bas ooodma krenuti. Curka je oko 2300 sto je sasvim okej za bebicu u 35 tjednu. A toliko su me prestrasili bili oko zastoja u rastu, mjere sve lijepo odgovaraju. Tako da, ne zelim se vise oko nicega brinuti, dosta mi je briga u ovoj trudnoci. Sad cu se pokusati koncentrirati na porod i daj boze da sve dobro prode. I da dobijem bar dva tjedna da se malo opustim i uzivam sto ti kazes.😉
Čestitam na dobrim pregledima, blizu smo cilja pa ćemo stisnuti još malo. 🥰
Mi idući utorak 30+0, jedva čekam, prije par mjeseci se to činilo nedostižno. 🥺
Zadnjih dana znam vidjeti blijedožuti iscjedak koji put u danu, kakva je kod vas situacija?
Eonaria, jel imas serklaž ili? Ja mislim da je sve to ok dok nema neki snazni miris i sl., ali ako si zabrinuta bolje provjeriti.
Jel imas kakve bolove? Mene uzasno bole kosti vagine da se tako izrazim hahah, prepone...moram stalno piškiti..a jos sam zaradila od sina i neku prehladu trenutno. Bas nemam mira nikako😅😅😅
Eonaria, mislim da ti je to sasvim normalno, ja isto zadnjih tjedana imam vise iscjetka. Dok nema neke sumnjive boje, mirisa ili nekih simptoma mislim da ne moras brinuti. Liduska isto me bole te kosti, mene to redovito nakon pregleda jer samo tamo toliko dugo sjedim pa mislim da od toga. Ja sad isto samo zelim izbjeci neke prehlade i bolesti, sam bi mi to falilo. Drzi se!
Joj mene te kosti stalno bole! Neke dane više, neke manje. A prehlada...ne znam koja mi je po redu ovu trudnoću, a inace nikad bolesna nisam😅😭
Uzivajte cure dalje, javljajte kad ima kakvih vijesti. Eonaria, mislim da se mozes opustiti i polako u jos sigurnije dane/tjedne 😊😊
Liduska nemam serklaž. A iscjedak je u zadnje vrijeme tak malo drugačiji i vodenastiji, ali koliko sma čitala sve je to normalno.
Što se bolova tiče, bole zdjelice, bole leđa, bole noge, trbuh sve teži... Ali imam sreće da nije svaki dan isto nego se boljke rasporede. 😂
Evo nas danas na 30+0! 🥳
Obavili smo i fetalnu ehokardiografiju i sve je u redu.
Ima li što novog kod vas?
Wohooo, eto te u 30tom tjednu, sad ce to brze dalje, 32 pa 34, a kad prodje 35 to je vec to💪
E bas to sto kazes, sve te boljke i mene muce i tako se fino rasporede da uspijem imati jedva jedan dan u tjednu da me bas nista ne muci, ali dobro, ne zalim se. Ja sam skoro 34 tjedan!
Sortiraj odgovore
Najstariji