Skok u razvoju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandra118
    27. Siječanj 2016. 12:18

Pozdrav..trenutno prozivljavamo ovu fazu pa me zanima vase iskustvo..traje od nedjelje,znaci danas 4. Dan, ali od sinoc su pauze minimalne..jel to znak da je pri kraju ili je sve ovo bila samo priprema? U trecen smo mjesecu

AmmberZd
    10. Veljača 2016. 23:48

evo da se i ja prijavim ako koga zanima kako je napredovalo sa iskljucivim izdajanjem... super smo i beba i sise i ja...  dala sam si truda i uspila navuci mlika dovoljno da sam pocela i zamrzavati. sad se izdajam 3 do 4 puta dnevno, bez nocnih izdajanja i imam dovoljno koliko beba trazi... potraznja se svakako povecala ali skokove zasad nisam osjetila ;)

poisonivy2604
    10. Ožujak 2016. 13:27

Pozdrav drage.
     Moja bebica nema jos puna 2 tj., 12 dana je stara. Od jucer nesto zeza sa spavanjem i papanjem, a danas od jutra nije spavala i stalno je na sisi. Jel moguce da je uranio skok u razvoju?

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• pi
    09. Travanj 2016. 12:25

Može li skok trajati jedan dan?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.