Skok u razvoju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    11. Studeni 2015. 07:42

Jutro mame! Moja mrva trenutno skace (3 tjedna), ovaj skok je milina nasuprot skoku sa 9 dana, nadam se da nece postat gore sad kad sam ovo napisala 😅 ...zanima me jel normalno da bebe u skoku manje kakaju? Sa 3-4 stolice dnevno, pala je na jednu kakicu i to uz puno muke i naprezanja.
    I tako vec 3 dana.

• sunčeko101
    03. Prosinac 2015. 15:35

Da li bi ovo bio skok u razvoju ili smo samo zločesti ;)
    Dakle, u subotu je naša mala sreća napunila 3mj, već par dana većinom samao spava, a kad je budns je nezadovoljna i plačljiva. Po noći se budi svaka 2-3 sata. Nisam primjetila da nešto više jede kroz dan nego inače, osim što se noću budi prije nego inače.

• sunčeko101
    03. Prosinac 2015. 16:36

ovisi, evo sad se probudila sa plačem i sad sisa par min i već na pola spava, a nekad sisa ko da tri dana nije jela, nemirno i rita se i maše rukama.
    Nema nekog reda za sisanje, nekad svaki sat, nekad dva, pa joj nudim dok je cendrava da nebi bila gladna, nekad hoće nekad ne. Bljucka dosta od kad se rodila, tako da nemogu prema tome reči dal sad više jede.
    Možda joj se samo nešto poremetilo u ritmu pa višr spava, ili zbog vremena ili šta već. neznam ni sama. ali zadnjih par dana nikud nikam kroz dan. ili spava, i to samo na rukama jer me strah spustiti ju jer odmah plače, ili je nezadovoljna i cendrava.
    temp nema, na težini dobro napreduje.

mmama2
    04. Prosinac 2015. 08:54

po tome spavanju - ne spavanju zvuči kao skok, ali ako lijepo jede nezz, ne svađa se sa cicom, ne jede histerično pa ju pušta ljutito.. sve je moguće, nisu sve bebe iste.. neki skok jedva primjetimo, neki jedva preživimo :P

url=https://lilypie.com]

AmmberZd
    05. Prosinac 2015. 22:41

Pozdrav curke... ima li netko tko je skokove prolazio sa iskljucivim izdajanjem ili kombinacijom izdajanja i dojenja? 
    Mi imamo problema sa sisanjem od samog pocetka (curka jednostavno ne zna/ne moze pravilno uhvatiti bradavicu i to je jako (neizdrzivo) bolno. Zbog tog sam nakon malo manje od mjesec dana presla na izdajanje, ali mlijeka trenutno imam na knap... slijedi nam skok '6.tjedan' i ne znam kako cu to pratiti sa iskljucivim izdajanjem... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.