E tako je meni bilo neku noć, a mm na putu ali sva sreća primirilo se!

=http://lilypie.com]
Evo da se i ja javim, rodila sam u srijedu jednog velikog decka, obodvoje smo odlicno i drzimo svima fige da imate brzi oporavak ko mi!
Evo da se i ja javim, rodila sam u srijedu jednog velikog decka, obodvoje smo odlicno i drzimo svima fige da imate brzi oporavak ko mi!
čestitam

Leda super, to su znakovi da se pocelo nesto događati
Ivchy vjeruj ovo iscekivanje izluđuje jer onda na svaku sitnicu trzas pa mislis da bi to moglo biti to.. bar kod mene je tako, ali eto odlucila sam ne otperecivat se s time hiihii
luce 996 koliko dugo si ti vec otvorena? meni ce bit evo tjedan dana od kako mi je rekla i onda kad mi je rekla sam mislila da ce to ovaj tjedan... kako naivno
ja nocas kako sam zaspala spavala sam skroz do sada s jednim buđenjem u 6 za pisekenje i sto sam bila zedna
antonija 2 cestitke!!

4-5 cm rekla je doktorica da cu sigurno za vikend ali osin bolova u leđima nista se ne događa
ako nista drugo bar znas da se nesto događa, kod mene nista bas, a svi moji navijaju da jos malo saceka pa da bude bik u horoskopu

Ahahah :) kad je tebi termin :) da istina, ovo iščekivanje je duze nego cijela trudnoća
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji