4-5 cm rekla je doktorica da cu sigurno za vikend ali osin bolova u leđima nista se ne događa
a kad ti je termin? jel te jos boli u ledjima? negdje sam procitala da je to pocetak trudova
ako nista drugo bar znas da se nesto događa, kod mene nista bas, a svi moji navijaju da jos malo saceka pa da bude bik u horoskopu
Ahahah :) kad je tebi termin :) da istina, ovo iščekivanje je duze nego cijela trudnoća
28.04. a i meni je doktorica rekla da ce to brzo, mislila sam da necu stic sve obavit a sutra cu morat opet pocistit hehe, sutra idem na kontrolu pa me bas zanima dali sam se jos vise otvorila, mada mi to nista ne znaci
da, tako je meni rekla da ako se budem vise otvarala da ce me poslat u bolnicu, ali od ponedjeljka do cetvrtka kad sam bila na pregledu nije se nista dogodilo jedino je bilo sukrvice kad me je gledala, a sto me boli kad me gleda dodje mi da joj kazem da vadi ruku van
Ja sam bila 2 cm otvorena i tako tjedan dana i onda sam se u tri sata otvorila jos tri cm bez da sam osjetila (morala sam obaviti dva pregleda taj dan radi očitovanja trudova koje nisam osjecala ba kraju se ispostavilo da su lažni) tako da nikad ne znas :)
Mene hvala Bogu nije danas na pregledu nista bolilo! Onda smo sve tri tu negdje!😊 ja idem opet i srijedu a mislim da neću prije sljedećeg vikenda!
Jeste primjetile da su vam cice natekle? Moje su se povećale i kao da se mlijekom pune!
=http://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji