Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribica11
    18. Travanj 2015. 18:57

ja sam se sad najela pizze i napila se cole  a sad jedem suhe šljive da mogu na wc, cijeli dan imam osjecaj da moram a ne mogu  moje kofer vec ceka tjedan dana hehe

Leda2
    18. Travanj 2015. 21:45

Ivchy ne znam šta da ti kažem moja ginekologinja koja me vodila mi stalnp govorila da jd beba tri tjedna veća, ali mi termin ostavila 27.04. Na zadnjem pregledu mi bila zamjena pomakla mi termin na 20.04. A na odjelu ginekologinja mi vratila termin na 27.04. Prije 10 dana mi rekla da je beba 3100 ali da to nije puno za moju građu! Sutra ujutro idem na CTG! Nemam pojma luda sam od termina i od svega! Ja si računam 27.04. A šta mi Bog da! 

=http://lilypie.com]

ribica11
    18. Travanj 2015. 22:52

ti sutra na kontrolu, drzim fige  joj mene sad opet navecer uhvatilo boluckanje, mozda kad se opustim i odmorim.. bas sam se fino opustila napunila kadu i plutala na stomaku hiihii

Ivchy blago tebi, bar se mozes psihicki pripremit  a mi na ceki

• luce996
    18. Travanj 2015. 23:22

Cure kakvi su vam ginekološkai nalazi, jeste sto otvorene, osjećate li bolove?

Leda2
    18. Travanj 2015. 23:27

Mene je dolje nešta presjecalo, sad sam legla pa je prestalo, ovih dana sam stalno na gasu mislim da je od toga! A kako je sa tobom? Baš si razmišljam sad kako dugo nitko ni je rodio!

=http://lilypie.com]

ribica11
    18. Travanj 2015. 23:55

ja sam tri prsta otvorena, malo me zaboli donji dio trbuha a isto nista od trudova, u ponedjeljak opet na kontrolu, danas mi je izasla veca kolicina sluzi, ali vec je i prije par dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.