Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribica11
    19. Travanj 2015. 00:28

Ja nisam imala kontrakcije, sve me strah koja ce to biti bol kad krenu trudovi... a inace nemam bolne menstruacije.. evo i mene malo bolucka u ledima skroz nisko

Ivchy2
    19. Travanj 2015. 09:33

Jel to svim trudnicama subota dan za pizzu? I kod nas jučer bila, hihihi! 

Ribice, ne znam jel bolje to što znam kad ću ili bih radije da me uhvati na prepad, ovak ću izludit do srijede. A još uvijek nisam svjesna da ću za 3 dana imati svoju bebicu, kako vrijeme ide sve mi to nestvarnije djeluje. Al mislim da ni ne možeš biti 100% spreman na to prije nego primiš svoju bebicu u ruke. Jooj, mene nešto baš jako stezalo u donjem dijelu trbuha jučer navečer, danas opet sve normalno...

Leda2
    19. Travanj 2015. 09:57

Jutro! Evo mene sa pregleda otvorena sam za vrh jagodice prsta, skoro ništa, bebica se okrenula za porod i teška je 3400 kontrola u utorak ili srijedu!

=http://lilypie.com]

• luce996
    19. Travanj 2015. 10:01

Mene je satima grcilo i trbuhu pred jutro, ali ne u razmacima kao trudovi vec kao menstrualni bolovi, sad se primirilo :/

Leda2
    19. Travanj 2015. 10:36

E tako je meni bilo neku noć, a mm na putu ali sva sreća primirilo se!

=http://lilypie.com]

• luce996
    19. Travanj 2015. 11:04

Jel znate jel bolovi u kicmi mogu biti znak daljnjeg ktvatanja?

• luce996
    19. Travanj 2015. 11:16

Otvaranja?

• antonija2
    19. Travanj 2015. 11:55

Evo da se i ja javim, rodila sam u srijedu jednog velikog decka, obodvoje smo odlicno i drzimo svima fige da imate brzi oporavak ko mi!

ribica11
    19. Travanj 2015. 12:03

Leda super, to su znakovi da se pocelo nesto događati 
    Ivchy vjeruj ovo iscekivanje izluđuje jer onda na svaku sitnicu trzas pa mislis da bi to moglo biti to.. bar kod mene je tako, ali eto odlucila sam ne otperecivat se s time hiihii
    luce 996 koliko dugo si ti vec otvorena? meni ce bit evo tjedan dana od kako mi je rekla i onda kad mi je rekla sam mislila da ce to ovaj tjedan... kako naivno 
    ja nocas kako sam zaspala spavala sam skroz do sada s jednim buđenjem u 6 za pisekenje i sto sam bila zedna  
    antonija 2 cestitke!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.