ti sutra na kontrolu, drzim fige joj mene sad opet navecer uhvatilo boluckanje, mozda kad se opustim i odmorim.. bas sam se fino opustila napunila kadu i plutala na stomaku hiihii
Ivchy blago tebi, bar se mozes psihicki pripremit a mi na ceki

Cure kakvi su vam ginekološkai nalazi, jeste sto otvorene, osjećate li bolove?
Mene je dolje nešta presjecalo, sad sam legla pa je prestalo, ovih dana sam stalno na gasu mislim da je od toga! A kako je sa tobom? Baš si razmišljam sad kako dugo nitko ni je rodio!
Ja san otvorena na zadnjem pregledu bila 4 cm, cerviks 2/3, ali leda me razdiru i cudno kosti dole na guzi, uzasan pritisak ali od trudova ni t

=http://lilypie.com]
ja sam tri prsta otvorena, malo me zaboli donji dio trbuha a isto nista od trudova, u ponedjeljak opet na kontrolu, danas mi je izasla veca kolicina sluzi, ali vec je i prije par dana
Da i meni ta sluz stalno izlazi. Imala sam dugo kontrakcije da me sad strah da prave trudove neću ni prepoznati

Ja nisam imala kontrakcije, sve me strah koja ce to biti bol kad krenu trudovi... a inace nemam bolne menstruacije.. evo i mene malo bolucka u ledima skroz nisko

Jel to svim trudnicama subota dan za pizzu? I kod nas jučer bila, hihihi!
Ribice, ne znam jel bolje to što znam kad ću ili bih radije da me uhvati na prepad, ovak ću izludit do srijede. A još uvijek nisam svjesna da ću za 3 dana imati svoju bebicu, kako vrijeme ide sve mi to nestvarnije djeluje. Al mislim da ni ne možeš biti 100% spreman na to prije nego primiš svoju bebicu u ruke. Jooj, mene nešto baš jako stezalo u donjem dijelu trbuha jučer navečer, danas opet sve normalno...
Jutro! Evo mene sa pregleda otvorena sam za vrh jagodice prsta, skoro ništa, bebica se okrenula za porod i teška je 3400 kontrola u utorak ili srijedu!

=http://lilypie.com]
Mene je satima grcilo i trbuhu pred jutro, ali ne u razmacima kao trudovi vec kao menstrualni bolovi, sad se primirilo :/
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji