Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribica11
    18. Travanj 2015. 22:52

ti sutra na kontrolu, drzim fige  joj mene sad opet navecer uhvatilo boluckanje, mozda kad se opustim i odmorim.. bas sam se fino opustila napunila kadu i plutala na stomaku hiihii

Ivchy blago tebi, bar se mozes psihicki pripremit  a mi na ceki

• luce996
    18. Travanj 2015. 23:22

Cure kakvi su vam ginekološkai nalazi, jeste sto otvorene, osjećate li bolove?

Leda2
    18. Travanj 2015. 23:27

Mene je dolje nešta presjecalo, sad sam legla pa je prestalo, ovih dana sam stalno na gasu mislim da je od toga! A kako je sa tobom? Baš si razmišljam sad kako dugo nitko ni je rodio!

luce996
    18. Travanj 2015. 23:39

Ja san otvorena na zadnjem pregledu bila 4 cm, cerviks 2/3, ali leda me razdiru i cudno kosti dole na guzi, uzasan pritisak ali od trudova ni t

=http://lilypie.com]

ribica11
    18. Travanj 2015. 23:55

ja sam tri prsta otvorena, malo me zaboli donji dio trbuha a isto nista od trudova, u ponedjeljak opet na kontrolu, danas mi je izasla veca kolicina sluzi, ali vec je i prije par dana

luce996
    19. Travanj 2015. 00:06

Da i meni ta sluz stalno izlazi. Imala sam dugo kontrakcije da me sad strah da prave trudove neću ni prepoznati

ribica11
    19. Travanj 2015. 00:28

Ja nisam imala kontrakcije, sve me strah koja ce to biti bol kad krenu trudovi... a inace nemam bolne menstruacije.. evo i mene malo bolucka u ledima skroz nisko

Ivchy2
    19. Travanj 2015. 09:33

Jel to svim trudnicama subota dan za pizzu? I kod nas jučer bila, hihihi! 

Ribice, ne znam jel bolje to što znam kad ću ili bih radije da me uhvati na prepad, ovak ću izludit do srijede. A još uvijek nisam svjesna da ću za 3 dana imati svoju bebicu, kako vrijeme ide sve mi to nestvarnije djeluje. Al mislim da ni ne možeš biti 100% spreman na to prije nego primiš svoju bebicu u ruke. Jooj, mene nešto baš jako stezalo u donjem dijelu trbuha jučer navečer, danas opet sve normalno...

Leda2
    19. Travanj 2015. 09:57

Jutro! Evo mene sa pregleda otvorena sam za vrh jagodice prsta, skoro ništa, bebica se okrenula za porod i teška je 3400 kontrola u utorak ili srijedu!

=http://lilypie.com]

• luce996
    19. Travanj 2015. 10:01

Mene je satima grcilo i trbuhu pred jutro, ali ne u razmacima kao trudovi vec kao menstrualni bolovi, sad se primirilo :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI