Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    martina333
    22. Travanj 2015. 07:53

Ma ne bojim se trudova nego se nadam samo da neće nešto drugo biti što bi se na pregledu moglo uočiti. Evo sad lezim, imam osjećaj da mi je imunitet na 0. Prekjučer se malo oznojila i propuhao me vjetar pa odmah boli grlo, slabina... A nisam ni bolezljiva inače niti sam panicar. Kad je tebi Leda termin?

Leda2
    22. Travanj 2015. 09:13

U ponedjeljak, 27.04. a po drugoj dokici 20.04. Danas poslje 12 idem na pregled! Ja sam jako nestrpljiva jer sad stvarno ne mogui ništa raditi, puna kuća majstora tu mi nad glavom rondaju a ja ne mogu ništa spremiti samo se selim sa kutne u spavaću! preko dana odem malo prošetat do grada i to je to! a najsretnija bi bila kada bi mogla sve uglancat i spremiti i onda na miru čekati svoju Tenu, a majstori nikako da završe! Trebali smo sve do Uskrsa srediti i takav je bio plan, međutim majstori ko majstori danas ću, sutra ću i eto odužilo se!

=http://lilypie.com]

martina333
    22. Travanj 2015. 11:56

Tko zna, mozda ostanes nakon pregleda :)
    Ja srecom nemam tih problema sa radovima iako vjerujem da znam kako ti je. Ali meni se opet s druge strane ne da previse raditi i cistititi. Kad me uhvati nalet energije radije to vrijeme provedem vani na suncu. A kako ce mi mama doputovati u pomoc tek kad rodim i ona sama stalno vice da sve vece poslove (pranje prozora npr) ostavim njoj jer ionako nece sto imati raditi (kad dijete sa sela dodje u grad :)). Tako da se nemoj samo nervirati, ako ti ne stignes, doci ce netko tko ce ti pomoci. 
    Ja se razmisljam da odem do bolnice se prosetati i da im kazem da zelim pregled jer me nitko nije ni pogledao 20 dana. Cisto da se malo umirim. Jucer mi jedna cura prica o mlijecnoj plodnoj vodi i slicnome... Kako da ja to znam ako samo cekam doma.... Neznam! Kako bi moja stara susjeda rekla: Nisam pametna! :)
    Leda, sretno na pregledu danas.

Leda2
    22. Travanj 2015. 14:09

Evo mene sa pregleda! Jos nista! Ne da se ova moja mala tvrdoglavica van! Bila sam samo na CTG-u jos nista! U petak idem ponovo! Pitala sam dokicu za probadanje dolje kaže da je to normalno! Martina mislim da ti plodu vodu gledaju tek poslije termina! Kad ti je termin?

martina333
    23. Travanj 2015. 05:28

Ja bi na neki pregled 😃
    Termin mi je u nedjelju, 26.4. A ako ne bude do tad ništa, u ponedjeljak svakako imam pregled pa ću vidjeti. 
    Djeca su nam već male ljencine, što li nas još samo čeka 😄

Leda2
    23. Travanj 2015. 07:38

O pa onda si i ti brzo na redu! izdrži još malo do nedjelje! Bitno je da se bebica rita, meni moja kroz kožu hoće van, ali bar znam da je dobro!

martina333
    23. Travanj 2015. 14:02

Baš to, kad se zabrinem on krene lupati. Znam se pitati nije li pogriješio stranu na koju treba izaći 😃
    Ali bar znamo da su ok. Evo danas je malo smireniji. Malo se premješta,ali naspram zadnjih tjedan dana dosta je smiren. Možda to znači da se i on više umorio I da je vrijeme. 
    Strpljiv, spašen kažu.... Ja nikad nisam bila strpljiva 😃 Ali sve ću izdržati,samo da je on ok. Tebi i svim ostalima koje prate temu i pri kraju su želim svu sreću, lagan porod i zdrave i vesele bebice.

Leda2
    24. Travanj 2015. 08:25

Dobro jutro! Kako ste? Jeste se naspavale! Ja idem opet danas na pregled, iako mislim da ništa od toga!  Idem opeglat veš i oribat terasu, malo na kavu! Treba iskoristit ovo lijepo vrijeme!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.