Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crvenokosa
    15. Travanj 2015. 12:52

Aleksandra čestitam !!

Ivchy2
    15. Travanj 2015. 13:35

Aleksandra čestitam!

Mene sljedeću srijedu čeka dogovoreni carski (zbog stare ozljede zdjelice) i trenutno se toliko veselim i euforija me drži, skakala bih da mogu. A za koji dan kad počne panika, ajmeee!!! Pitanje za mamice koje su išle na carski, jel se nosi kaj u rađaonu/operacijsku, tipa ulošci i jednokratne gaćice ili ne?

ribica11
    15. Travanj 2015. 13:53

ja sam jucer napravila generalku u stanu, bila kod frizerke na pramenovima, osla na depilaciju sve sam napravila a danas neznam sta bi... tko zna kad ce mali izaci..

ribica11
    15. Travanj 2015. 13:53

ja sam jucer napravila generalku u stanu, bila kod frizerke na pramenovima, osla na depilaciju sve sam napravila a danas neznam sta bi... tko zna kad ce mali izaci..

Leda2
    15. Travanj 2015. 16:16

i ja obavila frizera još prije Uskrsa  jer sam mislila da će ova moja mala ranije ali ne da se ona! A i mislim da sad neću sigurno jer dok sve ne namjestim nema van! 

=http://lilypie.com]

Mila7
    15. Travanj 2015. 16:26

Ja obavila depilaciju, planiram iduci tjedan na farbanje i spremna sam za porod 

Leda2
    16. Travanj 2015. 08:07

Dobro jutro! Kako ste mi? Ja sam ko zombi, nije dovoljno sto su mi majstori cijeli dan nad glavom još sam noćas bila budna od 3 do 6 zbog žgaravice!

=http://lilypie.com]

Mila7
    16. Travanj 2015. 10:43

Jutro svima 

Curke jel zna netko jel normalno imati stolicu par puta dnevno pred kraj trudnoce? Danas me muci meka stolica...da nije to proces ciscenja pred porod? Sutra idem na redovan pregled pa cu pitati dr ali me zanimaju vasa iskustva.

Leda vjerujem da ti je majstora preko glave...oce jos dugo? :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.