Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    15. Travanj 2015. 03:16

Uzas. Rodila jesam, sl su me 12 sati mrcvarili. nisan se otvorila i na kraju carski.

Jos nisam svjesna da imam kcer. Vidila sam je dvi min i rasplakala se od lipote...sad mi se place jer je nisam podojila..sta je zakinuta...

Bljubica
    15. Travanj 2015. 11:57

Aleksandra

Uzas. Rodila jesam, sl su me 12 sati mrcvarili. nisan se otvorila i na kraju carski.

Jos nisam svjesna da imam kcer. Vidila sam je dvi min i rasplakala se od lipote…sad mi se place jer je nisam podojila..sta je zakinuta…

Aleksandra, prije svega čestitam!! 
    prošla sam isto, 15h mrcvarenja i završila na carskom, sina vidila tek 6h kasnije.. plakala sam i ja i razumin te, ali ne brigaj sve će bit uredu, te suze će zaminit suze radosnice i sve šta je bilo, odnosno šta nije bilo, postat će manje bitno..

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Marlameri
    15. Travanj 2015. 08:47

Aleksandra čestitam a bitno da je sve dobro prošlo! I svima drugim mamicama koje ste rodile čestitam a vama koje ste blizu sretno.

Leda2
    15. Travanj 2015. 09:20

Aleksandra čestitam, drži se i sve ce biti ok kad primiš svoju bebicu u ruke!

=http://lilypie.com]

ribica11
    15. Travanj 2015. 11:28

Aleksandra cestitam! 
    Leda vidis da sa tim terminima i datumima se nikad nezna a i nije to neko mjerilo 

Leda2
    15. Travanj 2015. 13:19

ribica

Aleksandra cestitam! Leda vidis da sa tim terminima i datumima se nikad nezna a i nije to neko mjerilo 

MA idu mi na živce! Sad nemam ni vremena rodit ovaj vikend puna mi kuća majstora, krece, postavljaju parket na katu! Jucer sam prozore prala pa ni ne razmisljam o tome toliko!

=http://lilypie.com]

Vmnina
    15. Travanj 2015. 11:46

Cestitke Aleksandri!

crvenokosa
    15. Travanj 2015. 12:52

Aleksandra čestitam !!

Ivchy2
    15. Travanj 2015. 13:35

Aleksandra čestitam!

Mene sljedeću srijedu čeka dogovoreni carski (zbog stare ozljede zdjelice) i trenutno se toliko veselim i euforija me drži, skakala bih da mogu. A za koji dan kad počne panika, ajmeee!!! Pitanje za mamice koje su išle na carski, jel se nosi kaj u rađaonu/operacijsku, tipa ulošci i jednokratne gaćice ili ne?

ribica11
    15. Travanj 2015. 13:53

ja sam jucer napravila generalku u stanu, bila kod frizerke na pramenovima, osla na depilaciju sve sam napravila a danas neznam sta bi... tko zna kad ce mali izaci..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI