Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    09. Travanj 2015. 15:30

mene na 25 trenutno boli hahah..je mi visok prag boli.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• luce996
    09. Travanj 2015. 18:27

meni je jedan trud dosao do 90 skoro pa ga nisam osjetila haha, ali iregularni su bili, sutra cu ponovno pa cemo vidjeti :)

Aleksandra2
    09. Travanj 2015. 19:14

Ma ctg je glup. Lagani grcevi s 25..a 60 kad je bilo nisam nista osjetila..sad..ako je to uopxe bilo to. doktori mi nisu rekli da imam trudove.

Leda2
    09. Travanj 2015. 21:32

Curke ja se nadala ranije roditi ali sljedeći tjedan nam napokon dolaze majstori kreciti, postavljat parkete na kat pa se nadam da ću barem dočekat sljedeći vikend ili još dva tjedna da se sve sredi pa sam onda mirna! Izludit ću više od majstora! A i nekako mi jes rano! Jucer sam cijeli dan proplakala jer ne mogu vjerovati da ću imati svohe dijete!

=http://lilypie.com]

Aleksandra2
    09. Travanj 2015. 21:58

Ja na odjelu babinjaca..bebe placu i ne mogu virovat da ce ovako i moja uskoro. i uopce me ne nervira plac. Nego mi je prelipo slusat. A tek danas u radjaoni. Cujem zene kako pate koji 20min i onda plac bebe..predivno.. 

A ja placem cili dan sta sam u bolnici. Ne znam sta mi je. Ka malo dite sam. odjednom mi svi fale i ocu kuci..

A i tlak mi je skolski.samo ujutro nije bija dobar. Stvarno mi odi nije misto. To misle i drugi dokt al nesmiji nista kad me oni jedan posla na hospitalizaciju.

• luce996
    10. Travanj 2015. 10:23

Evo mene s pregleda, i daalje dva prsta otvorena, tri kontrakcije oko 90 ali u nepravilnim razmacima...i ponovo ctg u ponedjeljak

• antonija2
    10. Travanj 2015. 11:36

Ajde cure, koja  je sljedeca, da malo skratimo listu???
    Kod nas jos nista...

Aleksandra2
    11. Travanj 2015. 08:46

Ova tema u zastoju zescem.
    ostajem u bolnici do poroda. Danas sam 40+5. Jucer su mi na jedvite jade uspili obavit amnioskopiju. I uz to u sobi je bilo 10ak studenata..svaki je morao pocirit da vidi kako to izgleda. A bolilo me uzas. Pogotovo sta je dugo trajalo dok se nisu svi izredali. Danas mi izlazi smedja sluz. Sad nisam sigurna jel to od amnioskopije il cep.

Di su ane i pepi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.