Ajmee..a nista. Nadam se onda da cu sta prije rodit.
Ajmee..a nista. Nadam se onda da cu sta prije rodit.
Jel prenosiš već? Ako da, onda će definitivno to brzo, kažem bolje da te prate, nego da si doma u tom tlaku. Hajde izdrži još malo, začas ćeš imati svoje malo sunce!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
jesam. Prenosim 2 dana. Al sam zatvorena skroz. Jel ko zna sta znace brojke na ekranu ctg-a?
jesam. Prenosim 2 dana. Al sam zatvorena skroz. Jel ko zna sta znace brojke na ekranu ctg-a?
Brojke ti pokazuju bebine otkucaje srca, a drugo mjeri tvoje trudove tj kontrakcije.

Aha. meni je 145 i 44. pretpostavljam 44 su kontrakcije. Koliko velik mora bit broj da budu trudovi
Aha. meni je 145 i 44. pretpostavljam 44 su kontrakcije. Koliko velik mora bit broj da budu trudovi
Ovisno ti je o kontrakciji i tvojem pragu boli. Većina kaže da oko 60 definitivno osjeti, tako da...Pokazuje ti se onako kao dignuto u zrak kad ti se trbuh stegne, zgrči i ona najviša točka ti je ta brojka.

mene na 25 trenutno boli hahah..je mi visok prag boli.

meni je jedan trud dosao do 90 skoro pa ga nisam osjetila haha, ali iregularni su bili, sutra cu ponovno pa cemo vidjeti :)
Ma ctg je glup. Lagani grcevi s 25..a 60 kad je bilo nisam nista osjetila..sad..ako je to uopxe bilo to. doktori mi nisu rekli da imam trudove.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji