Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    11. Travanj 2015. 16:03

Uzas je prinosit. Da me bar iznenadilo tjedan ranije. ovako cekam i cekam. I to u bolnici jos. Ispratila sam dvi cimerice u radjaonu. Jucer jedna cimerica cili dan umirala od bolova i bila dosta otvorena..povracala..a svasta...i tako se mucila kojih 12 sati u sobi da bi danas saznala da je na carski rodila. Uzas. Ne bojim se toliko boli te prejake. Nego toga sta je najvjerojatnije da ce duuugo trajat

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Pepi14
    11. Travanj 2015. 16:43

I ja se bojin tog trajanja samog poroda, nadam se da cemo sve to brzinski izgurat 
    A ja svako malo mislim da mi curi voda..hahah

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

• Ane12
    11. Travanj 2015. 19:38

evo i mene curke...i ja danas bila na amnioskopiji, pa je vidija da je još više mliječna plodna voda,pa panika, odma me na ultrazvuk onako na stolu pogleda, ali je beba fala Bogu dobro i posla kući, u ponediljak opet ako se ništa ne dogodi... meni stvarno nije jasno jeli oni moraju toliko dugo čekat sa tom mliječnom plodnom vodom, i onda paniku stvaraju, pa šalju na carski, ovo ono...prestrašno...nikad dočekat svoju bebicu :P
    Pepi onda smo se vidile danas :D
    Aleksandra, skužila sam neki dan koja si, bila si sa mužem, on ima dužu kosu, jeli tako?

Pepi14
    11. Travanj 2015. 19:51

Vjerojatno jesmo, ja sam ti zadnja dosla..

https://lmtf.lilypie.com/ZTktp2.png

Aleksandra2
    11. Travanj 2015. 20:16

Je. Ima duzu kosu od mene. a kako si skuzila. Ja nisam nikog.

Meni je voda poluprozirna i polumlijecna. Jel triba bit bistra il mlijecna za porod. Negdi sam procitala da je voda bistra u pocetku, pa mlijecna i onda opet kad je zrila zabporod bistra. Jel tako ili?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

mamita13
    12. Travanj 2015. 07:20

Drage moje, ja sam u cetvrtak 9.4. u 8:45 rodila svoju curicu.3140 g i 48 cm! Rodila sam na carski pod lokalnom anestezijom i uopce nije strasno. Osjetis da ti nesto rade ali te nista ne boli. A onaj osjecaj kad sam cula i ugleda svoju curu ne bi minjala za nista na svitu. Odma su mi je pokazali! A sudeci po ovima sto sam ih vidila nakon opce mislim da se poslije lokalne puno lakse oporavlja! Nadam se da ce nas u srijedu pustit doma! Jedva cekamo! Citat cu vas i dalje kad stignem! I sretno vam svima!

Dragana31
    12. Travanj 2015. 08:51

Mamita čestitke, uživajte!!

• antonija2
    12. Travanj 2015. 09:08

Mamita, cestitam!

Leda2
    12. Travanj 2015. 09:10

Mamita cestitam!

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.