Loreen čestitam na velikom dečkiću i želim ti brz oporavak a vama curke koje brojite sate sretno!!!!
Moram i ja prokomentirat CTG iako mi je još rano za njega- kod nas se kreće od 38 tjedna i ide se dva-tri puta tjedno. Ali super mi je taj zvuk jer čuješ srce i svaki pokret bebe. Jedva čekam da i ja krenem. I jedva čekam da vam se tu pridružim.
MalaMia ako je svjeza krv radije da nazoves dr ili odes u bolnicu za svaki slucaj. Cesto mi znamo misliti da je svjeza krv pa oni kazu nije, sukrvica je. Drzim fige da je sve ok! Javi
Sad sam poslala doktoru poruku pa čekam da mi se javi, inace zadnjih sat-dva sam počela osjećati stezanja u trbuhu i leđima na jedno svakih 6-7 min a traju u prosjeku 50 sec tako bar kaže iPhone aplikacija
Meni je moj gin reko ak mi pukne vodenjak, pocnu trudovi ili se pojavi sukrvica odma u rodilište!
znaci da sam na tvom mjestu bar bi nazvala rodilište pa bi ih pitala kaj da napravim!
iska i loren čestitam..dragana sretno :D
sad smo mi ostale na redu...hehehe
koja ce prva?
ja na kraju nisam nigdi išla danas,računam sve da je nešto kako ne triba malac bi se smirio a on udara ko lud.u petak mi je ctg i pregled pa cemo vidit :D
Ja sutra idem na pregled. Od kad sam bila zadržana početkom mjeseca u bolnici radi trudova koje sam imala strah me i ići na pregled da me ne pošalje u bolnicu, s obzirom da mi je prošli put rekao da cerviksa više niti nemam i da sam otvorena dva prsta. Lako bi ja da me pošalje da idem rodit, al da ležim tamo i čekam to mi je ubitačno. Al Bože moj, što se mora-mora se! Nadam se da neće doći do toga!
Sortiraj odgovore
Najstariji