Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    phived
    25. Ožujak 2015. 14:02

Dragana, drzim figeee! Taman sam te mislila pitati sta ima s tobom, a ti otisla rodit!  Sretno!!!

Sara9
    25. Ožujak 2015. 14:12

Baš mi je lipo kad me nema par dana pa se vratim, a vi sve rodile!! Čestitam vam svima!! Sad se smanjuje lista za nas koje još čekamo 

mamita13
    25. Ožujak 2015. 14:36

Iska i Loreen čestitke od srca, uživajte sa svojim bebicama! :)
    Dragana sretno, drži se! 

lilili77
    25. Ožujak 2015. 14:44

svašta se izdogađalo od danas prijepodne:))
    iska i loreen čestitam a dragana sretno:))

Sara9
    25. Ožujak 2015. 15:06

Joo, ja idem sutra, rekla mi je mama da je to predobro, da se baš sve čuje kako se beba miče i to :)

Sara9
    25. Ožujak 2015. 15:07

E da, sutra mi je pregled, nadam se da će mi reć da se nešto počelo događat! Jučer smo montirali krevetić, tako da bi sad bilo vrime da se beba pokrene, možda bi konačno ime odabrali 

Ana76
    25. Ožujak 2015. 15:12

Loreen,cestitam draga!Vjerujem d ti nije bilo lako ali napokon je proslo!Sad si sa svojim bebacem!
    Dragana,drz se i sretnooo!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.