Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    phived
    25. Ožujak 2015. 14:02

Dragana, drzim figeee! Taman sam te mislila pitati sta ima s tobom, a ti otisla rodit!  Sretno!!!

Sara9
    25. Ožujak 2015. 14:12

Baš mi je lipo kad me nema par dana pa se vratim, a vi sve rodile!! Čestitam vam svima!! Sad se smanjuje lista za nas koje još čekamo 

mamita13
    25. Ožujak 2015. 14:36

Iska i Loreen čestitke od srca, uživajte sa svojim bebicama! :)
    Dragana sretno, drži se! 

lilili77
    25. Ožujak 2015. 14:44

svašta se izdogađalo od danas prijepodne:))
    iska i loreen čestitam a dragana sretno:))

tinkerbell8
    [OBRISANO] 21. Listopad 2015. 10:41
    Sara9
    25. Ožujak 2015. 15:06

Joo, ja idem sutra, rekla mi je mama da je to predobro, da se baš sve čuje kako se beba miče i to :)

Leda2
    25. Ožujak 2015. 18:50

Sara

Joo, ja idem sutra, rekla mi je mama da je to predobro, da se baš sve čuje kako se beba miče i to :)

Ajde čekamo izvještaj, mene isto zanima ja ću ići u pon. taman će mi biti puni 37tt!

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI