Trudnice koje broje još sitno

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vmnina
    25. Ožujak 2015. 12:32

Iskaaa bravo, cestitaam

• Loreen
    25. Ožujak 2015. 12:46

Rodila sam sinoc. Nakon osam sati deset cm otvorena al malecki bio prevelik za mene pa smo zavrsili na carskom. 52cm 4300. Osoblje rodilista u Splitu za svaku pohvalu!

phived
    25. Ožujak 2015. 12:52

Loreen

Rodila sam sinoc. Nakon osam sati deset cm otvorena al malecki bio prevelik za mene pa smo zavrsili na carskom. 52cm 4300. Osoblje rodilista u Splitu za svaku pohvalu!

Draga cestitam! Nadam se da ste oboje dobro! Kako god, porod je iza tebe, uzivaj sa svojim momcicem! Brz oporavak ti zelim! 

antonija2
    25. Ožujak 2015. 13:18

Loreen

Cestitam!!

Leda2
    25. Ožujak 2015. 13:38

Loreen

Čestitam, pravi dečko nema šta, želim ti brz oporavak!

=http://lilypie.com]

iska
    25. Ožujak 2015. 14:07

Loreen

cestiiitaaaam

MalaMia
    25. Ožujak 2015. 13:03

Iska i Loreen čestitam vam i brz oporavak želim 

Dragana31
    25. Ožujak 2015. 13:19

Evo odo ja pukla voda

Leda2
    25. Ožujak 2015. 13:40

Dragana31

Evo odo ja pukla voda

Sretno, drž se!

=http://lilypie.com]

antonija2
    25. Ožujak 2015. 16:47

Dragana31

Evo odo ja pukla voda

Aaaa ! ! ! Sretno !

SanjaM4
    25. Ožujak 2015. 13:29

Iska Loreen čestitam vam i brz oporavak želim 
    Dragana31 sretnoooo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI