...meni pedijatrica danas na otpustu rekla da samo vjezbamo kukove svaki dan...inace, na prvoj viziti je rekka da su mu kukovi malo tvrdji, pa su ga odveli na uzv kukova i ispostavilo se da je sve u redu...
A onda pak kasnije mi je sestra na odjelu rekla, prije nego smo isli doma, da njihovi pedijatri preporucuju siroko povijanje, ali da nije obavezno pa da ja ako hocu povijam ili ne...pa sad nemam pojma..
Znam da moram otic na oregled kukova unutar 2 mjeseca..to se ide u Klaicevu , jel? I gdje ste isle privatno?
…meni pedijatrica danas na otpustu rekla da samo vjezbamo kukove svaki dan…inace, na prvoj viziti je rekka da su mu kukovi malo tvrdji, pa su ga odveli na uzv kukova i ispostavilo se da je sve u redu…
A onda pak kasnije mi je sestra na odjelu rekla, prije nego smo isli doma, da njihovi pedijatri preporucuju siroko povijanje, ali da nije obavezno pa da ja ako hocu povijam ili ne…pa sad nemam pojma..
Znam da moram otic na oregled kukova unutar 2 mjeseca..to se ide u Klaicevu , jel? I gdje ste isle privatno?
Draga nazovi Klaicevu pa vidi kad imaju termin, ako je unutar 2 mj od dana rodjenja ok, ako ne odi privatnjaku.Kod mig pedija dolazi ortoped iz Klaiceve privaz radit uzv kukova, svaki pon popodne. Ako ces trebat, dam ti broj da se narucite.
http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji