široko povijanje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tejuska♡

Broj poruka: 3521

Prijavi adminu

Super onda hvala svima

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

Hvala cure, i ja sam mislila da je to ok termin, ali mirnija sam ako se posavjetujem s vama! 
    Tea, cini mi se da kod nas tako bebice imaju prednost, pa zato i pregledi budu tako u roku 2-3 mjeseca...

Krešimir 19.08.2014. <3

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Ocito je u Slavoniji bolja situacija nego u Zgu sto se tog pregleda tice.

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

ProudMomy

Ocito je u Slavoniji bolja situacija nego u Zgu sto se tog pregleda tice.

Čini se da je tako... Makar nesto 
    Meni je jos patronazna rekla da se moze koristiti i svedska pelena za široko povijanje, ali ga ja umaram samo u tetre, jer su mi tako i u bolnici pokazali...

Krešimir 19.08.2014. <3

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

uff meni nitko ništa nije pokazao i trebali bi se široko povijati jer je lijevi kukić mekaniji, a ja to nezzzzzzzz, sve nešto labavo bude nikakvo... hmmmm you tube nema mi druge.. renata kaj sa vama bilo, oprosti ako sam negdje preskočila tu priču

url=https://lilypie.com]

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

...meni pedijatrica danas na otpustu rekla da samo vjezbamo kukove svaki dan...inace, na prvoj viziti je rekka da su mu kukovi malo tvrdji, pa su ga odveli na uzv kukova i ispostavilo se da je sve u redu...
    A onda pak kasnije mi je sestra na odjelu rekla, prije nego smo isli doma, da njihovi pedijatri preporucuju siroko povijanje, ali da nije obavezno pa da ja ako hocu povijam ili ne...pa sad nemam pojma..
    Znam da moram otic na oregled kukova unutar 2 mjeseca..to se ide u Klaicevu , jel? I gdje ste isle privatno?

ninika11

Broj poruka: 894

Prijavi adminu

Za pregled kukova se jako dugo ceka. I mene zanima di ste privatno isle ako ste isle

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

DarijaZ

…meni pedijatrica danas na otpustu rekla da samo vjezbamo kukove svaki dan…inace, na prvoj viziti je rekka da su mu kukovi malo tvrdji, pa su ga odveli na uzv kukova i ispostavilo se da je sve u redu…
    A onda pak kasnije mi je sestra na odjelu rekla, prije nego smo isli doma, da njihovi pedijatri preporucuju siroko povijanje, ali da nije obavezno pa da ja ako hocu povijam ili ne…pa sad nemam pojma..
    Znam da moram otic na oregled kukova unutar 2 mjeseca..to se ide u Klaicevu , jel? I gdje ste isle privatno?

Draga nazovi Klaicevu pa vidi kad imaju termin, ako je unutar 2 mj od dana rodjenja ok, ako ne odi privatnjaku.Kod mig pedija dolazi ortoped iz Klaiceve privaz radit uzv kukova, svaki pon popodne. Ako ces trebat, dam ti broj da se narucite.

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• paris

Broj poruka: 398

Prijavi adminu

ninika11

Za pregled kukova se jako dugo ceka. I mene zanima di ste privatno isle ako ste isle

Mi smo za Klaićevu trebali čekati 3.mj. (!!!!!!) pa smo na kraju otišli privatno u Polikliniku Helena - sve pohvale.

Nalah

Broj poruka: 2037

Prijavi adminu

paris…Koliko je pregled?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.