Ja sam povijala široko ali zbog moje vlastite povijesti bolesti i genetske sklonosti displaziji kukova. Na pregled kukića sam išla rano - već sa mj dana privatno i onda sam još povijala 3× široko (3 tetre jedna na drugu) do mislim nekog 4- 5 mjeseca prema preporuci ortopeda. Uspjeli smo izbjeći remence i popravili smo kukiće samo sa povijanjem. Inače nije odmoglo ni to što je moja curka također bila u platnenim pelenama do godinu dana (do vrtića).
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Koliko je meni poznato to je vec dosta kasno, jer okostavanje krece vec sa dva mj, zato se savjetuje da se uzv i pregled obavi do kraja drugog mj zivota. Mi smo bas zbog zoga isli privatno, i svi koje znam su isli privat, jer nisu htjeli toliko cekat. Mislim ak je sve u redu onda je svejedno kad odes, ali ne mozemo znati da je sve ok.
http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Renata ne vodim se prijateljicama ja sam samo nadopisala da one idu kad i ja tj kad ce im djeca imat 4 i 4 i pol mj.vjerovatno nisi skuzila sta sam napisala.. Tako me je pedijatrica upisala nisam se sama upisala..Proudmomy hvala na savjetu bas cu je u subotu pitat kad idemo na cjepljenje
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji