Pitaj draga svakak, oni te naruce kad ima slobodno najranije, ali je to najcesce vec prekasno jer su velike guzve. Kad sam ja zvala bolnice cekalo se 6 mj i pedi mi je sam rekao da ne bi toliko cekao. Bolje ja platim privatniku pa mirno spavam. :-)
http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Tea ja nekidan srela susjedu s mora i oni su imali problema s kukićima...isto su tak čekali na pregled u Klaićevoj jer ih je pedijatrica tak naručila a onda su im rekli da curica mora nosit remenčiće pa su onda išli i privatniku koji je rekao samo vježbe i široko povijanje a bebica je već bila preko 3mj...nisam 100% sigurna al mislim da je rekla da su privatnog platili 300-500kn nemogu se sjetit
Iako su na prvim pregledima pedijatra u bolnici kukovi bili sasvim u redu, ipak su nam preporučili po otpustu iz bolnice široko povijanje, pa to i provodim sa tetra pelenama. Bas danas smo naručeni za pregled kod ortopeda, idemo 15.10., tada ce biti koji dan manje od 2 mjeseca starosti. Da odem ipak ranije privatno?
Krešimir 19.08.2014. <3
Iako su na prvim pregledima pedijatra u bolnici kukovi bili sasvim u redu, ipak su nam preporučili po otpustu iz bolnice široko povijanje, pa to i provodim sa tetra pelenama. Bas danas smo naručeni za pregled kod ortopeda, idemo 15.10., tada ce biti koji dan manje od 2 mjeseca starosti. Da odem ipak ranije privatno?
Nama potrebe, to ti je ok termin.
Sortiraj odgovore
Najstariji