Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jasa94
    02. Rujan 2017. 21:48

Hvala ti, ne planiramo bebu ali ne bi bila tuzna ako je to. Samo eto vec imam malu babu pa ne bi bila tuzna i da nije. Samo da nije nesto drugo..

02. Rujan 2017. 21:57

Jasa94

Hvala ti, ne planiramo bebu ali ne bi bila tuzna ako je to. Samo eto vec imam malu babu pa ne bi bila tuzna i da nije. Samo da nije nesto drugo..

Prema ovom napisanom mislin da nisi al eto vidit ces 25og. Sritno, nadan se da ce sve bit uredu 😊

• Jasa94
    02. Rujan 2017. 22:00

Dalmatinka

Jasa94

Prema ovom napisanom mislin da nisi al eto vidit ces 25og. Sritno, nadan se da ce sve bit uredu 😊

Hvala jos jednom 😊 

06. Rujan 2017. 19:00

Pozdrav :)
    Iskreno,ne mislim da si trudna. Jer u samim uputama testa pise da se nakon pola sata ne ocitava test jer de uglavnom pojavi lazna blijwda crtica. A i da jesi,do sada bi ti se odmah prikazala jaka,tamna crtica. Uzmi test,ujutro ga napravi (iako je meni i popodnevne,najjeftiniji pokazao) i pricekaj 5 minuta ako nije pozitivan,baci ga i to ti je to. Jer on kad je pozitivan,maltene se odmah pojavi crtica,nebitno je li svjetlija ili tamnija jer je i svijetla crta pozitivan test. 
    Uglavnom,drzim ti figw da bude kako zelis i da sve bude u reduu :)

• Bebamalahshhs7
    07. Rujan 2017. 12:13

Zdravo buduce mamice !
    Vec 8 mjesecima pokusavamo bebu ali nista :(
    Prosli mjesec sam dobila 11.08 prije na 3 dana a sada vec trebam sutra dobiti... 16.08 sam se razbolila mucnine povracanje iscrpljenost, proliv... sada ovih zadnjih 6 dana grudi me bole nenormalno i puno su nadosle kicma me isto boli a i stomak zigucka pomalo svaki dan i da naravno mokrim cesce nego prije.... znam da ovo sve mogu biti siptomi pms ali da li postoji i najmanja nada da sam trudna ? Ima li neko iskusan ?

Zelim bebu :)

• Sladja
    08. Rujan 2017. 10:57

Cao zene.Trebala sam dobiti 21.08 i odmah tu vece smo ja i muz poceli sa pravljenjem bebe.7dana smo svaku vece imali odnos i on je svrsavao u mene.Povracala sam,i imala vrtoglavicu,bolio me ke stoma i jajnici.Radila sam test bio je negativan.06.09 sam isla ginekologu kad me je pregledao kaze materica je tvrda kao kod trudnoce,ali kad je radio ginekoloski ultrazvuk kaze da nije siguran dal je trudnoca ili miom.Jutros sam opet radila test i opet je negativan.Da li je neko imao nesto ovako?

Orangina
    08. Rujan 2017. 14:48

Meri Daje-moguce je svasta ali najbolje da kupis kucni test i provjeris s prvim jutarnjim urinom. Kada ti je trebala biti ovulacija?

Sladja mozda je prerano za utvrditi trudnocu...dali ti je receno da se uskoro javis na kontrolu? 

• Jasa94
    08. Rujan 2017. 23:36

Dazi

Iskreno,ne mislim da si trudna. Jer u samim uputama testa pise da se nakon pola sata ne ocitava test jer de uglavnom pojavi lazna blijwda crtica. A i da jesi,do sada bi ti se odmah prikazala jaka,tamna crtica. Uzmi test,ujutro ga napravi (iako je meni i popodnevne,najjeftiniji pokazao) i pricekaj 5 minuta ako nije pozitivan,baci ga i to ti je to. Jer on kad je pozitivan,maltene se odmah pojavi crtica,nebitno je li svjetlija ili tamnija jer je i svijetla crta pozitivan test.

Pozdrav Dazi :)
    Znam to sve, vjeruj. Vec sam dva puta bila trudna, prvi put nazalost sa losim ishodom, a sada imam bebu od skoro punih 8 mjeseci. O testovima znam puno toga. Prvi put nismo uspjeli iz prve, nego nakon 3 mjeseca, tako da sam ja 3 mjeseca radila te testove i znam da kada mi je bio negativan negativan je i nakon sat, dan, sedmicu, nebitno koliko. Nikad mi se nikakva blijeda crtica pojavljivala nije. A oba puta kada sam ostala trudna crtica se pojavila odmah, i nisam radila ujutro test.. i znam ja da nije pravilno test gledati nakon predvidjenog vremena. Ali eto opet kazem, pogledala sam i gotovo je sad. Sta cu. Imam tu ruznu naviku da test ne bacam odmah i onda me neki djavo natjera da pogledam ponovno. Pisala sam da vidim sta vi mislite o tome, jer sam ja cula i citala o raznim slucajevima, pa i o tome da se crtica pojavila dosta kasnije a da jest bila u pitanju trudnoca i to da zene imaju redovno mens a jesu trudne. U svakom slucaju i ja mislim da nisam trudna a i uskoro cu na pregled, cisto onako da vidim da je sve ok. I zahvaljujem ti se puno 😘

09. Rujan 2017. 07:03

Jasa94

Dazi

Pozdrav Dazi :)
    Znam to sve, vjeruj. Vec sam dva puta bila trudna, prvi put nazalost sa losim ishodom, a sada imam bebu od skoro punih 8 mjeseci. O testovima znam puno toga. Prvi put nismo uspjeli iz prve, nego nakon 3 mjeseca, tako da sam ja 3 mjeseca radila te testove i znam da kada mi je bio negativan negativan je i nakon sat, dan, sedmicu, nebitno koliko. Nikad mi se nikakva blijeda crtica pojavljivala nije. A oba puta kada sam ostala trudna crtica se pojavila odmah, i nisam radila ujutro test.. i znam ja da nije pravilno test gledati nakon predvidjenog vremena. Ali eto opet kazem, pogledala sam i gotovo je sad. Sta cu. Imam tu ruznu naviku da test ne bacam odmah i onda me neki djavo natjera da pogledam ponovno. Pisala sam da vidim sta vi mislite o tome, jer sam ja cula i citala o raznim slucajevima, pa i o tome da se crtica pojavila dosta kasnije a da jest bila u pitanju trudnoca i to da zene imaju redovno mens a jesu trudne. U svakom slucaju i ja mislim da nisam trudna a i uskoro cu na pregled, cisto onako da vidim da je sve ok. I zahvaljujem ti se puno 😘

Hej jasa :) ma ne sumnjam da znas, samo sam vidjela da si napisala da bas i ne ni htjela biti trudna,pa sam te htjela utjesiti tako da te podsjetim na upute, jer ono valjda bi oni trebali znati sto vise od nas,paa :)
    Nista lose nisam mislila 😘

• Sladja
    09. Rujan 2017. 11:12

Rekao je da dodjem u cetvratak na kontrolu.Kaze da ima nesto maleno i da nije siguran dal je trudnoca il miom.Ja imam dvoje djece.Od 21og.avgusta mi radimo na tome.I ne bih voljela da je miom.Pozdrav

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.