Simptomi po dpo(danima poslije ovulacije)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marinelammm
    21. Veljača 2022. 00:49

Ništa, na kraju sam danas dobila menstruaciju. 

Lida 🍀
    21. Veljača 2022. 08:33

Evo da i ja dodam svoje "simptome" kad je bio dobitni ciklus, da bude tu na jednom mjestu 😁
     1DPO - cijeli dan bol u zelucu
    2DPO - X
    3DPO - X
    4DPO - zimica, pocela se pokrivat dekom 
    5DPO - ljepljivi iscjedak, pojacan apetit
    6DPO - napaljena 😂😂🤭
    7DPO - kremasti iscjedak
    8DPO - kremasti iscjedak
    9DPO - bol u stomaku/zelucu (vjetrovi 🙄😅), popodne i navečer negativni testovi
    10DPO - negativan test, zarenje u usima, zatvor
    11DPO - suhoca bez ikakvog iscjetka, nocas me probudila zelja za slatkim, nervozna i ljuta
    12DPO - LH trakica potamnila, isprekidan san, zatvor, temperatura skocila
    13DPO - jos tamnija LH trakica, blijeda crta na First Sign s prvim jutarnjim, temperatura opet malo skocila
    14DPO - peak na LH trakici, popodne napravila test i vidi se blaga crta, kad se osusio prava crta je tu

I jos da nadodam da sam na dan O imala zgaravicu a od 3DPO pocele bolit grudi iako mi je to standarno za prije vjestice. 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• bellanaa
    21. Veljača 2022. 11:54

Našla sam na super stranicu, ja sam oko 10 dpo (zbog neredovnih ciklusa nisam sigurna) 
    od simptoma imam: umor, glavobolju, žuljanje u jajnicima, od danas bol u leđima i tu i tamo vrtoglavicu, jučer sam imala kremasti iscjedak, danas je vodenasti 

https://www.countdowntopregnancy.com/early-pregnancy-symptoms/dpo-chart.php?dpo=9

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Lida 🍀
    21. Veljača 2022. 21:22

Kejsy  ❄️ ☃️

Lida 🍀

Evo da i ja dodam svoje "simptome" kad je bio dobitni ciklus, da bude tu na jednom mjestu 😁
    1DPO - cijeli dan bol u zelucu
    2DPO - X
    3DPO - X
    4DPO - zimica, pocela se pokrivat dekom
    5DPO - ljepljivi iscjedak, pojacan apetit
    6DPO - napaljena 😂😂🤭
    7DPO - kremasti iscjedak
    8DPO - kremasti iscjedak
    9DPO - bol u stomaku/zelucu (vjetrovi 🙄😅), popodne i navečer negativni testovi
    10DPO - negativan test, zarenje u usima, zatvor
    11DPO - suhoca bez ikakvog iscjetka, nocas me probudila zelja za slatkim, nervozna i ljuta
    12DPO - LH trakica potamnila, isprekidan san, zatvor, temperatura skocila
    13DPO - jos tamnija LH trakica, blijeda crta na First Sign s prvim jutarnjim, temperatura opet malo skocila
    14DPO - peak na LH trakici, popodne napravila test i vidi se blaga crta, kad se osusio prava crta je tu

I jos da nadodam da sam na dan O imala zgaravicu a od 3DPO pocele bolit grudi iako mi je to standarno za prije vjestice.

Zelim ti uskoro opet takve simptome 🍀

Hehe hvala ti 🤗 e da se ne ubacujem sad tamo na temu, poznanica je imala polip (saznala je to nakon sto nije mogla zatrudnjeti godinu dana). Nakon sto ga je operirala ostala je trudna nakon 2 ciklusa 😁

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

leaa96
    09. Studeni 2023. 14:01

Pozdrav curke! Nova sam ovdje 😊
    Ja imam uskoro 27, moj partner uskoro 28 godina. Na trudnoci radimo 1,5 godinu cca.
    Njegov spermiogram je oligoastenozoospermia, mada nije kriminalno lose. Radimo na tome da se nalaz poboljsa, naravno. Ukratko.
    Ovog mjeseca nakon ovulacije osjecam neobicne simptome koji mi se nisu pojavljivali do sad. Grcenje u donjem djelu abdomena, ko pred menstruaciju.. ovo mi se dogadjalo nekih pa cak tjedan dana i par dana vise od ovulacije. A inace te bolove i stezanja imam samo dan prije nego menstruacija mora doci..  Cca cetiri dana nakon ovulacije sam primjetila na papiru skroz sitno kao sukrvica (rozkasto, smeckasto). 
    Termperatura mi dostize 36,8. Inace mi je normalna 36,4-36,5 nikad vise.
    Primjeila sam u kolicini hrane koju pojedem, mogu pojesti znsci uh, tolko da se poslije osjecam ko prasica i jedva hodam, a imam osjecaj da mogu jos😂
    Nisam ni sa kim pricala o tome, htjela sam to podjelit tu, tolko da imam napisano, jer se ne zelim radovat, opet a uzalud. A mozda je ovo pocetak jedne divne price.

P.S. Vjestica mora doci za 5 dana
    Pusa cure🩷

👩🏼27, blagi pcos
    👱🏼‍♂️28, oligoastenozoospermia
    16.11.’23. ➕

• Abloom
    09. Studeni 2023. 14:35

Pozdrav da se priključim i ja. 42 godine su mi, u 4mj ove godine missed ab u 18tt.🥺
    Idemo dalje... 
    Pozitivan lh test na ovulaciju. 
    Danas je 6 DPO, od prvog dana bol u lijevom jajniku i pritisak kao da ću dobiti. 
    Danas osjećam dodatno kao da me peckaju oči, i da imam temp, međutim temp je 36.2.
    Vodeni klasični iscjedak, ustvari više osjetim neku mokrinu. 
    Pokušavam ne razmišljati i ne nadati se ali eto, očito je jače od mene... 
    Pozdrav svima ❤️

• Abloom
    09. Studeni 2023. 14:55

leaa96

Ja imam uskoro 27, moj partner uskoro 28 godina. Na trudnoci radimo 1,5 godinu cca.
    Njegov spermiogram je oligoastenozoospermia, mada nije kriminalno lose. Radimo na tome da se nalaz poboljsa, naravno. Ukratko.
    Ovog mjeseca nakon ovulacije osjecam neobicne simptome koji mi se nisu pojavljivali do sad. Grcenje u donjem djelu abdomena, ko pred menstruaciju.. ovo mi se dogadjalo nekih pa cak tjedan dana i par dana vise od ovulacije. A inace te bolove i stezanja imam samo dan prije nego menstruacija mora doci.. Cca cetiri dana nakon ovulacije sam primjetila na papiru skroz sitno kao sukrvica (rozkasto, smeckasto).
    Primjeila sam u kolicini hrane koju pojedem, mogu pojesti znsci uh, tolko da se poslije osjecam ko prasica i jedva hodam, a imam osjecaj da mogu jos😂
    Nisam ni sa kim pricala o tome, htjela sam to podjelit tu, tolko da imam napisano, jer se ne zelim radovat, opet a uzalud. A mozda je ovo pocetak jedne divne price.

Pusa cure🩷

Želim vam plusić, tako je i meni stalno gladna, bolovi u jajniku, pospana a kod mene je još baš rano

Mareeeee3112
    09. Studeni 2023. 15:03

leaa96

Ovog mjeseca nakon ovulacije osjecam neobicne simptome koji mi se nisu pojavljivali do sad. Grcenje u donjem djelu abdomena, ko pred menstruaciju.. ovo mi se dogadjalo nekih pa cak tjedan dana i par dana vise od ovulacije. A inace te bolove i stezanja imam samo dan prije nego menstruacija mora doci.. Cca cetiri dana nakon ovulacije sam primjetila na papiru skroz sitno kao sukrvica (rozkasto, smeckasto).

Pusa cure🩷

Tjelesna temp nij mjerilo jer je i ovako povisena prije menstruacije no ukoliko pratite bazalnu ona je dobar pikazatwlj i ovulacije i trudnoce...malo si to proucite... ugl sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Abloom
    09. Studeni 2023. 15:31

Mareeeee

leaa96

Pusa cure🩷

Tjelesna temp nij mjerilo jer je i ovako povisena prije menstruacije no ukoliko pratite bazalnu ona je dobar pikazatwlj i ovulacije i trudnoce…malo si to proucite… ugl sretno

Slažem se... Nije mjerilo. Ustvari kod toga nema mjerila uopće jer je svaka trudnoća različita. 
    Ja sam sama sebi 7 j... godina nabijala kojekakve simptome,i sve živo pripisivala trudnoći i nikada ništa, kad sam ostala trudna u 1mjesecu ove godine(nije nažalost dobro prošlo) nisam imala nikakvih simptoma a niti sam ih više pratila.
    I evo sad opet mi vrag ne da mira i opet sam sva u tome🙄,i ajd se sad ti opusti i ne razmišljaj...

Mareeeee3112
    09. Studeni 2023. 15:43

Abloom

Pozdrav da se priključim i ja. 42 godine su mi, u 4mj ove godine missed ab u 18tt.🥺
    Idemo dalje…
    Pozitivan lh test na ovulaciju.
    Danas je 6 DPO, od prvog dana bol u lijevom jajniku i pritisak kao da ću dobiti.
    Danas osjećam dodatno kao da me peckaju oči, i da imam temp, međutim temp je 36.2.
    Vodeni klasični iscjedak, ustvari više osjetim neku mokrinu.
    Pokušavam ne razmišljati i ne nadati se ali eto, očito je jače od mene…
    Pozdrav svima ❤️

Bas mi je zao sto ste to sve morali proc... pogotovo u 18 tj ... nadam se da ce vam se uskoro ostvariti trudnoca... ja vam migu preporucit lh trakice i obavezno mjerenje bazalne ja sam s njoj jako puno naucila.... ostala sam evo 2 puta trudna bez da sam piskila test nekako sam znala cim sam vidjela moj graf bazalne tenperature... ugl..ako smijem pitat sta se desilo u vasoj trudnoci? I jeste obavljali kakve pretrage

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.