Iz vasih usta u Bozije usi🙈🤭🤗
Danas ću raditi test. Kasni mi, treći dan danas.. a osjecaj mi ko ds cu dobit cijelo vrijeme i probode me ponekad u jajnicima..
strah me da se ne razočaram opet, al nadam se da je to to🙏🏼
+dojke i dalje jako osjetljive, bradavice i dalje bolne
Ma ako su bradavice bolne to mora da je to…javi ishod drzim fige
👩🏼27, blagi pcos
👱🏼♂️28, oligoastenozoospermia
16.11.’23. ➕
Iz vasih usta u Bozije usi🙈🤭🤗Danas ću raditi test. Kasni mi, treći dan danas.. a osjecaj mi ko ds cu dobit cijelo vrijeme i probode me ponekad u jajnicima..
strah me da se ne razočaram opet, al nadam se da je to to🙏🏼
+dojke i dalje jako osjetljive, bradavice i dalje bolne
Ma ako su bradavice bolne to mora da je to…javi ishod drzim fige
😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Imamo plusić. To je to, osjecaj, simptomi. Nista me nije prevarilo.
Svima koji zele i pokusavaju od srca zelim najveci plus ikad. Nemojte se obeshrabriti, NIKAD. Nada postoji uvijek.😊
👩🏼27, blagi pcos
16.11.’23. ➕
Svima koji zele i pokusavaju od srca zelim najveci plus ikad. Nemojte se obeshrabriti, NIKAD. Nada postoji uvijek.😊
Sam ti rekla cim si ti rekla da te bole bradavice 😁😁😁😁posalji nam sliku testica ako znas kako i dodi nam na ljetne bebice
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Danas mi je 10dpo, trebam dobiti vješticu za 5 dana, naravno da imam sve žive i nežive simptome. Napravila sam test popodnevnim urinom danas i to onaj ultra i negativan je... Da li mislite da postoji još šansa ili smo za ovaj mjesec ipak gotovi... 🥹
Čestitke od srca ❤️❤️
Danas mi je 10dpo, trebam dobiti vješticu za 5 dana, naravno da imam sve žive i nežive simptome. Napravila sam test popodnevnim urinom danas i to onaj ultra i negativan je… Da li mislite da postoji još šansa ili smo za ovaj mjesec ipak gotovi… 🥹
Nije gotovo meni je na 10 dpo s jutarnjim bio neg a 12 dpo ujutro jedva vidljivo i to na testu od 10mlu😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Danas mi je 10dpo, trebam dobiti vješticu za 5 dana, naravno da imam sve žive i nežive simptome. Napravila sam test popodnevnim urinom danas i to onaj ultra i negativan je… Da li mislite da postoji još šansa ili smo za ovaj mjesec ipak gotovi… 🥹
Ja mislim da uvije postoji nada. Uvijek postoji nada🩷
👩🏼27, blagi pcos
16.11.’23. ➕
Sam ti rekla cim si ti rekla da te bole bradavice 😁😁😁😁posalji nam sliku testica ako znas kako i dodi nam na ljetne bebice
Ne znam poslati slikuuuuu🙈 kako?
👩🏼27, blagi pcos
16.11.’23. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji