Meni je bio mir neko vrijeme osim ova 2 krvarenja, nadam se da nije ništa. Sad zadnjih par dana opet bol kao pred mengu i napetost u leđima, onako niže. Usnice su mi malo suhe i kao da mi postaje mučno lagano.
Meni je 19 dan bila preko 8000.
Evo mene na ovoj temi,docekala jucer fet i sad cekanje,ono najgore.jutros jak pritisak u trbuhu,ko da cu procurit svaki cas...
Cvjetic ma sve je to normalno, samo polako. Ima tu i psiha ulogu jer sve znamo da je nešto ali ne znamo što je točno i maximalno osluškujemo tijelo.
Eto, osim bolnih bradavica, suhih usta i bolnih leđa počelo mi trnuti stopalo. Danas sam pišnula test i imamo +
Korina, beta je stvarno visoka...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Korina, jesu to twinsi? Beta ti je ogromna🎉🎉
Za sada ne znam jesu li twinsi, ali mislim da baš i nije moguće jer su mi vratili 1 embrij :) Misliš da je tako visoka beta? Ma ja nekako mislim da je to normalna beta za 3. tjedan nakon FETA (FET 10.09., beta 01.10.).
Korina nema veze sto su 1 embrij vratili, na temi mpo je nasa malagarava kojoj je isto 1 vracen a ima duplice sad na prvom uzv.
Dan dug ko godina,jos uvijek pritisak koji ne staje i svako toliko nekakvo probadanje..neka sta prije prode iako sam relativno mirna ovaj put.
Korina svasta je moguce,mozda se embrij podijelio.Bilo bi predivno😊
Korina nema veze sto su 1 embrij vratili, na temi mpo je nasa malagarava kojoj je isto 1 vracen a ima duplice sad na prvom uzv.
ma daaaj? Super! Idem ju naći na drugoj temi da ju pitam kolika joj je bila beta :)
I da.da je imala jedu blastocistu i ceka blizance 😊
Na zimsko/proljetnim bebama 2019 je!
Sortiraj odgovore
Najstariji