Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mala 1

Broj poruka: 293

Prijavi adminu

nemojte prerano raditi test drage moje.... moze bit minus, a da nije pa cete bit tuzne
    bzvz si stvarate pritisak kojeg svakako imamo nakon postupka
    ja cekam 14 dana od punkcije, ako ne procurim onda tek sutradan test pa ako je + idem vadit betu

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Gonal

Broj poruka: 320

Prijavi adminu

10 dnt mogu napravit test jer su blastice vracene a sad neznam kad je najbolje napravit sa osmostanicnim

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• mama_i_medo

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Na CITU... imamo jednog sincica poslije drugog IVFa isto u CITU... al pojma nemam, uopce se ne sjecam sta i kako je bilo prosli put... od simptoma i to... gdje si ti radila? Da nisam radila FET sigurno bih do sad popila nesto protiv bola... rastavljam se :(

• Gonal

Prijavi adminu

U Petrovoj sam radila. Ovo mi je drugi IVF a izmedju sam imala prirodnu trudnocu koja je zavrsila u 10tt.

• Malenaa88

Broj poruka: 302

Prijavi adminu

mama_i_medo

Na CITU… imamo jednog sincica poslije drugog IVFa isto u CITU… al pojma nemam, uopce se ne sjecam sta i kako je bilo prosli put… od simptoma i to… gdje si ti radila? Da nisam radila FET sigurno bih do sad popila nesto protiv bola… rastavljam se :(

Sorry sto ovako upadam pripremam se za FET isto u Cito pa bili mogla napisat kako ide postupak za FET koliko ultrazvuka koji lijekovi. Ja cu za par mjeseci na FET pa neznam kako sad ide. Bila sam na ivf u Cito i imamo smrznute 

• mama_i_medo

Prijavi adminu

Malagarava ....
    Veoma jednostavno, ja sam se iznenadila....
    Zbog neredovnih ciklusa od 2. dana estrofem 3x1... 12. dan UZV...dr izmjerio endometrij 8cm on zadovoljan...
    Od 14. dana i utrogestan 3x2
    16. dan transfer
    Nastavila sa terapijom.... i sada cekammmm...
    To je to... 1 UZV i transfer :)
    Sretnoooo

• Malenaa88

Prijavi adminu

E hvala veliko na odgovoru. Jos samo jedno pitanje sta je sa ovulacijom taj mjesec kad se ide na FET . Mozda jest glupo pitanje ali kad neznam. Mislim ako bude folikul ceka se da pukne ili..opet sorry mozda ovo zvuci kao glupo pitanje ali kad neznam. Ja sam kod njega prvi put radila mpo i uspjelo i skoro usla u 3mj i missed ab.nazalost pa za par mjeseci planiramo fet pa da znam

• mama_i_medo

Prijavi adminu

Hihih nije glupo ali ja ne znam odgovor... nisam ni pitala za to 😁

• Gonal

Prijavi adminu

malagarava

E hvala veliko na odgovoru. Jos samo jedno pitanje sta je sa ovulacijom taj mjesec kad se ide na FET . Mozda jest glupo pitanje ali kad neznam. Mislim ako bude folikul ceka se da pukne ili..opet sorry mozda ovo zvuci kao glupo pitanje ali kad neznam. Ja sam kod njega prvi put radila mpo i uspjelo i skoro usla u 3mj i missed ab.nazalost pa za par mjeseci planiramo fet pa da znam

Kad se dogodi ovulacija onda se FET radi 3 ili 5 dan zavisi od smrzlica. Od lijekova nisam nista koristila do tada al sam citala da zene piju estrofem kako bi se endometrij podebljao.
    Mi ovaj mjesec nismo planirali ic al u ponedjeljak bila na pregledu i mislila dogovorit FET za prosinac kad upravo bila ovulacija i dr nas odmah narucila za 5 dana na transfer. Tad je endometrij bio 9 mm. Od tog dana koristim samo 3×2 utrica. FET mi je radjen 19 dc.

• Malenaa88

Prijavi adminu

Gonal hvala i tebi na odgovoru. Estrofem sam pila davno kad sam bila u postupku inseminacije pa bi meni klomifeni stanjivali sluznicu. Oki hvala puno. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.