nemojte prerano raditi test drage moje.... moze bit minus, a da nije pa cete bit tuzne
bzvz si stvarate pritisak kojeg svakako imamo nakon postupka
ja cekam 14 dana od punkcije, ako ne procurim onda tek sutradan test pa ako je + idem vadit betu
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Na CITU… imamo jednog sincica poslije drugog IVFa isto u CITU… al pojma nemam, uopce se ne sjecam sta i kako je bilo prosli put… od simptoma i to… gdje si ti radila? Da nisam radila FET sigurno bih do sad popila nesto protiv bola… rastavljam se :(
Sorry sto ovako upadam pripremam se za FET isto u Cito pa bili mogla napisat kako ide postupak za FET koliko ultrazvuka koji lijekovi. Ja cu za par mjeseci na FET pa neznam kako sad ide. Bila sam na ivf u Cito i imamo smrznute
E hvala veliko na odgovoru. Jos samo jedno pitanje sta je sa ovulacijom taj mjesec kad se ide na FET . Mozda jest glupo pitanje ali kad neznam. Mislim ako bude folikul ceka se da pukne ili..opet sorry mozda ovo zvuci kao glupo pitanje ali kad neznam. Ja sam kod njega prvi put radila mpo i uspjelo i skoro usla u 3mj i missed ab.nazalost pa za par mjeseci planiramo fet pa da znam
E hvala veliko na odgovoru. Jos samo jedno pitanje sta je sa ovulacijom taj mjesec kad se ide na FET . Mozda jest glupo pitanje ali kad neznam. Mislim ako bude folikul ceka se da pukne ili..opet sorry mozda ovo zvuci kao glupo pitanje ali kad neznam. Ja sam kod njega prvi put radila mpo i uspjelo i skoro usla u 3mj i missed ab.nazalost pa za par mjeseci planiramo fet pa da znam
Kad se dogodi ovulacija onda se FET radi 3 ili 5 dan zavisi od smrzlica. Od lijekova nisam nista koristila do tada al sam citala da zene piju estrofem kako bi se endometrij podebljao.
Mi ovaj mjesec nismo planirali ic al u ponedjeljak bila na pregledu i mislila dogovorit FET za prosinac kad upravo bila ovulacija i dr nas odmah narucila za 5 dana na transfer. Tad je endometrij bio 9 mm. Od tog dana koristim samo 3×2 utrica. FET mi je radjen 19 dc.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji