Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Korina2010
    04. Listopad 2018. 15:21

Vaki

Eto, osim bolnih bradavica, suhih usta i bolnih leđa počelo mi trnuti stopalo. Danas sam pišnula test i imamo +
    Korina, beta je stvarno visoka…

Aaaa! Suuuper! Čestitam na plusiću!

• Malenaa88
    04. Listopad 2018. 15:56

Korina2010 pozdrav. Evo ukratko ovo je meni bio prvi mpo postupak dotad sam gubila vrijeme na pogresne doktore ali to je sad posebna prica za sebe o kojoj bi mogla roman ispricat. Ja sam radila test 13dan nakon transfera bio je pozitivan i odma taj dan odem izvaditi betu koja je iznosila 283 ponovim betu za cetiri dana tj to dodje 17 dan nakon transfera bude 1872 nitko sretniji od mene. Ja sam postupak radila u Splitu a zivim u BIH inace. Zovnem doktora u Split dogovorim se da cu prvi ultrazvuk uraditi kod njega a to je u iduci petak i ujedno zovnem doktoricu gdje zivim koju sam odabrala da mi vodi trudnocu. Jucer sa posla kad sam dosla kuci prokrvarim malo zovem svoju dr i odma u bolnicu da mi kaze ovako nemora nista znacit ali isto prijeti ti pobacaj mirovanje trudnicko bolovanje i kaze vidim ti dvije gestacijske vrecice u pitanju su blizanci jednojajcani. Znaci jucer mi je bilo 4+5 kad sam saznala a tek sam iduci petak trebala ic na ultrazvuk 

• Malenaa88
    04. Listopad 2018. 16:01

Ja vise nisam betu vadila jer su mi u Splitu rekli tako. Prekucer sam imala 1872 . I kazem ja kako samo su mi jednu blasticu vratili prvo su me na odjelu zezale a drugi se potkrao pa smo se jel vratili na ozbiljnu pricu znaci u mene taj vraceni embrij je odlucio ne bit sam i odlucio se podijeliti tako da nosim dvije mrvice 

Korina2010
    04. Listopad 2018. 17:32

malagarava

Ja vise nisam betu vadila jer su mi u Splitu rekli tako. Prekucer sam imala 1872 . I kazem ja kako samo su mi jednu blasticu vratili prvo su me na odjelu zezale a drugi se potkrao pa smo se jel vratili na ozbiljnu pricu znaci u mene taj vraceni embrij je odlucio ne bit sam i odlucio se podijeliti tako da nosim dvije mrvice

Malagarava, hvala ti na odgovoru! Znači moja beta je prema tvojim riječima još i veća. Hm... vidjet ću u srijedu radi li se možda i kod mene o tom slučaju iako je jako mala vjerojatnost. 

• Cvjetic
    05. Listopad 2018. 13:23

Evo da i ovdje napisem simtome,3dnt izlazi mi smedi crinone,jako malo ali nije bijelo i trbuh me boli,ko da mi je prvi dan menstruacije.Isla ujutro u setnjicu malo i sad idem lezat..

Vaki
    06. Listopad 2018. 15:57

Super! Držim fige da se mrva čvrsto primila. 😙

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Korina2010
    07. Listopad 2018. 22:55

Cvjetic

Evo da i ovdje napisem simtome,3dnt izlazi mi smedi crinone,jako malo ali nije bijelo i trbuh me boli,ko da mi je prvi dan menstruacije.Isla ujutro u setnjicu malo i sad idem lezat..

Cvjetic, držim palčeve!

• Atremida
    08. Listopad 2018. 08:30

Ja nisam imala nikakve simptome i bas sam se bedirala zbog toga... cice su me standardno bolile kao pred mengu! 17 dan beta 2562 😊 cekamo uvz i dalje nema nikakvih simptoma 😂😂 sem viroze koju sam pobrala!

Vaki
    08. Listopad 2018. 10:21

Atremida, pa to je odlično! Čestitam! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

08. Listopad 2018. 14:52

Cure jucer imala fet,jutros vec izaslo sa crinone smede/crno,malo rano za implantaciju,je da je embrij bio smrznut 6 dan al ne znam kakav je vracen,ne znam sta bi drugo moglo bit.?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.