Curke nikakvih simptoma trudnoce nisam imala. 5dnt me probolo kroz guzu da sam 10min mislila da cu na hitnu, popustilo, poslije sam se osjecala slomljeno....
nisam mirovala, svaki dan sam hodala, prala, vjesala ves, nisam usisavala jedino, nosala psa od 10kg... uvijek dobijem 14 dan od punkcije odnosno 9dnt i sutra sam napravila prvo ovulacijski test jer sam njega imala i bio pozitivan... napravila pravi popodne oko 16h kad je muz dosao i on pozitivan, onda beta, preko veze - navecer u 18h i ona visoka....
Nemojte gledat simptome.... meni trudnicki simptomi krenuli od 8tt
Sretno
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Pozdrav svim curkama koje čekaju betu. Naime, meni je danas 7 dnt, osluskujem svoje tijelo svako malo. Imala sam jako bolne grudi i bradavice do jutros, danas je ta bol prestala a bradavice i dalje osjetljive, u medjuvremenu sam dobila i neku prehladu. Samo 1dnt su me jajnici jako jako bolili cijeli dan i nakon toga prestali. Betu treba da vadim iduću srijedu. Mogu li ostale curke malo više pisati o svojim simptomima. Hvala. Pozz
Evo da ja napisem simptome,od prvog dana bolovi u trbuhu,dosta jaki,pa su dva dana stali i onda ponovo samo slabije.2-3 dnt izlazilo mi smedi crinone gel.8dnt test,slaba crta ali pozitivan,svakim danom kasnije je bila tamnija.uglavnom,simptomi su definitivno slicni ko da treba doc menga i stvarno je tesko procjenit.sise se ne sjecam kad su me pocele bolit,mislim da oko 10dana.sretno svima
U ponedjeljak, 12.11., imala sam transfer 2 blastice, FET, prirodni ciklus. Odmah poslije transfera primila inekciju Brevactida 1500, 1 dnt Decapeptyl i u subotu ide opet Brevactid. Utrici 3x2, inace dobijem ako nije nista pod utrićima... nadamo se i odbrojavamo
Zasada samo neki cudni grcevi tu i tamo.... sike malo, ali maaalo bole... beta 26.11
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Pozdravko svim cekalicama...
9.11. sam radila FET, jedan osmostanicni embrij... 7dnt... donja ledja me boli uzas, stalno neko probadanje, noge me pravo bole, bas sam sva kao pred menstruaciju.... izludih od osluskivanja i cekanja... da li bi mogla test uraditi sutra? Ili je jos rano... beta tek za 9 dana...
Pozdrav svim cekalicama😊
U petak 9.11 sam imala FET dvije blastice
Od simptoma sam 3. i 4. Dnt imala cudne grceve i kao da me iglicama pika po maternici i jajnicima i sad nema te boli vise ali me ledja bole jako i od sinoc imam glavobolju.
Test bi mozda radila u ponedjeljak a betu vadim 23.11.
Ovo cekanje je stvarno izludjujuce.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Pozdrav svim cekalicama😊
U petak 9.11 sam imala FET dvije blastice
Od simptoma sam 3. i 4. Dnt imala cudne grceve i kao da me iglicama pika po maternici i jajnicima i sad nema te boli vise ali me ledja bole jako i od sinoc imam glavobolju.
Test bi mozda radila u ponedjeljak a betu vadim 23.11.
Ovo cekanje je stvarno izludjujuce.
Gonal u istom smo sosu... isti dan smo imale ET... cuvam nam fige... ja cu sutra uraditi test... mozda se i obradujem...
Sortiraj odgovore
Najstariji