Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Astra81
    05. Ožujak 2020. 11:32

Hvala Milce 😊
    Curama koje sutra vade betu zelim puno srece😊
    Neka nam netko ovaj tjedan popravi statistiku!

• Hope3
    05. Ožujak 2020. 19:09

I ja pobijam statistiku, beta danas 1.2
    To čekanje između postupaka je najgore, kad se moze najranije krenuti? Ja sam do sad isla jednom godišnje.

kikovica
    05. Ožujak 2020. 20:11

Zao mi je Hope3 😔. Ako si bila u postupku onda vjerojatno mjesec dva, ako je bio FET mislim da mozes odmah ovaj ciklus. 

JECIKA
    05. Ožujak 2020. 20:56

Cure vec sam pitala ali niaam dobila odg (sorry skrećem malo s teme) : ikakvo iskustvo sa puregonom? 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Astra81
    05. Ožujak 2020. 21:32

Zao mi je Hope 😔 Bit ce bolje drugi put, mora biti 😊

kikovica
    05. Ožujak 2020. 21:34

JECIKA

Cure vec sam pitala ali niaam dobila odg (sorry skrećem malo s teme) : ikakvo iskustvo sa puregonom?

Ja nisam dobivala taj lijek 🤷🏼‍♀️

• Milce_89
    05. Ožujak 2020. 22:38

Hope3

I ja pobijam statistiku, beta danas 1.2
    To čekanje između postupaka je najgore, kad se moze najranije krenuti? Ja sam do sad isla jednom godišnje.

Zao mi je..
    Ja sam imala stimulirani, imala sam biohemiska i doktor mi je rekao da moze odma ovaj isti mesec da vratimo zamrznuti.. ali ja sam odlucila bar mesec dva da odmorimo. Zavisi u kakvom si postupkom bila i kako se osjecas 🍀

• malako
    06. Ožujak 2020. 12:04

Bok jedno pitanje? Nije za ovu temu, ali da li ima ženica koje su pacijenti IVF centra Lučinger u Zagrebu? 

Mala 1
    06. Ožujak 2020. 12:19

malako

Bok jedno pitanje? Nije za ovu temu, ali da li ima ženica koje su pacijenti IVF centra Lučinger u Zagrebu?

Ja sam bila njegov pacijent. Pitaj

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• mia1411
    06. Ožujak 2020. 14:45

kikovica

JECIKA

Ja nisam dobivala taj lijek 🤷🏼‍♀️

Ja sam koristila puregon pen, doza od 100, manja mi je doza valjda jer imam policisticne jajnike. Uglavnom super sam reagovala, nisam imala nikakvih nuspojava, dobila sam 14 jajnih stanica i od toga 7 oplodjenih. Jednostavna je za koristiti i eto to je to sto to mogu reci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.