Strašno nedaj bože da si doživjela prometnu.i ja imam 250km.ako smijem znati odaklesi .al me sad i strah iću u petrovu zbog virusa naručena sam 21.4.neznam šta ću
Azospermia
Iz Osijeka sam.
Vidi legica se vracala s transfera i imali su prometnu, dvije bebe se uhvatile :) Ne daj Boze nikome, ali eto, toliko o mirovanju
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Molim da mi netko javi da lismijem ić u petrovu naručena sam strah me zbog virusa unaprijed hvala dal će mi setre javiti ili??
Azospermia
Pozz curee 3 dan od transfera cili dan lagana bol u donjem djelu malo livi pa desni jajnik sad zadnjih uru livi na momente bas probode neznan koliko je zabrinjavajuce?!? A da ne govorin da zadnja 2 dana sam ajme napuvana i naravno da nije da sam nesto vele mirovala kao prvi dan sam se trudila iako sam isto dosta setala kao uvatit ce se il nece isto je pa me zanima jel moze bit od toga i koliko je zabrinjavajuca ova bol? Znan da nemoze bit nikakav simptom samo me brine da mozda pocmem malo vise mirovat
ivf 11/2019
02/2020
Pozz curee 3 dan od transfera cili dan lagana bol u donjem djelu malo livi pa desni jajnik sad zadnjih uru livi na momente bas probode neznan koliko je zabrinjavajuce?!? A da ne govorin da zadnja 2 dana sam ajme napuvana i naravno da nije da sam nesto vele mirovala kao prvi dan sam se trudila iako sam isto dosta setala kao uvatit ce se il nece isto je pa me zanima jel moze bit od toga i koliko je zabrinjavajuca ova bol? Znan da nemoze bit nikakav simptom samo me brine da mozda pocmem malo vise mirovat
Nije to ništa čudno, od svih hormona, povećanih jajnika.. Pokušaj ne čitat simptome jer očito nema smisla.
Ja sam nakon zadnje aspiracije mjesec dana bila naduta sa strašnim bolovima..
Marina, kako si? Ima sta novo? Ja evo u postupku bas.
Vidim da je netko pitao za Petrovu, ja sutra idem na uzv 9dc. Ima nasnu postupku, sve ide po planu i programu. Cula sam da su otkazali cure koje su trebale dobiti M ovih dana-dok se ne smiri mao situacija.
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Da li su naručeni pacijentima odgođeni termini u petrovoj ili ja sam naručena u 4 mj hvala pozz ako netko šta zna o tome
Azospermia
Koliko sam skuzila-sve je odgođeno.
Nazovi pocetkom 4 mjeseca i provjeri.
🙁
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Hvala na informaci nazvat ću u 4 mj ako se šta nepromjeni vidjeću☹
Azospermia
Pozdrav cure,
I ja se pridružujem čekalicama bete. 11.3 imala sam embriotransfer osmostanicnog embrija (prirodni IVF). Moja dijagnoza PCOS prema ultrazvuku, nalazi svi uredni. Suprug prvo oligoasthenonecrozospermia u 11 mj., kontrolni u 1 mj. asthenonecrozospermia. Biologica nas iznenadila nakon punkcije u 8.3 normozospermia. Ja imam 23g, suprug 25, pokušavamo oko godinu i pol. Sve je išlo super, sad čekamo! Od simptoma nakon embriotransfera bolovi slični menstruaciju tri dana pa prestali, jučer na 7 dnt tu i tamo grčevi, i slično menst. bolovima, bolovi u leđima. Također jedna oštra probadajuca bol! 😲 Ponekad imam osjećaj da ću svaki čas dobiti. Ostalih simptoma nema, tako da od početka nekako nemam osjećaj da je to to. 😔 Prvi puta, prirodni ciklus pa se i ne nadam previše. Jutros na 8dnt test naravno negativan 😔. Malo me rastužuje situacija s virusom što nećemo odmah moći dalje, ne preostaje nam drugo nego čekanje! Sretno svim čekalicama da Vam bete budu veeelike. 😁😁💓
3.mj.2020- 1.IVF (prirodni ciklus) - beta pozitivna, spontani 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji