Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZaZa
    02. Ožujak 2020. 22:17

JECIKA

Zaza Kikovica jeste li setale nakon transfera? Jeste li se vratile na posao i kada? Ja planiram da se vratim na posao otprilike 5dnt ako sve ispadne po planu

Ja sam počela raditi odmah 2. dan poslije transfera, ali sam se iskreno malo patila s obzirom da me bolilo i probadalo tako da sam na kraju jedan dan radila-jedan odmarala ili jedan dan radila-dva dana odmarala i tako. Kod kuće sam sve normalno radila-prala suđe, brisala prašinu, prala kupaonicu, ali ono sve laganini i radila si pauze kad sam osjetila da mi je dosta. Šetkala malo jesam jer sam ovako dosta ležala zbog Utrogestana. 

JECIKA
    02. Ožujak 2020. 22:33

Ja sam prvi postupak tri dana bas odmarala i dvije nedelje bila na bolovanju. Bukvalno nista veliko nisam radila prvih nedelju dana
    I nije mi uspjelo. Sad cu probati konta stav ostale cure javite kako ste vi radile

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• jakedocs007
    02. Ožujak 2020. 22:34

Buy fake passport , buy real passport ,  buy fake us passport, Buy passport online
    Buy Portuguese Passport,Buy passport online ,buy real Usa passport.novelty passport online

Our website*( https://www.buyrealpassport.com)
    Email:   buyrealpassport3507@gmail.com
    Whatsapp: +1 (757) - 524 -0112

• Milce_89
    02. Ožujak 2020. 23:34

JECIKA

Ja sam prvi postupak tri dana bas odmarala i dvije nedelje bila na bolovanju. Bukvalno nista veliko nisam radila prvih nedelju dana
    I nije mi uspjelo. Sad cu probati konta stavostale cure javite kako ste vi radile

Ja sam odmarala u svi postupci. Prvi 3,4 dana bas mirovala, nakon toga kretanje niz kuci za cirkulacii i onda opet u krevet. Zadni put nazalot biohemiska. I ovaj naredni put, planiram isto da radim/neradim 😂
    Pozdrav svima🍀

• Astra81
    02. Ožujak 2020. 23:39

Hope3

Bok cure, ima li koja od vas da je imala menstrualne bolove cijelo vrijeme nakon transfera? Od početka imam lagana bockanja a zadnja tri dana je to učestalo i bol je intenzivnija. Inače, danas mi je 8dnt, vratili su mi dva trodnevna. Sretno svima. 🙏

I mene od aspiracije stalno nešto boli, a zadnja dva dana onaj osjećaj kao pred mengu ... Popodne se javilo i nekakvo smećkasto brljavljenje :(
    Danas mi je 9dnt, vraćena su 2 dvodnevna. 
    Znači aspiraciju smo imale isti dan. Kada su te poslali na vađenje bete?

• mia1411
    03. Ožujak 2020. 00:14

Hope3

Bok cure, ima li koja od vas da je imala menstrualne bolove cijelo vrijeme nakon transfera? Od početka imam lagana bockanja a zadnja tri dana je to učestalo i bol je intenzivnija. Inače, danas mi je 8dnt, vratili su mi dva trodnevna. Sretno svima. 🙏

Hej :) Isti dan smo imale trasnfer, isto vracena dva trodnevna, i veceras sam imala bas poprilicne bolove, pocelo je sa probadanjima u jajnicima a onda bol kao grcevi pred menstruaciju. Malo sam guglala pa sam nasla da moze biti da se maternica siri i priprema pa cu vjerovati u to:) kad radis test ?

• brita
    03. Ožujak 2020. 07:57

JECIKA

Brita i ostale cure sa pozitivnim testovima isto pitanje kao za Kikovica i Zazu :) Nmg sve da vas popamtim

Ja nisam isla raditi,nije mi posao tezak ali zna biti stresno,pa sam odlucila biti doma, a doma laganini,odem do ducana skuham rucak malo pospremim,a sad posto sam malo prokrvarila pijem utrogestan i to me baci u krevet po par sati tako da sam za nis 🤪,a neznam nekako mislim da nema pravila,ak je sudeno da se malac primi primit ce se bez obzira na mirovanje 

JECIKA
    03. Ožujak 2020. 08:57

Drzite mi palceve.. Strah me koliko sam sigurna u uspijeh naredni put  ovaj mjesec je moj. Sada mi je 27 a kada bude transfer bice mi vec 28  dolaze neke promjene na bolje nadam se

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Hope3
    03. Ožujak 2020. 09:25

astra81

Hope3

I mene od aspiracije stalno nešto boli, a zadnja dva dana onaj osjećaj kao pred mengu … Popodne se javilo i nekakvo smećkasto brljavljenje :(
    Danas mi je 9dnt, vraćena su 2 dvodnevna.
    Znači aspiraciju smo imale isti dan.Kada su te poslali na vađenje bete?

Betu su mi rekli nakon 12 dana, što ako dan transfera racunamo kao nulti spada u petak. 

• Hope3
    03. Ožujak 2020. 09:29

mia1411

Hope3

Hej :) Isti dan smo imale trasnfer, isto vracena dva trodnevna, i veceras sam imala bas poprilicne bolove, pocelo je sa probadanjima u jajnicima a onda bol kao grcevi pred menstruaciju. Malo sam guglala pa sam nasla da moze biti da se maternica siri i priprema pa cu vjerovati u to:) kad radis test ?

Ja sam se isto tako nađem u svemu što pročitam ali meni je pms i inače prejak pa ne znam što bi mislila. Ovaj put necu radit test(bar se nadam) beta mi je u petak. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.