I moj muž ima azospermiu, ali prvi postupak nažalost ništa🙁ali biće drugi puta nadamo se prije bete mi je krenio smeđi icjedak i nskon 2 dana procurila a bolio me stomak koda ću procuriti a ssd sam naručena u 4 mj u petrovu za dogovor 2 pistupka a kako stvari stoje mislim da ništa od toga zbog virusa odgodi će se naj vjerovatnije dok neprođe virus😣😣
Azospermia
Baš nas je virus pomutio planove sad, da. Nekako imaš ipak nade dok si u postupku, i bar se nadas da si 🤰. Nadamo se da će što bržee proći 😁😁. Vjerujem da ćemo i mi bit uskoro debele 🙉😂🥰
3.mj.2020- 1.IVF (prirodni ciklus) - beta pozitivna, spontani 😔
Da se prijavim - nikakvi simptomi.. Cak ni grudi. Samo pojacano piskenje.. 2dnt teodnevnih. Cekamo!
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
MimiDrimi! Baš sam se mislila di si šta ima! Jebote šta se ovo dogodilo u Zg? Šta sad s vama koji ste u postupku?
Ja sam bila prije mjesec ipo u postupku, na uzv su mi prvi dan folikulom. vidili polip pa su mi nakon aspiracije zamrznuli 2 trodnevna. Ko zna šta je sad s pingvinima, kažu da sele petrovu.. Ugl, ako toga sam otišla poč. 3. na histero... Sad lekam trebala bi u 3. na transfer al s ovim svim događajima ko zna...
Zagrebcani - neka je Bog uz vas u ovim momentima - pored virusa da vas snadje i ovo.. Uz vas smo mislima
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Jecika hvala! Nek nas sve dragi Bog čuva! 🙏🙏💓
3.mj.2020- 1.IVF (prirodni ciklus) - beta pozitivna, spontani 😔
Zagreb nek vas dragi bog čuva uz vas sam uvijek❤❤🙏🙏🙏a mjke koju su rodile i morale brzo van iz petrove nek ih dragi bog čuva i bude im upomoć🙁🙁😢
Azospermia
Koliko je pametno radit Test 7 dan nako embrio transfera? 🙄
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Sortiraj odgovore
Najstariji