Pozdrav cure,
I ja se pridružujem čekalicama bete. 11.3 imala sam embriotransfer osmostanicnog embrija (prirodni IVF). Moja dijagnoza PCOS prema ultrazvuku, nalazi svi uredni. Suprug prvo oligoasthenonecrozospermia u 11 mj., kontrolni u 1 mj. asthenonecrozospermia. Biologica nas iznenadila nakon punkcije u 8.3 normozospermia. Ja imam 23g, suprug 25, pokušavamo oko godinu i pol. Sve je išlo super, sad čekamo! Od simptoma nakon embriotransfera bolovi slični menstruaciju tri dana pa prestali, jučer na 7 dnt tu i tamo grčevi, i slično menst. bolovima, bolovi u leđima. Također jedna oštra probadajuca bol! 😲 Ponekad imam osjećaj da ću svaki čas dobiti. Ostalih simptoma nema, tako da od početka nekako nemam osjećaj da je to to. 😔 Prvi puta, prirodni ciklus pa se i ne nadam previše. Jutros na 8dnt test naravno negativan 😔. Malo me rastužuje situacija s virusom što nećemo odmah moći dalje, ne preostaje nam drugo nego čekanje! Sretno svim čekalicama da Vam bete budu veeelike. 😁😁💓
3.mj.2020- 1.IVF (prirodni ciklus) - beta pozitivna, spontani 😔
I moj muž ima azospermiu, ali prvi postupak nažalost ništa🙁ali biće drugi puta nadamo se prije bete mi je krenio smeđi icjedak i nskon 2 dana procurila a bolio me stomak koda ću procuriti a ssd sam naručena u 4 mj u petrovu za dogovor 2 pistupka a kako stvari stoje mislim da ništa od toga zbog virusa odgodi će se naj vjerovatnije dok neprođe virus😣😣
Azospermia
Baš nas je virus pomutio planove sad, da. Nekako imaš ipak nade dok si u postupku, i bar se nadas da si 🤰. Nadamo se da će što bržee proći 😁😁. Vjerujem da ćemo i mi bit uskoro debele 🙉😂🥰
Da se prijavim - nikakvi simptomi.. Cak ni grudi. Samo pojacano piskenje.. 2dnt teodnevnih. Cekamo!
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
MimiDrimi! Baš sam se mislila di si šta ima! Jebote šta se ovo dogodilo u Zg? Šta sad s vama koji ste u postupku?
Ja sam bila prije mjesec ipo u postupku, na uzv su mi prvi dan folikulom. vidili polip pa su mi nakon aspiracije zamrznuli 2 trodnevna. Ko zna šta je sad s pingvinima, kažu da sele petrovu.. Ugl, ako toga sam otišla poč. 3. na histero... Sad lekam trebala bi u 3. na transfer al s ovim svim događajima ko zna...
Zagrebcani - neka je Bog uz vas u ovim momentima - pored virusa da vas snadje i ovo.. Uz vas smo mislima
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Jecika hvala! Nek nas sve dragi Bog čuva! 🙏🙏💓
Zagreb nek vas dragi bog čuva uz vas sam uvijek❤❤🙏🙏🙏a mjke koju su rodile i morale brzo van iz petrove nek ih dragi bog čuva i bude im upomoć🙁🙁😢
Azospermia
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji