Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Astra81
    03. Ožujak 2020. 09:55

Ja sam jutros napravila test i rezultat je veliko ništa 😳
    Sad se samo nadam da kineski stapić nije ispravan..  
    I meni su rekli da izvadim betu za 12 dana, ako vjestica ne dođe ranije, vadim ju u cetvrtak. 
    Sretno cure😊

kikovica
    03. Ožujak 2020. 10:44

Ja sam mirovala nakon transfera, prva tri dana nista a poslije lagano, setnja s psom, plac, rucak, pegla i to. Prvi put sam ludovala pa nije bilo nista od plusica tako da sam ovaj put rekla lagano.
    Jecika zelim ti srecu 🤞🏻...ajme kako si mlada 😍...pa ti ih stignes 10 izroditi 🙈😂

kikovica
    03. Ožujak 2020. 10:45

astra81

Ja sam jutros napravila test i rezultat je veliko ništa 😳
    Sad se samo nadam da kineski stapić nije ispravan..
    I meni su rekli da izvadim betu za 12 dana, ako vjestica ne dođe ranije, vadim ju u cetvrtak.
    Sretno cure😊

Rano ti je za test...po meni 😇

• Astra81
    03. Ožujak 2020. 10:51

Kikovica nadam se da si u pravu 🙏

JECIKA
    03. Ožujak 2020. 10:53

kikovica

Ja sam mirovala nakon transfera, prva tri dana nista a poslije lagano, setnja s psom, plac, rucak, pegla i to. Prvi put sam ludovala pa nije bilo nista od plusica tako da sam ovaj put rekla lagano.
    Jecika zelim ti srecu 🤞🏻…ajme kako si mlada 😍…pa ti ih stignes 10 izroditi 🙈😂

Nekada su i godine dzaba..  da imam 18 isto bi mi bilo nazalost. Samo bi se duze mucila.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

kikovica
    03. Ožujak 2020. 12:08

JECIKA

kikovica

Jecika zelim ti srecu 🤞🏻…ajme kako si mlada 😍…pa ti ih stignes 10 izroditi 🙈😂

Nekada su i godine dzaba..da imam 18 isto bi mi bilo nazalost. Samo bi se duze mucila..

Nije nije, moja ti. Mlada si, znas sto hoces i lipo imas vremena to i ostvariti. Uz danasnja cuda tehnologije nema nesto sto ne moze. Zelim ti puno srece i uspjeha! 

Mm je imao 40 a ja 29 kad smo dobili prvo dijete a sad se mucili pod stare dane da dobijemo jos jedno...sto puta smo se pitali zasto prije nismo isli na umjetnu nego cekali tako dugo. 
    Astra jesi ti 81. godiste?

• Astra81
    03. Ožujak 2020. 13:00

Jesam. 1981.godište. Uskoro 39. godina 🥳 

• Milce_89
    03. Ožujak 2020. 13:21

JECIKA

Drzite mi palceve.. Strah me koliko sam sigurna u uspijeh naredni putovaj mjesec je moj. Sada mi je 27 a kada bude transfer bice mi vec 28dolaze neke promjene na bolje nadam se

Drzim fige 🤞🤞🤞 Isto se nadam i ja za moji naredni uspjesni put 🍀🍀🍀🍀

kikovica
    03. Ožujak 2020. 14:24

astra81

Jesam. 1981.godište. Uskoro 39. godina 🥳

🙋🏼‍♀️ I ja sam 39 😅

• Astra81
    03. Ožujak 2020. 15:44

Jao 😆 Nemas pojma kako me razveseli kad cujem da je netko nasih godina uspio 😄  super!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.