Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malako
    03. Ožujak 2020. 17:17

Hvala drage ženice, želim vam svu sreću i pozitivne bete 🙏🙏 

• Leptirica 90🦋
    03. Ožujak 2020. 19:07

Ćao curke može da mi netko kaže kllika beta mora biti da je trudnoća pozz hvala😁😁😋

Azospermia

• Milce_89
    03. Ožujak 2020. 21:10

analukačević

Ćao curke može da mi netko kaže kllika beta mora biti da je trudnoća pozz hvala😁😁😋

Sve nad 5 smeta se trudnoca, samo da se dupla pravilno🍀

kikovica
    03. Ožujak 2020. 21:13

analukačević

https://ibb.co/Kz2GYmn

Nina Leonita
    03. Ožujak 2020. 22:55

dakle izluđuju me ovi lagani prigušeni bolovi kao da ću dobiti, a znam da ne znače da ću dobiti, nego da se to bebice gnijezde.. daleko je beta, skoro tjedan dana je dugo..

Simba 1989
    04. Ožujak 2020. 10:15

Nina Leonita

dakle izluđuju me ovi lagani prigušeni bolovi kao da ću dobiti, a znam da ne znače da ću dobiti, nego da se to bebice gnijezde.. daleko je beta, skoro tjedan dana je dugo..

Koji dan je transfera? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Nina Leonita
    04. Ožujak 2020. 12:26

danas 9.

kikovica
    04. Ožujak 2020. 13:13

Trudnice, kakve ste s hranom? Pa meni se sve gadi, nista ne mogu staviti u usta 🤢🤢. Ne povracam i nije mi muka ali taj pregrozan okus u ustima. I mineralna mi se gadi, kavu ne pijem vise...jel ima netko neki savjet? 
    Kilaza mi ide dolje 🙄

• ZaZa
    04. Ožujak 2020. 17:53

kikovica

Trudnice, kakve ste s hranom? Pa meni se sve gadi, nista ne mogu staviti u usta 🤢🤢. Ne povracam i nije mi muka ali taj pregrozan okus u ustima. I mineralna mi se gadi, kavu ne pijem vise…jel ima netko neki savjet?
    Kilaza mi ide dolje 🙄

kikovica meni ništa, nemam problem s tim. Kavu ne pijem jer ne želim. A kako se osjećaš, imaš li neka probadanja? Ja radim i danas mi je baš teško. Baš me probada sa lijeve strane. Rekla sam sama sebi da neću sutra na posao jer me to brine. :(

kikovica
    04. Ožujak 2020. 18:54

Ne probada me nista, samo onaj osjecaj pritiska na mjehur. Mislim ako te jajnici probadaju da je to sve normalno. Maternica se siri i pritisce na sve oko sebe. Odmaraj ako mozes 👍🏻. Svaka ti cast sto ides na posao, ja svaki dan spavam poslijepodne...ko zombie sam po kuci 😅. Umorna i gladna a gadi mi se sve bas sve 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.