https://ibb.co/Wfc1sSN
Evo pa pogledaj. Nije mala, sve je to u rasponu ok. Ja sam se brinula da mi je velika ali koliko sam shvatila to nista nema veze s nicim. Bitno da se dupla svaka dva dana.
I ja u pon na prvi UZV 😍
Onda javi isto što su ti rekli. :)
https://ibb.co/Wfc1sSN
Evo pa pogledaj. Nije mala, sve je to u rasponu ok. Ja sam se brinula da mi je velika ali koliko sam shvatila to nista nema veze s nicim. Bitno da se dupla svaka dva dana.
I ja u pon na prvi UZV 😍
Onda javi isto što su ti rekli. :)
Naravno 😅
Nama su stigli rezultati testiranja. MM i ja normalni kariotip, ja nemam nikakve poremecaje vezano za trombofiliju. U imunoloskim ispitivanjima imam dve stvari koje su van normalnih vrednosti.
IgG2 je povisen
A1AT snizen
Potvrdjen i Hasimoto (TPO povisen)
Nemam blagog pojma sta to znaci. Sutra imam termin sa mojim gyn a onda zakazujem u klinici.
Jel imao neko neka iskustva!? 🤔
kikovica, newgirl, Jams1hvala cure. Ne radujem se prerano jer me i dalje sve boli kao pred menstruaciju. Pa me strah. Ginekolog mi je rekao da dođem u ponedjeljak na UZV. Pitala sam ga jel da opet idem izvaditi betu zbog duplanja. Nije mi na to ništa rekao. A opet si mislim - ionako će mi u ponedjeljak na UZV reći sve. Jel dobro ili nije. Ne razumijem se u betu, ali za 16dt mi to nekako malo? Bila su mi vraćena 2 embrija i to odmah 2. dan nakon punkcije.
Cestitam 😊 i meni su ti stalno menga bolovi,isla sam po terapije kod doktorice pa me odma pogledala da iskljuci vanmaternicnu,iako ja sam mislila da u ivf u to nije moguce,al kaze da je,ja ostala u cudu,uglavnom vidila je jednu gestscijsku vrecicu i to je ok za 5 ti tjedan,9.3 me narucila tad bi se sve trebalo viditi,meni su 2 blastice vracene,jedna se ocito primila 😇 a strah je uvjek prisutan prosla jedan spontani u 7 tjednu tako da nemam mira bas,ali trebamo biti pozitivne i bit ce sve ok 😃😇
Ćao možete mi reć sutra mi je 2 tj.od transvfera a jučer i danas mi se pojavila svjetla krv jer to menzes ili neznam dali da zov ivf ili koga pozz hvala😊
Azospermia
ana koji dan ti je od transfera? Kontsktiraj svog mpo doktora ako imas kontakt...
Zaza i Brita, sve smo tu negdje sa danima trudnoce 🥰. Samo sto ja nemam nikakve simptome 🤷🏼♀️. Meni je danas 5+1, u pon UZV...nadam se da ce sve biti ok 😇.
Jams1 ja ti pojma nemam nista o tome o cemu pricas, mozda da postavis pitanje na potpomognutoj...tamo mi se cini veci spektar znanja i iskustva 😅
14 mi je dan od transvfera zvat ču sad ivf pozz hvala😊
Azospermia
Jams1 ja ti ne znam nista o tome.
Brita mene je strah vanmatericne, ja vam jos nisam dobila m... a skinuta sam s terapije sad ce 4 dana. Radila sam test i pozitivan je, tamnija crtica nego prije, al jos nije dovoljno tamna. Ja sam prosli cijeli tj imala men. bolove i jako ceste, ovaj tj imam jednom ili dva puta na dan i puno blaze. Nemam pojma sta se dogadja.
31🙋32👦
AMH 6,2 pmol/L, muz super _____
1. Pokusaj 03.2020. IVF - neuspješan, biokemijska _____
2. Pokusaj 01.2021. IVF - vraćena 2 embrija - beta 0 _____
3. Pokusaj 15.03.2021. IVF - vracena 1 zamrzalica 🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji