Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kikovica
    25. Veljača 2020. 12:49

Zao mi je Newgirl :(...nadam se sljedecem uspjehu. I cinjenica da mozes ostati trudna je dobra koliko god znam da si u komi. Bice to sve super 🙏🏻🤞🏻☘️
    Zaza, jos nista nije gotovo 🤩

• newgirl
    25. Veljača 2020. 14:12

Tako je kako je, bit ce bolje. Koliko god se u nekom trenutku zivot vrti oko ovoga i sve drugo samo prodje pored nas, toliko kad se zavrsi postupak (kako god) trebamo ga pustiti i zgrabiti zivot da ne prodje pored nas, tu je puno ljudi koji nas vole koje volimo, a prvenstveno muz .

ZaZa hvala na podršci i bit ces u molitvama da sve bude ok.

Kikovica čestitam i uživaj  

31🙋32👦
    AMH 6,2 pmol/L, muz super _____
    1. Pokusaj 03.2020. IVF - neuspješan, biokemijska _____
    2. Pokusaj 01.2021. IVF - vraćena 2 embrija - beta 0 _____
    3. Pokusaj 15.03.2021. IVF - vracena 1 zamrzalica 🙏

• Leptirica 90🦋
    26. Veljača 2020. 10:55

Ćao zene moze pomoć.sad u subotu mi je 2 tjedna od transfera a jutros mi se pojavio smeđi isjedak i neugodni miris a i boli me stomak ko kad moram dobit mm.pozdav hvala😊

Azospermia

kikovica
    26. Veljača 2020. 11:13

analukačević

Ćao zene moze pomoć.sad u subotu mi je 2 tjedna od transfera a jutros mi se pojavio smeđi isjedak i neugodni miris a i boli me stomak ko kad moram dobit mm.pozdav hvala😊

Zasto ne napravis test? 

Ja ne znam, nisam imala nikakve iscjetke ili sl.

• Leptirica 90🦋
    26. Veljača 2020. 11:21

Al neznam jer to rano

Azospermia

Mala 1
    26. Veljača 2020. 11:32

analukačević

Al neznam jer to rano

Nije rano, prošlo ti je 14 dana od transfera 
    Vecinom cure rade test vec 8, 9, 10-ti dan...
    Sretno

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

kikovica
    26. Veljača 2020. 11:36

Ja sam radila test 7-mi dan nakon transfera, 5-dnevne blastice...ako su ti vratili 3-dnevne mozda je prerano za test ali prerano je i za mengu onda 🤷🏼‍♀️

kikovica
    26. Veljača 2020. 11:38

Zaza, jesi vadila betu? Nadam se da je rezultat povoljan ☺️

• Leptirica 90🦋
    26. Veljača 2020. 11:46

Hvala sutra ujutro ću ga napraviti  javit ću vam rezultate pozz

Azospermia

• ZaZa
    26. Veljača 2020. 11:49

kikovica

Zaza, jesi vadila betu? Nadam se da je rezultat povoljan ☺️

kikovica jesam, vadila sam, ali rezultati tek sutra. Pošto i m i ja radimo, izaći ćemo prije 15 sati pa sa stignemo po nalaz jer se mora ili osobno podići ili ga šalju poštom. Može i netko umjesto nas, ali to ne želimo. Ja i dalje računam sa mengom jer su ovo bolovi baš menstrualni i ne može me nitko uvjeriti u suprotno. Javim svakako sutra. :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.