Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Milce_89
    02. Ožujak 2020. 11:36

mia1411

Ima li ikoga ? :) meni je danas 7 dan nakon transfera i ono malo simptoma koje sam imala nemam vise, cak su se i grudi ‘ispuhale’ .Je li to znak da se nemam cemu nadati?

Ima mnogo cura bez ikakvih simptoma, pa pozitivna beta. Drzim fige 🤞🤞

kikovica
    02. Ožujak 2020. 11:36

Cure, evo ja sa UZV...fino se vidi gestacijska za 5+3 velicine 10mm. Jedan je plod 😅. Iduci tjedan idemo cuti srce 🥰.
    Jucer ujutro sam nesto prokrvarila i stalo je a dr ne vidi od kuda jer je sve u redu samo je rekla da je moguce od velike kolicine hormona pa cemo postepeno smanjivati.
    Zaza kako je kod tebe?
    Ana jako mi je zao 😔. Skupi snage pa opet u pobjede 💪🏻
    Mia ovo sa simptomima je koma, barem meni...nisam imala nikakve, grudi su me bolile na dane i sada me vise uopce ne bole. To je sve od hormona koje uzimamo. 
    Ja sam radila test 7-mi dan nakon transfera 5-dnevne blastice i bio je pozitivan 🤩

• ZaZa
    02. Ožujak 2020. 13:10

kikovica

Cure, evo ja sa UZV…fino se vidi gestacijska za 5+3 velicine 10mm. Jedan je plod 😅. Iduci tjedan idemo cuti srce 🥰.
    Jucer ujutro sam nesto prokrvarila i stalo je a dr ne vidi od kuda jer je sve u redu samo je rekla da je moguce od velike kolicine hormona pa cemo postepeno smanjivati.
    Zaza kako je kod tebe?
    Mia ovo sa simptomima je koma, barem meni…nisam imala nikakve, grudi su me bolile na dane i sada me vise uopce ne bole. To je sve od hormona koje uzimamo.
    Ja sam radila test 7-mi dan nakon transfera 5-dnevne blastice i bio je pozitivan 🤩

kikovica evo i mene. Jesam, bila sam i ja na UZV.
    Kod mene je 5+1, 8 mm. Rekao je ginekolog da je za sada sve ok. Može biti sada svašta u narednim tjednima/mjesecima, ali idemo korak po korak.
    Danas između 14 i 15 sati idem po nalaze 2. bete.
    Sljedeći UZV je za 2 tjedna. Prije toga moram izvaditi hormone štitnjače i otići kod endokrinologa. Imam malo povećane jajnike, ali je rekao da bi se to sada trebalo smanjivati. 
    Žao mi je cure kojima je beta negativna ili je bila pozitivna pa sada pada.
    Što se tiče simptoma - mene je od transfera svaki dan nešto probadalo i boljelo. Od jučer sam osjetila smanjenje toga pa sam se onda i uplašila. 
    Pusa svima 🙏❤

kikovica
    02. Ožujak 2020. 13:20

ZaZa

kikovica

Cure, evo ja sa UZV…fino se vidi gestacijska za 5+3 velicine 10mm. Jedan je plod 😅. Iduci tjedan idemo cuti srce 🥰.
    Zaza kako je kod tebe?
    Mia ovo sa simptomima je koma, barem meni…nisam imala nikakve, grudi su me bolile na dane i sada me vise uopce ne bole. To je sve od hormona koje uzimamo.
    Kod mene je 5+1, 8 mm. Rekao je ginekolog da je za sada sve ok. Može biti sada svašta u narednim tjednima/mjesecima, ali idemo korak po korak.
    Sljedeći UZV je za 2 tjedna. Prije toga moram izvaditi hormone štitnjače i otići kod endokrinologa. Imam malo povećane jajnike, ali je rekao da bi se to sada trebalo smanjivati.
    Što se tiče simptoma - mene je od transfera svaki dan nešto probadalo i boljelo. Od jučer sam osjetila smanjenje toga pa sam se onda i uplašila.
    Pusa svima 🙏❤

Neka samo lijepo rastu nase tockice 😇🥰. 

Nadam se da ce ti sve biti ok sa stitnjacom...cula sam da zna raditi sranja 😤

kikovica
    02. Ožujak 2020. 13:22

Zaza, jesi ga pitala sto za komplikacije? Moj nece da ih otvori dok se ne cuje srce a ja bolovanje ne zelim otvarati...opet sam na teret poslodavcu tj. sebi. 

• ZaZa
    02. Ožujak 2020. 13:28

Pa prije postupka mi je bila 3,42. Kažu da je za MPO idealno 2,5 ili manje. Poslije toga nisam vadila više. 
    Ne vjerujem da mi se nešto smanjila od onda. Vidjet ću. Nadam se da će sve biti ok. 
    Nisam pitala za komplikacije jer mi to nekako još rano. Vidi se samo taj mjehurić tako da ću ipak sačekati 16.3. i 2. UZV. Pa ću ga onda pitati.
    Imam sada dosta gužve na poslu, ali ako mi ne bude dobro, trošiti ću GO. 

• Leptirica 90🦋
    02. Ožujak 2020. 13:41

Moja je beta 2,6 jeli to dobro ili nije pozz👍😊

Azospermia

kikovica
    02. Ožujak 2020. 13:50

analukačević

Moja je beta 2,6 jeli to dobro ili nije pozz👍😊

Nazalost Ana nije dobro 😔

• Milce_89
    02. Ožujak 2020. 14:24

kikovica

ZaZa

kikovica

Zaza kako je kod tebe?
    Pusa svima 🙏❤

Neka samo lijepo rastu nase tockice 😇🥰.

Nadam se da ce ti sve biti ok sa stitnjacom…cula sam da zna raditi sranja 😤

Cestitam cure. Zelim vam laku trudnocu🍀

• mia1411
    02. Ožujak 2020. 14:53

kikovica

Zaza kako je kod tebe?

Cestitam, zelim ti urednu trudnocu i zdravog bebaca :) tjesi me da nisi imala simptome..ja cu cekati sa testom do 08.03. kako mi je doktor preporucio. Jao mogu samo zamisliti kakav je osjecaj kad je pozitivan test nikd to nisam dozivjela.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.