Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kikovica
    26. Veljača 2020. 18:28

ZaZa

kikovica

Zaza, jesi vadila betu? Nadam se da je rezultat povoljan ☺️
    kikovica jesam, vadila sam, ali rezultati tek sutra. Pošto i m i ja radimo, izaći ćemo prije 15 sati pa sa stignemo po nalaz jer se mora ili osobno podići ili ga šalju poštom. Može i netko umjesto nas, ali to ne želimo. Ja i dalje računam sa mengom jer su ovo bolovi baš menstrualni i ne može me nitko uvjeriti u suprotno. Javim svakako sutra. :*

Sutra ces vec znati a ja ti saljem pozitivne vibre 🤗🤞🏻

VM
    26. Veljača 2020. 19:36

ZaZa

kikovicaPa može biti da je trebala doći u nedjelju (tad bi bio 28. dan ciklusa), moguće 32. ili 35. dan ciklusa i sve na dalje.

Zadnje menge su mi se ovako kretale: 28.dc, 46.dc,

32.dc, 35.dc, 46dc, 42.dc. Veselo i šareno. :)

Previše boli da bi to bilo pozitivno. :) Sljedeći put uzimam bolovanje. Znam da to nema veze, ali moj direktor je lud kao šiba. Sjedim više kod njega u uredu nego što napravim posla u svom uredu. Toliko sjedenja i stresa i opterećenja. Ne treba mi to. Ovako ću mu doći sa doznakom i dati mu do znanja da se izdrkava na nekome trećemu. Oprostite cure na izrazima. Čovjek uopće nema suosjećanja.

Citam tvoj post i kao da su moje rijeci, tako je i meni, ja poslije transfera nisam mirovala jer kso uredski posao sjedim a na kraju me direktor izmaltretirao ko kretena. Takoder cu mu servirati doznake i adios. 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

VM
    26. Veljača 2020. 19:37

Cure, meni je ovo prvi postupak bio, beta nista, menga dosla a jajnici me rasturaju kao da ce se raspasti. Jel jos nekome ciklus iza postupka tako bolan i drugaciji?

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

vuky
    26. Veljača 2020. 19:41

VM meni su menstrualni bolovi evo od 5dt i nastavili se i nakon negativnog testa, danas krenula M, cijelo jutro me uzasno bolilo i sad kad je krenulo je popustilo... drugi postupak mi je... prosli put me manje bolilo...

JECIKA
    26. Veljača 2020. 19:54

Ja sam vec pisala.. Bas me boljela menstr nakon postupka. Dobila sam 5-6 dana nakon prekida sa utrogestanima. Prve dvije mens su dosle u normalno vrijeme ali je treca bila toliko obilna da ne znam kako je ostalo krvi u meni. Ocekivano je da budu obilne i da se ciklus malo odlozi 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• ZaZa
    26. Veljača 2020. 21:45

vuky

VMmeni su menstrualni bolovi evo od 5dt i nastavili se i nakon negativnog testa, danas krenula M, cijelo jutro me uzasno bolilo i sad kad je krenulo je popustilo… drugi postupak mi je… prosli put me manje bolilo…

Jesi vadila betu? 

• ZaZa
    26. Veljača 2020. 21:48

VM

ZaZa

kikovicaPa može biti da je trebala doći u nedjelju (tad bi bio 28. dan ciklusa), moguće 32. ili 35. dan ciklusa i sve na dalje.

Zadnje menge su mi se ovako kretale: 28.dc, 46.dc,

32.dc, 35.dc, 46dc, 42.dc. Veselo i šareno. :)

Previše boli da bi to bilo pozitivno. :) Sljedeći put uzimam bolovanje. Znam da to nema veze, ali moj direktor je lud kao šiba. Sjedim više kod njega u uredu nego što napravim posla u svom uredu. Toliko sjedenja i stresa i opterećenja. Ne treba mi to. Ovako ću mu doći sa doznakom i dati mu do znanja da se izdrkava na nekome trećemu. Oprostite cure na izrazima. Čovjek uopće nema suosjećanja.

Citam tvoj post i kao da su moje rijeci, tako je i meni, ja poslije transfera nisam mirovala jer kso uredski posao sjedim a na kraju me direktor izmaltretirao ko kretena. Takoder cu mu servirati doznake i adios.

Ništa mi njima ne značimo. Ja sam danas radila, ali poslije 12 sati me počelo boljeti i onda nisam mogla više niti normalno sjediti ma ništa i otišla sam kući. Njemu sam javila da neću doći raditi do ponedjeljka jer nema smisla da se naprežem i previjam od bolova. Nije mi na to rekao ama baš ništa. Prekriže te u sekundi. Ne očekujem zahvalnost. Dobivam plaću za to iako malu, ali nekakvu ljudskost - da. 

vuky
    26. Veljača 2020. 22:22

ZaZa nisam, rekao je da ne moram jer mi je test negativan i imam spoting, pa da nema potrebe nazalost! 
    Sto se sefa tice, mi smo svi zamjenjivi, tako da... ako mozes na bolovanje, odi na bolovanje, imas pravo na to, ne trebas i stres zbog posla... ja sam oba puta sve vrijeme bila na bolovanju... sljedeci put planiram raditi koliko god.... mozda to bude dobitno 😕

• ZaZa
    26. Veljača 2020. 22:40

vuky

ZaZanisam, rekao je da ne moram jer mi je test negativan i imam spoting, pa da nema potrebe nazalost!
    Sto se sefa tice, mi smo svi zamjenjivi, tako da… ako mozes na bolovanje, odi na bolovanje, imas pravo na to, ne trebas i stres zbog posla… ja sam oba puta sve vrijeme bila na bolovanju… sljedeci put planiram raditi koliko god…. mozda to bude dobitno 😕

Da, jesmo, zamjenjivi smo i sva sreća što smo svjesni toga pa nas ne mogu toliko ni povrijediti. Na kraju krajeva, da ne radimo na bebi, već bih davnih dana otišla. 
    Ja sam radila, ali tu i tamo kad mi je bilo baš bolno, uzela si dan dva GO. 
    Nadam se da će nam svima uspjeti jednoga dana. Previše je to stresa, živaca, nadanja, suza, tuge, svega...Baš previše. :(

• Leptirica 90🦋
    27. Veljača 2020. 09:46

Pravila sam test je negativan ta ko mi je pokazo stomak me više neboli ali mi curi tavnosmeđe ko čokolada jer to šta zabrinjavajuće pozz

Azospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.