Pravila sam test je negativan ta ko mi je pokazo stomak me više neboli ali mi curi tavnosmeđe ko čokolada jer to šta zabrinjavajuće pozz
Azospermia
Ana, ne znam, meni tako smedje ide prije menstruacije 🤷🏼♀️. Zasto ne nazoves doktora kod kojeg si isla na transfer? Oni ce ti najbolje znati reci.
Zvala sam jučer su mi rekli da napravim test i da je to moguće to smeđe rana trudnoća ali nažalost test je nrgativan?i evo boli me kod ću procuriti svaki čas ali ništa od toga idemo dalje u nove pobjede pa šta bude bude.ali svakako moram izvaditi betu ali ništa od toga nažalost probat ću opet u 2 postupku pozz😊😊
Azospermia
Ja mislim da je to odlično ako je velik broj onda je to trudnoća pozz super.al ja svoju još nisam koji ti je to postupak pozz😊😊
Azospermia
Cure, beta mi je 515. Što to znači?
Da si trudna 🥳🥳🥳🥳🥳
Sto sam ti rekla 👏🏻👏🏻👏🏻 Cestitam od ♥️♥️
Koji je danas dnt?
Cure, beta mi je 515. Što to znači?
Ajme ZaZa cestitaaaaam 🥰🥰🥰🥰 Presretna sam zbog tebe 😍💪♥️
31🙋32👦
AMH 6,2 pmol/L, muz super _____
1. Pokusaj 03.2020. IVF - neuspješan, biokemijska _____
2. Pokusaj 01.2021. IVF - vraćena 2 embrija - beta 0 _____
3. Pokusaj 15.03.2021. IVF - vracena 1 zamrzalica 🙏
ZaZa
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ cestitam. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Nadam se da ces se ubiduce samo javljati da kazes kako je sve divno u trudnoci. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
kikovica, newgirl, Jams1 hvala cure. Ne radujem se prerano jer me i dalje sve boli kao pred menstruaciju. Pa me strah. Ginekolog mi je rekao da dođem u ponedjeljak na UZV. Pitala sam ga jel da opet idem izvaditi betu zbog duplanja. Nije mi na to ništa rekao. A opet si mislim - ionako će mi u ponedjeljak na UZV reći sve. Jel dobro ili nije. Ne razumijem se u betu, ali za 16dt mi to nekako malo? Bila su mi vraćena 2 embrija i to odmah 2. dan nakon punkcije.
https://ibb.co/Wfc1sSN
Evo pa pogledaj. Nije mala, sve je to u rasponu ok. Ja sam se brinula da mi je velika ali koliko sam shvatila to nista nema veze s nicim. Bitno da se dupla svaka dva dana.
I ja u pon na prvi UZV 😍
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji