Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kikovica
    24. Veljača 2020. 21:29

Zaza, ajme cirkusa kod tebe 🤦🏼‍♀️. 
    Uzmi bolovanje i fino odmaraj...radi sto ti se radi a ne sto ti neko kaze. Nece nikome svijet stati zbog toga a tebi bi moglo koristiti. Ja sam na prvom transferu odmah u akciju i zato sam ovaj put prva 3 dana gljivila po kuci i sve lagano.
    Ana, ja sam privatno u Beta +, dr. Dmitrovic.

• ZaZa
    24. Veljača 2020. 22:24

kikovica

Zaza, ajme cirkusa kod tebe 🤦🏼‍♀️.
    Uzmi bolovanje i fino odmaraj…radi sto ti se radi a ne sto ti neko kaze. Nece nikome svijet stati zbog toga a tebi bi moglo koristiti. Ja sam na prvom transferu odmah u akciju i zato sam ovaj put prva 3 dana gljivila po kuci i sve lagano.
    Ana, ja sam privatno u Beta +, dr. Dmitrovic.

Da, tako ću i napraviti. Očekivala sam 
    više razumijevanja s njegove strane. Bilo je samo 1. dan i poslije toga ništa. A zna kako je to jer je to sve prošao. Očito brzo zaboravlja. On je svoje dijete dobio i tu priča staje. Baš žalosno. Ali netko to gore vidi sve. 

Vita26
    25. Veljača 2020. 07:32

Zaza
    Nisam ave citala ,ali vidim sad ovu ciklusi ti je kao kod mene uzas nw redoviti onda ti je i sve ostalo ne redovito🙈🙈🙈
    Koj ti je postupak?i kakav je bio ?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• ZaZa
    25. Veljača 2020. 08:04

Vita26

Zaza
    Nisam ave citala ,ali vidim sad ovu ciklusi ti je kao kod mene uzas nw redoviti onda ti je i sve ostalo ne redovito🙈🙈🙈
    Koj ti je postupak?i kakav je bio ?

Vita26 Ma joj da, užasno mi je to. Iskreno - nisam nikad ni pratila ovulaciju. Nekad to sve osjetiš, ali nije se ništa dogodilo prirodnim putem od kraja 2017. kada smo počeli raditi na bebi (ja 88. godište, mm 89.).
    2015. sam operirala edometriozu. 
    Meni je ovo 1. IVF, dugi protokol, imala sam samo 2js i one su i oplođene i obje vraćene. Punkcija je bila 8.2., transfer 10.2., betu idem vaditi sutra. 
    Bila sam na Decapeptylu i Gonalima, štoperica je bila Brevactid. Pikala sam se sama u trbuh, osim štoperice (nju su mi dale doktorica opće prakse i medicinska sestra od supruga). Punkcija i transfer mi nisu bili bolni (čak mi je transfer bio neugodniji). Neki poslije transfera nemaju simptome ili imaju nešto malo. Kod mene nije prošao niti jedan dan da me nešto nije štrecnulo ili zabolilo. Od prošlog petka imam konstantne bolove u trbuhu tako da sam već otpisala ovaj postupak. Nemoguće da baš toliko boli, a da jesam trudna. Tako ja mislim. Na VV sam kod doktorice Pavan-Jukić. Ti? 

Mala 1
    25. Veljača 2020. 09:22

Zaza mene je stalno bolio stomak, jako, grcevi, bas kao da cu svaki cas dobiti M... Stalno sam isla u wc provjeravat jel stigla jer ja dobijem i pod terapijom...
    I sad mw stalno nešto boli, a 5 mj sam trudna

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Leptirica 90🦋
    25. Veljača 2020. 09:37

A mene  probada dole i stalno moram na vc a betu mi je još rado vaditi  ću ju za 13 dana

Azospermia

• ZaZa
    25. Veljača 2020. 10:03

Mala 1

Zaza mene je stalno bolio stomak, jako, grcevi, bas kao da cu svaki cas dobiti M… Stalno sam isla u wc provjeravat jel stigla jer ja dobijem i pod terapijom…
    I sad mw stalno nešto boli, a 5 mj sam trudna

Mala1 čestitam od ❤ Tako mi je drago čuti da netko nosi mrvu u sebi. U zadnje vrijeme sve nešto negativno na ovom forumu. Baš nas nije krenula 2020. Čuvaj tu mrvu i ti mi budi dobro i pazi na sebe. Uživaj maksimalno. Šaljem zagrljaje i puse. 🙏

• ZaZa
    25. Veljača 2020. 10:04

analukačević

A mene probada dole i stalno moram na vc a betu mi je još rado vaditi ću ju za 13 dana

Proći će i to iako je meni vrijeme spoooooro prolazilo. :/ Ali eto - sutra beta pa idemo dalje. 💪

• newgirl
    25. Veljača 2020. 10:39

Pozdrav žene,
    Iskrene čestitke svim pozitivnim betama
    Zelim vas obavijestiti o mojoj ludoj beti 13. dan - 37, 15. dan - 63, 17. dan - 72, 20. dan - 120. Skidanje s terapije i čekanje menge.  

31🙋32👦
    AMH 6,2 pmol/L, muz super _____
    1. Pokusaj 03.2020. IVF - neuspješan, biokemijska _____
    2. Pokusaj 01.2021. IVF - vraćena 2 embrija - beta 0 _____
    3. Pokusaj 15.03.2021. IVF - vracena 1 zamrzalica 🙏

• ZaZa
    25. Veljača 2020. 10:54

newgirl

Pozdrav žene,
    Iskrene čestitke svim pozitivnim betama
    Zelim vas obavijestiti o mojoj ludoj beti 13. dan - 37, 15. dan - 63, 17. dan - 72, 20. dan - 120. Skidanje s terapije i čekanje menge.

:(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.