Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kikovica
    24. Veljača 2020. 09:57

ZaZa

ZaZa

kikovica

ZaZa

kikovica

ZaZa

Curke, i ja mislim da ću dobiti M. U srijedu vadim betu. Od transfera imam stalno neke simptome. Znači niti jedan dan nije prošao, da me nešto nije zabolilo, štrecnulo itd. Ali od jučer me baš uhvatilo. Cijelu noć me trbuh bolio, donji dio leđa me rasturio. Danas se malo sve smirilo, peglala sam i sad poslijepodne budem brisala prašinu i oprala kupaonicu. Sve me strah što će biti večeras. Ali kod mene je jedan simptom (kada me bole noge) za koji znam da cu sigurno dobiti. Osluškujemo sve simptome. Ne možeš da to ne radiš. I vjerojatno su svi ti simptomi preslični i od hormona, ali mislim da ipak neke stvari možemo prepoznati. :(
    Pisala sam ovo i na potpomognutoj samo nisam napisala da se trenutno mučim sa zatvorom. Netko je napisao da je magnezij dobar. Samo ne znam u kojem obliku, kako?
    Čestitam svima pozitivnim betama. Za ostale dolazi ljepše vrijeme. 🙏❤

Zaza, i mene muci zatvor..Jedan dan sam mislila evo gotovo, dobila sam mengu, kad ono valjda stislo mi crijeva i sve unutra…uzela Donat Mg i suhe sljive i da vidis trckalice 🚴🏼‍♀️. Spasilo me 😂😂

Bježim u trgovini i po Donat Mg i po suhe šljive. Pripeklo me baš pravo. 😂

Samo budi blizu skoljke…nemoj nikud ici 😂😂😂

Ahaahhaahah. Ne idem. Odmaram. :) Pa ćemo vidjeti. :)

Nije pomoglo. :) Ali sa potpomognute su mi dali savjet 2 žlice maslinovog ulja svaki dan tako da ću i to probati.

Zaza, pa kako 🙈. Ja svaki dan u prehrani imam maslinovo, barem 1dcl ali to mi nista ne znaci....u medjuvremenu sam cula jos i za lanene sjemenke samljeti i s jogurtom. Meni je sad bolje ☺️

kikovica
    24. Veljača 2020. 10:01

analukačević

Ali meni je moja doktorica rekla da se beta čeka tjedan dana pa dok čekam betu pa da napravim test ili da sad za koji dan jer to rano neznam pozz hvala

Vjerojatno ti je rekla da napravis test dan dva prije bete. Beta ce ti sto posto pokazati tocnu kolicinu beta hcg u krvi i onda ces znati je li doslo do trudnoce ili nije. A testovi pokazuju plusice ovisno o kolicini tog hormona. Nekad je prerano jer je koncentracija mala pa test pokaze negativno a za par dana pozitivno...ako ti se ne ceka beta napravi test ali ako bude negativan jos uvijek nista ne znaci, mozda je jednostavno prerano.

• Leptirica 90🦋
    24. Veljača 2020. 11:13

Hvala ti na informaci pozdav😊

Azospermia

• Leptirica 90🦋
    24. Veljača 2020. 11:15

A kakve je tebi beta pokazala rezultate.i za koliko si vremenski vadila betu

Azospermia

kikovica
    24. Veljača 2020. 11:24

analukačević

A kakve je tebi beta pokazala rezultate.i za koliko si vremenski vadila betu

Meni je test 7 dan nakon transfera pokazao plus, a betu sam vadila 9 dan nakon transfera i bila je 171. Ona opet dva dana poslije vadila betu da se vidi kako se pravilno dupla...i bila je 371. Sad cekam UZV.

kikovica
    24. Veljača 2020. 11:24

Naravno ovisi sto su ti vratili. Meni su 5-dnevne blastice pa sam mogla ranije napraviti test.

• Leptirica 90🦋
    24. Veljača 2020. 12:39

Super meni su rekli da za 3 tjedana izvadim betu  a transfer sam imala 15.2

Azospermia

Vita26
    24. Veljača 2020. 13:00

Kikovica
    Ohrabri i mene 🙈🙈🙈🙈🙈
    Ja se bojim,pricaj malo o simtomima?
    Ja sam sutra 7dnt blastice bojim se testa 🙈🙈

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Leptirica 90🦋
    24. Veljača 2020. 13:18

I ja se bojim testa strah me je i bete još za 2 tjedna ću betu vaditi a koje sintome imaš i ja imam neke male sintome meni je tek tjedan dana prošlo od transfera.

Azospermia

Vita26
    24. Veljača 2020. 13:32

Meni je danas 6dnt ja sam imala prvi dan navecer vjetlo smedje žilice kad sam se obrisala i tako i 2dan navecer,po nocima se budim idem na wc ,dojke su mi bolne a to ja prepisujem utricima .po nekad probada kao da cu dobiti ali ne stalno vecinom navecer kad legnem spavati.strah mi je testa jel sam vec imala pozitivan test a biokemijska trudnoca .ja betu vadim u petak 
    Kakvi su tvoji simptomi?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.